Nisam ni pomislio na dizanje iz mrtvih, pre na neku drugu priču iz nekih od njegovih knjiga...Pa sad, teško da para može da digne izvesnog James-a Clavell-a iz mrtvijeh da napiše drugi deo Šoguna. MIslim možda bi i mogla, ali davno je na onome svetu pa sumnjam da je ostalo šta da se digne.
Mada uvek je moguće angažovati i nekoga sa strane da skroz na skroz upropasti priču.
Šogun je, tj postaneČini mi se već tad,osamdesetih je bila priča po štampi (ono par šta smo imali)
Ko je uopšte Šogun,iz plotova se da naslutiti da je ŠogunAnjin
A isto tako na kraju serijeunuci su sa njim u sobi,vrlo lako da je imao decu,tamo dole sa nekom domaćinkom
U ovoj priči netreba neki Tolkinen ili Rovling da bi napravili neku priču,dovoljno je pratiti sled dogadjaja
Ko šta rekoh prije,nadam se još jednoj sezoni,pljus Netfix je u pitanju drage moje kolege![]()

prva sezona za mene vrh, druga loša gluma i previše politikeZavrših prvu sezonu Halo-a,ok skroz. Sinoć krenuo drugu sezonu...kao drugu seriju da gledam,u lošijem smislu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari