Sta je ARGJa odustao od SN i uzeo Premium preko ARG, sa još troje kolega sa foruma.
Iskreno, poznavajući Supernovu, otegnuće se to na narednih mesec, možda i dva. Sećam se koju sam muku imao sa aktivacijom pokojnog HBO Go i sa njihovom naprednom podrškom. To je bilo natezanje od tri nedelje i još tada nije bio globalni problem, nego su samo kod mene napravili neki cirkus, sad kad niko živ iz SN ne može da se loguje, pa to ima da traje mesecima.
Ma ludo sveSupernova te šalje na Telekomov sajt da se uloguješ na moj portal koji je vezan za mts postpaid broj telefona.
Preko mts-a ima moj otac postpaid a preko supernove super plan 3. Znači dva odvojena ugovora, ne znam kako misle da se uloguješ na Telekom sajt koji ti prikazuje samo ugovor za pospaid.
Ako su oba ugovora na tvog oca, Telekom će spojiti te ugovore na jedan mojmts nalog. Problem je što im povezivanje te dve baze podataka ide jako sporo.Supernova te šalje na Telekomov sajt da se uloguješ na moj portal koji je vezan za mts postpaid broj telefona.
Preko mts-a ima moj otac postpaid a preko supernove super plan 3. Znači dva odvojena ugovora, ne znam kako misle da se uloguješ na Telekom sajt koji ti prikazuje samo ugovor za pospaid.
Kasno Marko na Kosovo stiže... Dok njima u Supernovu svane...Ja odustao od SN i uzeo Premium preko ARG, sa još troje kolega sa foruma.
Iskreno, poznavajući Supernovu, otegnuće se to na narednih mesec, možda i dva. Sećam se koju sam muku imao sa aktivacijom pokojnog HBO Go i sa njihovom naprednom podrškom. To je bilo natezanje od tri nedelje i još tada nije bio globalni problem, nego su samo kod mene napravili neki cirkus, sad kad niko živ iz SN ne može da se loguje, pa to ima da traje mesecima.
Ako su oba ugovora na tvog oca, Telekom će spojiti te ugovore na jedan mojmts nalog. Problem je što im povezivanje te dve baze podataka ide jako sporo.
Tek su počeli...Oni sad spajaju korisnike MTS-a i Supernove u jednu zajedničku bazu podataka, ali to rade pešaka i ko zna koliko će im trebati da ubace sve Supernova korisnike.
Što po isteku ugovora kad imaš pravo i pre ako ne oni ne poštuju ugovor, odnosno ne pružaju uslugu na koju su se obavezaliMeni su za divno čudo sredili problem sa prijavom na Max za manje od 48 sati.
Prijavio sam problem u utorak, a sređeno u četvrtak ujutru. Doduše pretio sam prekidom saradnje po isteku ugovora ako problem ne bude rešen u što kraćem roku.![]()
vala kod njih sve vazi bitno da udaraju korisnika po dzeruMislim da ovo ne vazi zakon nije promenjen clan 131 Ako se ne varam 😆
Razjašnjeno je na mts sajtu, odnosno proširene su dodatno usklađene odredbe prema samom zakonu o elektronskim komunikacijama i to u vezi člana 131 naravno ostaje da važi. U prenosnom značenju, primena novih opštih uslova nije razlog za prevremeni raskid bez penala, jer se u pogledu specifikacija ili cena ništa ne menja. Samo je preloše sročeno da stvori kontraefekat i zabludu.Mislim da ovo ne vazi zakon nije promenjen clan 131 Ako se ne varam 😆
Jel ovo odgovor na zahtev za raskid zbog nemogućnosti korišćenja max-a?
to je odgovor na SVE od njih sta god da pitas.Jel ovo odgovor na zahtev za raskid zbog nemogućnosti korišćenja max-a?
Rade nabavke novih uređaja stare ne nabavljaju tolikoNestašica Move uređaja u Sokobanji, upravo se vratio iz pošte. Ništa, bitno da mi plaćamo a što nemamo full uslugu, nikom ništa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari