Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Pre je mogao punjac ili slucalice (zavisno od toga sta je bila promocija) da se uzme kod njih, nije moralo da se ceka.
Zanima me jel su reseni problemi sa ekranom kod ultre nakon azuriranja?
Nego, sta je bilo sa onim likom sto ima kanal na yt i njegove ultre, sta je uradio na kraju? Cim ga nema najverovatnije znamo i sami sta je bilo. 🥲😅
Možda je samo povećao osvetljenje u mraku iznad 5%...

@Stefan1995 Ista je situacija što se grain-a tiče, ali generalno telefon koristim preko mesec dana i uopšte to ne primećujem u realnom radu, osim toga nisam bio zadovoljniji ekranom na nekom uređaju, napolju čak i sa staklom koje nije anti reflektivno se vidi vrhunski...

Ima li razlike u prijemu signala na s24 i s24+ kod nas ?? Jedino to me sprecava da sa s23+ predjem na s24+, iltra mi je velika, prabao sa 23-jkom...

Ultra ti je malo veca od plus modela, a nije mnogo velika razlika u ceni. Bolje dodas malo i ne razmisljas ni o signalu, ni nista.

Razlika između s23+ i s24+ je prilično mala i nije vredna prelaska na noviju seriju.

Razlika između s23+ i s24+ je prilično mala i nije vredna prelaska na noviju seriju.
Ovde ljudi ovo cesto pominju primetih na forumu bez ikakvih argumenata i baš mi upalo u oči, a upravo se svugde pominje i piše po netu da je upravo najveći upgrejd doživeo s24+ . Tako da nije što imam s24+ i to snap , nego realno bas je najveći upgrejd na plus modelu u odnosu npr. na ultru ili obican s24. I generalno best buy ove godine je upravo po meni s24+ kao i po mnogima. To dal vredi preci sa s23+ na s24+ je totalno druga stvar i lične preferencije , pričam o upgrejdima.

A ostali pričaju o snap vs exy. Ti imaš sa snapom pa i ne primećuješ. Ali uporedi taj tvoj sa S24+ za naše tržište
Vidi ja imam S24plus za naše tržište.U početku je bilo haos.Od tad su bila dva,tri..update.Jedan je baš pisalo za mreže.Sad je to dosta bolje.Pozivi nikad nisu bili problem,jedini na 4g+ pretrazivanje je znalo da zabode na kratko.Al na jednoj lokaciji gde se ja krećem.
Baterija je dosta drugačija,bolja.Dve kartice u fon,blututu upaljen stalno,pametni sat vezan stalno.Blutut slušalica radnim danima ,razgovori.Izgura ceo dan .Na kraju puni se sa punjacem ,kupljen na Aliju za otp.10 evra 45w.Naravno podržan standard 2.0

Ja ne vidim logiku kupovine plus modela kad je razlika u ceni u odnosu na ultru mala. I kod s23 i kod s24 s tim da kod s24 je još i taj element exy-ja
Slazem se , samo ima korisnika u koje i ja spadam, koji ne žele baš toliki tel preko 200gr da ne kažem ciglu i olovku , a kamere nisu presudne, a opet ekran je na s24+ cak bolji po gustini ppi i dosegao je 6.7 inca. Svako ima sta mu je bitno.

30x zoom na S24Ultra,blagi užas.
Upravo držim S23U i S24U. Ono je nebo i zemlja. I to već treći primerak telefona.
Ukoliko ovo ne ispeglaju junskim ažuriranjem kamere,ide ovo na doboš.
Ps. I "mačka" se složila. Proteklih dana ih baš žešće proziva za kameru

Нема шта да поправе, све преко 10х на 24U је крш. Зато од 1 - 10Х шије. Никад софтвер неће моћи да замени оптички зум. Исто је пробао Онор са 2,5х оптичким зумом од 180МП и Шаоми са неким AI чудима, ништа од тога не може да приђе оптичком 10х. Наравно када се прича о увећању а од преко 10х,20х.

Mislim da previše očekujete od telefona, realno zoom do 10 puta je najviše korišćen na telefonima. Sve preko 15 puta nema neku upotrebnu vrednost za bilo šta sem zezanja drugara koji ima jabuku koja ne može da prebaci više od 25puta 😁

Mislim da previše očekujete od telefona, realno zoom do 10 puta je najviše korišćen na telefonima. Sve preko 15 puta nema neku upotrebnu vrednost za bilo šta sem zezanja drugara koji ima jabuku koja ne može da prebaci više od 25puta 😁
Sačekaj Vivo X100 Ultra pa ces da vidiš šta je zoom.

Prilozi

• 1000015659.jpg
    1000015659.jpg
    181.7 KB · Pregleda: 104
Tako je. Treba sačekati Vivo pa da se vidi da li je ovo iznad prava fotka ili kao što je neko okačio onu fejk fotku aviona za Honor Magic 6 pro izvučenu iz videa napravljenim sa Nikon P1000 i zalepio stamp od Honora

1715778036113.png + 1715778322523.png

Ova fotka recimo, samo je dole bio stamp HM6P

Poslednja izmena:
Наравно да су фејк, реалне као и слике месеца што се маса ложи😂.

Upravo držim S23U i S24U. Ono je nebo i zemlja. I to već treći primerak telefona.

Definitivno ide na dobos. Juce pre nego sto sam predao telefon na servis, saznam da imaju neki maintence mode gde ne moras nista da brises nego samo prebacis fon u taj mod i predas na servis i nakon toga vratis na normalan mod unosom pin koda. Pokrenem ja juce to telefon se restartuje i kad je uso u taj mod stoji telefon se pokrece i tako dobrih 45minuta, probao reset vise puta nije pomoglo, pa sam morao da gledam yt tutorijale i uradim factory reset, srecom pre toga prebacio sam podatke. Prvo ovo sa video snimkom i stabilizacijom a onda i ovo - nedopustivo za tu klasu telefona koji je izasao pre X meseci.

P.S inace i na S21 Ultra koji sam uzeo preko A1 bio otisao focus na kameri pa su mi u servisu resili, al on je bar radio dobrih godinu dana a ovo sad posle mesec dana previse je...Jedini wau koji sam osetio na smartfonovima premium klase bio je P30 Pro u to vreme nocna fotografija, baterija, brzo punjenje nema dalje i dan danas koristi sestra taj telefon posle 5+ godina i radi kao sat. Probacemo i jabuku ako ne ide neki kinez do 500e i vozi :)

Jedini wau koji sam osetio na smartfonovima premium klase bio je P30 Pro u to vreme nocna fotografija, baterija, brzo punjenje nema dalje i dan danas koristi sestra taj telefon posle 5+ godina i radi kao sat. Probacemo i jabuku ako ne ide neki kinez do 500e i vozi :)
Svima je prvi Huawei poseban telefon :) S23 serija je ipak ispala daleko bolja.

Prodaces vrhunski telefon samo zato sto od 30x zoom slika ocekujes sta?Kolko ih imas u telefonu,i koliko mislis da su realno upotrebljive?

Prodaces vrhunski telefon samo zato sto od 30x zoom slika ocekujes sta?Kolko ih imas u telefonu,i koliko mislis da su realno upotrebljive?
Nije to bitno. Ako sam doplatio 200e da pređem sa S23u na S24u želim da mi i po tom pitanju kamera bude bolja. A ne da bude blagi užas. Ako me razumeš.
Moje je da kažem šta ne valja. Gledam i ne verujem da je toliko velika razlika u korist S23U

I zašto su vam te slike sa 30x timom toliko bitne u realnom životu?

I ja sam se pitao ali onda sam skontao da to klinci baš, baš puno koriste. Pogledah malo telefon mog sina, s23u, i pola slika u galeriju su sa zumom.
Interesantno valjda klincima izdaleka da špijuniraju drugare i drugarice.
Uglavnom, on je zaluđenik za najnovije samsunge i uvek cele godine šteka sve pare što dobije od rodbine raznim povodima samo da kupi najnoviji samsung. Sad mu to nije palo na pamet kad je video kakva je zoom kamera na s24u

Nazad
Vrh Dno