- Učlanjen(a)
- 27.09.2020
- Poena
- 145
Gde da kupim u Srbiji te lajsne koje mogu stavit, zalepitii na sto kao cable menagment?
(Malo jace od kartona😁)
U NS znam bar dve firme koje ovo uslužno rade kada kupiš materijal kod njih.pozdrav svima, potrebna mi je konsultacija u vezi radne ploce stola. ima li vajde da se radi urez/kontura/notch na ploci, kao sto je npr na ikea gejmerskim stolovima (tipa fredde)? hvala puno
Ja sam sklopio sto od Ikea KARLBY radne ploce i 6 Olov nogara. Dimenzije ploce 186x63.5x3.8. Podesavanje nogara mi je bio najtezi deo posla, posto cak i kad su bili namesteni na istu visinu, negde mi se klatilo. Verovatno je do ploce, tj. njene duzine. Moguce da kod tebe nece biti tih problema. Narucio, kad su mi doneli do vrata posle nekoliko dana, izbusio rupe za nogare i montirao ceo sto u istom danu.Mislim da napravim sto od masiva, orah ili hrast. Treba mi da ploča ima isečak 50x50 za kablove sa zadnje strane. Pretpostavljam da nije problem, ali pošto nisam vidjao, bolje je da pitam. Ne bih da radim kružno bušenje.
Pogledajte prilog 438930
Koja debljina ploče je optimum? Da li je 40mm preterivanje? Planiram DxŠ 1400x600.
Kao noge stola sam zamislio da bude Ikea Olov, jer mi treba tačna, a nestandardna visina, pa su podesive potrebne. Našao sam da je nosivost jedne 13kg, a masivne ploče umeju da budu baš teške, te ne znam je li to dovoljno. Koje još podesive nogice preporučujete, a da su ovako pojedinačne?
Naravno, saveti u vezi sa nabavkom i obradom na teritoriji Novog Beograda i malo šire su dobrodošli, može i na PM.
Nije 40mm previše, ja imam 1600x800x40 ploču i to bukovu. Jedino što sam je malo platio pa je majstor delimično i mojom krivicom brzo obradio i lakirao, pa se malo pokrivila jer se drvo nije dovoljno isušilo, bilo dosta sirovo tokom obrade. Ali sam baš malo platio, manje od 150 evra za takvu ploču od lameliranih bukovih dasaka, obrada tj. bajcovanje u ceni. Inače su tražili i 700 evra za tako nešto, doduše hrastovina. Noge su bile maltene džabe, metalne do 50x50 kvadratnih cevi, fenomenalne obrade, plastificirane, na šrafljene sve, oko 10tak hiljada, možeš da biraš dizajn. Dizajn kompletiranog stola moderan a ne kompjuterski sto iz 90tih estetika i kojekakve police i fioke fazon. Izašlo oko 26-28000 dinara, a za te pare u Forma Ideale bio neki sa jednom fiokom kao kompjuterski matoro kancelarijski dizajn, iverica 16mm debljine... fensi gradski biroi što ti kao izrade sto na taj fazon bez tvog cimanja osim biranja ponuđenog dizajna, tražili su od 120-150k dinara za takav sto.Mislim da napravim sto od masiva, orah ili hrast. Treba mi da ploča ima isečak 50x50 za kablove sa zadnje strane. Pretpostavljam da nije problem, ali pošto nisam vidjao, bolje je da pitam. Ne bih da radim kružno bušenje.
Pogledajte prilog 438930
Koja debljina ploče je optimum? Da li je 40mm preterivanje? Planiram DxŠ 1400x600.
Kao noge stola sam zamislio da bude Ikea Olov, jer mi treba tačna, a nestandardna visina, pa su podesive potrebne. Našao sam da je nosivost jedne 13kg, a masivne ploče umeju da budu baš teške, te ne znam je li to dovoljno. Koje još podesive nogice preporučujete, a da su ovako pojedinačne?
Naravno, saveti u vezi sa nabavkom i obradom na teritoriji Novog Beograda i malo šire su dobrodošli, može i na PM.
Ako je 160x80 izvodljivo, u cirkularnom kutku imas plocu od prave iverice, zaobljene ivice, isto je tamna bojaTreba mi jednostavan sto za komp razmišljao sam o trotten okviru i ovoj uppspel ploči veličine 140*80 ,pošto su mi to poželjne dimenzije .
Jel ima neko iskustvo sa njom ? Nervira me jer je bila na sniženju pre par meseci a nisam bio siguran šta tačno hoću
![]()
UPPSPEL ploča stola, crna, 140 cm - IKEA
UPPSPEL ploča stola, crna, 140 cm 3 godine garancije. Uslove pročitaj u garantnom listu. Tokom igre treba da ti je udobno, posebno ako se meč oduži. Zato je ploča stola tako duboka – da ekran možeš podesiti na ugodnu udaljenost od očiju.www.ikea.com
Gledao sam da kupim preko kp ali niko neće da šalje a ima ovih rusa koji daju stolove džabe
Dobra je ploca, stavio sam ih gomilu na kuhinja. Uzimas za radni sto?da li je OK cena za:
dimenzije mi odgovaraju,+ nije kartonska. trebalo bi da je OK![]()
SÄLJAN radna ploča, im. hrastovine/laminat, 186x3.8 cm - IKEA
SÄLJAN radna ploča, im. hrastovine/laminat, 186x3.8 cm Radna ploča zadržava odličan izgled tokom vremena jer se mrlje i masnoća lako se uklanjaju. Odaberi neku od mnogih boja i stilova za savršen izgled. Može se odmah poneti kući. 25 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.www.ikea.com
ili ima boljih ponuda (kvalitetnija ploča) za te dimenzije i slične novce?
tnx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari