Jutros su mene zvali, znaci rade064 733 sluzba ne radi vikendom pretpostavljam?
Pozdrav, isto mi uskoro ustice ugovorna obaveza, pa me interesuje da li ste podnosili zahtev za raskid ugovora u MTS-u pa onda otisli u Yettel ili ste samo isli u Yettel i podneli zahtev za prenos broja?Situacija sa produženjem ugovora od jutrosDevojka bila na Moravi 150 (plaćala 550 din po naravno ugovorenim uslovima, ugovorna obaveza istekla prekjuce). Juče otišli u Yettel da tražimo prenos broja na prepaid, jutros poziv stiže sa 064/733, pitaju šta hoćemo i do koje cene. Rekli smo Omorika 12 naravno što povoljnije, isprva nude 20% na punu cenu (izlazi nešto oko 1750 sa popustom od 20% mesečno), rekli smo ako može 30% ostaćemo. Reče teško da će odobriti ali može da pita pa da nam javi. Zove posle sat i po ponovo i kaže odobreno
Dakle može i 30%, samo treba biti uporan
![]()
Kao što gospodin iznad reče, pravac Yettel i čekaj poziv od Mts-a naoštren za cenkanjePozdrav, isto mi uskoro ustice ugovorna obaveza, pa me interesuje da li ste podnosili zahtev za raskid ugovora u MTS-u pa onda otisli u Yettel ili ste samo isli u Yettel i podneli zahtev za prenos broja?
A koliko ranije moze da se podnese zahtev? Meni mts ugovor vazi do 30.07Kao što gospodin iznad reče, pravac Yettel i čekaj poziv od Mts-a naoštren za cenkanje![]()
Pa sta si odlucio?Juce popodne podneo zahtev za prelazak u A1, zvali predvece i nudili 20% na Omoriku12, jutros ponovo pozvali i dali 30% na 24m, to je i maksimum koji moze da se dobije za O12.
Inace taj paket je bio Omorika 3, skoro je prebacen na O12, placao sam ga 1200din i 50GB na poklon svakog meseca, imao ukupno 56Gb, svakog 1. u mesecu, a sada ce biti 1510 sa 12GB neta, odnosno 1560din, jer imam 2 broja na jednom racunu, a umanjenje od 100din se odnosi na el. racun, pa kao podelim taj iznos na 2 broja...
Nije los Neo24 paket za koji sam podneo zahtev u A1 , cena je 2199din i imaju trenutnu akciju od 50% prvih 15 meseci koja se dobija prilikom potpisivanja u poslovnici, u proseku izadje isto oko 1510din, ali ima 24Gb interneta, duplo vise u odnosu na O12.
… zar nije y Yettelu još bolji bio Total 20, sa dve premium aplikacije i 20GB, za 1550dinara uz e-račun…?!Juce popodne podneo zahtev za prelazak u A1, zvali predvece i nudili 20% na Omoriku12, jutros ponovo pozvali i dali 30% na 24m, to je i maksimum koji moze da se dobije za O12.
Inace taj paket je bio Omorika 3, skoro je prebacen na O12, placao sam ga 1200din i 50GB na poklon svakog meseca, imao ukupno 56Gb, svakog 1. u mesecu, a sada ce biti 1510 sa 12GB neta, odnosno 1560din, jer imam 2 broja na jednom racunu, a umanjenje od 100din se odnosi na el. racun, pa kao podelim taj iznos na 2 broja...
Nije los Neo24 paket za koji sam podneo zahtev u A1 , cena je 2199din i imaju trenutnu akciju od 50% prvih 15 meseci koja se dobija prilikom potpisivanja u poslovnici, u proseku izadje isto oko 1510din, ali ima 24Gb interneta, duplo vise u odnosu na O12.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari