Kako Supernova nema eračun? Meni stiže na mejl.Verovatno nisi obratio pažnju ali supernova nigde ne reklamira popust 100dinara za Eračun jer eračun nema.
Kako Supernova nema eračun? Meni stiže na mejl.Verovatno nisi obratio pažnju ali supernova nigde ne reklamira popust 100dinara za Eračun jer eračun nema.
Ima ali nije bilo moguće svakom korisniku , zavisno čija je mreža bila. Tipa htelo je na mreži radijus vektora a nije hteo na mreži SAT-a ili exeneta. komplikovana stvar a to ljudi u kc ne znaju oni samo prime reklamaciju i proslede dalje službiKako Supernova nema eračun? Meni stiže na mejl.
U pravu si nude u cenovniku sad sam proverio. Ne pišu na sajtu na prvu. Znam da ima neka zavrzlama oko toga zato sam i napisao.I meni. I reklamiraju e-račun. U zvaničnom cenovniku.
i kod njih je zurka bez brigeLjudi i sistem su ne funkcionalni i tacka, nema opravdanja kako SBB može
kako za koga meni je ok i svidja mi se kako radi od proslog neta ja sam ovde cvetkaSupernova je nužno zlo, jer nema izbora. Jedino se nadam da će morati nekad da puste i druge operatere kroz njihovu optiku, pa da se prebacim.
Cena paketa na njihovom sajtu je sa popustom na e racun a u papirnoj formi paket je veci za 100 dinara. Tako da paket placam 3899 umesto 3799 kako je istaknuto na njihovom sajtu, sto znaci da dovode korisnike u zabludu ako nisu sposobni svima da omoguce tu uslugu tj cenu.Verovatno nisi obratio pažnju ali supernova nigde ne reklamira popust 100dinara za Eračun jer eračun nema.
A zašto ovo na vreme nije odradjeno? Za prelazak na Max se znalo mesecima unapred. Ta migracija je na vreme trebala da se planira i uradi.Povezuju SN i Telekom sisteme zato još i ne radi. Svi koji mogu da koriste moj telekom aplikaciju a imaju supernovu mogu i eračun ostaliu ne mogu dok ih ne prebaci. Radi se sad veliko sistemsko rešavanje baze podataka - Malo strpljenja nije sve tako kao što mislite klik i gotovo.
A Kc ne zna te detalje pa ti daje opšte odgovore
Ja sam prebačen(dobio sam mts račun sa novom šifrom korisnika za Supernova pretplatu ovog meseca) i dalje imam problem i Max mi ne radi.Kako vidim ovde, čak i ljudi koji su prebačeni u telekomovu bazu imaju problem sa prijavom.
Zato što telekomu prelazak na MAX aplikaciju nije bitnije od njihovih internih rešenja korisničke baze.A zašto ovo na vreme nije odradjeno? Za prelazak na Max se znalo mesecima unapred. Ta migracija je na vreme trebala da se planira i uradi.
Ja sam prebačen(dobio sam mts račun sa novom šifrom korisnika za Supernova pretplatu ovog meseca) i dalje imam problem i Max mi ne radi.
ne brat nego imao sam drugog provajdera od 2013 do 2023 vodjenje borbe oko popravke i nikad nisu popravili@brnatovic
da li kojim slucajem ne radis za njih, sobzirom koliko ih branis...
Zato što telekomu prelazak na MAX aplikaciju nije bitnije od njihovih internih rešenja korisničke baze.
Za move box nisam gledao, ali na telefonu radi još uvek.Za one koji su koristili HBO Max preko MOVE boxa, da unapred znate da nova Max aplikacija ne radi na tom boxu... Odmah izbacuje iz aplikacije čim se klikne Play.
To je Move'n'go aplikacija.Za move box nisam gledao, ali na telefonu radi još uvek.
Mogu da se vide plaćeni računi (trenutno samo za april, pošto smo tek prebačeni), mogu da se vide neizmirene obaveze i da se prijavi za eračun. Korisnici fiksnog telefona mogu da vide i listing poziva, ne koristim mobilni, kod MTS-a, ali ko je i to ubacio u paket, sigurno vidi i listing za mobilni.meni sada nije jasan tacan smisao ovog pravljenja naloga na moj mts sajt za supernova korisnike kada ne moze da se vidi racun za supernovu na tom sajtu.
bas su ga zakomplikovali.
Ja imam u onom meniju pod računi da sam platio račun za april, nemam neplaćene obaveze, a pošto imam i fiksnu liniju zbog roditelja, pokazuje mi listing za fiksni. Imam i opciju da preuzmem račun u pdf formatu, probao sam sad i to radi.@qryak
Gde?
ja osim racuna za mobilni ne vidim te opcije o kojima govoris.
O supernovi ni jednog slova nema
edit,
nasao sam sam da imam prijavljenu smetnju od juce, to je verovatno ovo za MAX
I mene zvali napredna podrška . Sad radi MAX.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari