Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Carski, hvala!
Moras da imas isplaniranu rutu, onda on tacno zna da ti prikaze gde je uspuno jer zna da ces tuda da prodjes.Sad vidim da nisam odgovorio za ono planiranje, a otkucah ono veče...
Koji je uslov da Edge prikaže da je negde uspon?
to i probaj da spustis malo sedistePločice možda bolje nazad, ka peti.
Pločice možda bolje nazad, ka peti.
To za kalorije ume da umaši onako baš. Ako si teži i popeo si 2000m elevacije, onda je moguće da si potrošio 3900, inače teško.
Okrenuo sam moj krug u kontru, zbog gustine saobraćaja, da kroz Batajnicu prodjem što ranije, pa mi je taj 13.km bio na 33km. Na tom spoju puteva ima 3-4 metra nasut šljunak, taman da moj gravel, oseti šta je gravel. Ne svidja nam se 😄
Nego, jel postoji neki biciklistički kodeks za pozdravljanje usput? Da ne ispadnem šupak 😬
Bukvalno me samo jedan drumaš u susret nije pozdravio. Naravno svakome otpozdravim.
Naišao sam na dvojicu, identični bajsevi, identična oprema, reko' možda je od sunca, ali stvarno su dvojica. I deluju profi. Jedan mi uredno mahnuo.
A ja blejač, sa Decathlon šlemićem, da me ne prozivaju poznanici što vozim bez kacige.
to i probaj da spustis malo sediste
@MilanBre kacigu vidim kao zaštitu od eksternih uticaja, pomenuo si mačku, a pre svega drugi učesnici u saobraćaju. Ja ne vozim brzo, biram kuda (ili kada) idem, ali neki faktori su van moje kontrole.
Kad sam je već stavio, sada moram da je branim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari