To se odnosi samo na države koje imaju osnovni paket sa reklamama pa se ovaj osnovni bez reklama ukida.Basic paket ukidaju od juna, izgleda da je sada zvanicno😅
Na svim paketima, da.Da li se i na premium paketima ukida deljenje?
Uspeo.
Ono sto mi je bilo jako bitno, koristio sam stari postojeci nalog koji je bio na TR , a pre toga i na SR. Ostala je vezana kartica pa je ona iskoriscenja. U pitanju je mobi banka master.
Moja procedura
Sacekao sam da istekne turska pretplata.
Ostala je vezana kartica i broj telefona
na telefonu sam skinuo "nigeria vpn turbo master" ima jos jedan slican "get nigerian ip" sa kojim nisam uspeo u toku dana.
upalio vpn. Danas sam vec probao ovaj vpn i nisam mogao ni da se konektujem. Izbaci me pa pusti reklamu i tako u krug. to je bilo na yettel 4g i na sbb preko wifi. Sada sam uspeo preko yettel optike preko wifi.
otisao sam na netflix kroz opera browser u inkognito tabu.
Nisam mogao da se ulogujem jer je izbacivalo netacnu sifru.
Gasim vpn, ulogujem se i ceka me next dugme da odem da biram plan. Ponovo palim vpn i klikcem next gde su me docekale NG cene.
Izabrao sam odmah 4k plan za 5000N.
prilikom placanja biram vec unesenu karticu i kucam cvv.
dobijam gresku za nacin placanja.... mrak na oci.
po definiciji ludaka, probam opet i ono prodje. Welcome to netflix.
netflix me je sproveo kroz skroz nepotreban proces podesavanja profila. Ko ce da gleda, koje uredjaje planiram da koristim, da li ima dece na profilima, koji jezik preferiram... Sve je vec podeseno tako da samo next next next.
Šta predlažete, kako da ja pređem sa turskog na nigerijski ali sa promenom kartice?Uradio kako si napisao i proslo iz prve, bravo majstore..
Kako zaobići potvrdu telefona za Nigeriju?
Bas tako, prosto sam se iznenadio kad videh da je upalilio iz prve.Ne treba ti telefon, samo id
Radim preko fona, nemam nigde opciju za next...samo stoji crvena ikona Text Me.Ne treba ti telefon, samo idi next.
Radim preko fona, nemam nigde opciju za next...samo stoji crvena ikona Text Me.
Tako i uradio ali jednostavno ne nudi next.Uključi Vpn, stavi Nigeriju, udješ na google i otvoriš karticu bez arhiviranja. Onda odeš na netflix i registruješ se. Kada te pita za telefon, samo klikni next.
Moraš izabrati basic paket, pa kad prođeš sa next onda se prebaci na veći paket.Tako i uradio ali jednostavno ne nudi next.
Meni je plaćanje prošlo iz nekog desetog puta.. Samo budiNe mogu pronaci Nigeriju nigde na VPN super unlimited proxy(uzeo sam trial 7 dana).
edit: moja greska, pogresna aplikacija...
edit2: Cak i sa premium vpn, izbacuje istu gresku kao i sa besplatnim nigeria vpn turbo " sorry something went wrong please try again later "
Probao i operu i chrome bez arhiviranja, isto sve.
Probacu za dan-dva opet, visa debit( nlb kom. prepaid) je u pitanju
To su stari filmovi, mislim da su hrvati krenuli da prevode nove filmove od 2020te, šta ima na netflixu i šta ima prevod vidi ovde :Ауу машала па ово ново што дође од филмова нема превод. "Интерстелар" нема хрватски, "Лавиринт" нема, "Ад Астра" нема, "Марсовац" нема, додуше Марсовац и није баш баш нов, "Маска" нема, овај исто са Дензелом ова "Књига Ели" исто нема, "Могли легенда о џунгли".. и тако ко зна колико још. Па јел они нормални да не нуде превод за овакве наслове? Каква је то локализација?
Али зато мађарски и румунски за све наслове нуде превод, нема да промакне ниједан.
Јел ово остаје овако без превода или се временом појаве?
A jel može nekako da se Turski nalog prebaci na Nigerijski?Uključi Vpn, stavi Nigeriju, udješ na google i otvoriš karticu bez arhiviranja. Onda odeš na netflix i registruješ se. Kada te pita za telefon, samo klikni next.
Otkažeš postojeći pretplatu, kad istekne povežeš se na nigerijski VPN i pratiš uobičajene korake.A jel može nekako da se Turski nalog prebaci na Nigerijski?
Karticu sa turskog naloga su pre nekoliko meseci izbrisali, pa bih morao novu da ubacim.
Verovatno. Zašto bi inače sastavljali pravila za srpske titlove. Dodali su pravila za srpski i bugarski jezik (koji zasad nemaju lokalizaciju).Da li to znači da će ubacivati srpske titlove?
Obavezan je egipatski broj telefona (moguće preko onih SMS servisa to resiti), mada mnogi na Redditu prijavljuju da im gase egipatske naloge i refunduju novac.Da li je neko pokušao da kupi pretplatu preko Egipta? Vidim da je to jedna od najjerfinijih zemalja za netflix.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari