Evo jednog: https://www.enostech.com/id-cooling-sl360-cpu-liquid-cooler-review/Ja već tražim uveliko![]()
Ako možeš da navedeš razlog(e), pitam jer gledam i njega, kao i LF III (360mm). LF II 360 A-RGB je jeftiniji kod nas u toj radnji sličnog naziva toj drugoj gde je LF III 360 A-RGB 17.500 din., ali pritom ima i šest godina garancije naspram LF III sa dve. Razlika u ceni mi nije bitna, ali je zato velika razlika u dužini garantnog roka. To mi je u ovom slučaju najveća prednost LF dvojke.Ja bih takođe radije LF II, nevezano za garanciju...
![]()
L25-U | Dynatron
_______________________________ CPU SUPPORTIntel | AMD CPU SOCKETIntel Socket |LGA1851/1700, LGA1200/115XLGA2011/2066/SQUAREAMD Socket |AM4/AM5FM2+/FM2/AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 APPLICATION1U MAXIMUM POWERIntel – 253 WAMD – 180 W_______________________________ *Each fan should have its own fan...www.dynatron.co
Ovo je ta tema trebala da bude, nego se pretvorila u AIO supremacyIma li posebna tema za custom vodena hladjenja?
Čudo jedno pored tolikog interesovanja za custom loop.Ovo je ta tema trebala da bude, nego se pretvorila u AIO supremacy![]()
Kome smeta nek’ otvori novu temu ili nek’ modovi preimenuje ovu u “Vođena hlađenja” i to je to.Otvoriti novu temu za AIO onda, a ova neka bude skoro mrtva. Glupo je pomešano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari