na ranijim verzijama androida je crtica ostajala jer su gestures bile nove, pa kad isključiš crticu, nestane posle dan-dva.Сад сам пробао да угасим ово Gesture Hint, и даље стоји линија, не склања се. Мени колико је остало у сећању линија је и раније на Ноуту била све време ту(мада нисам гасио Gesture hint).
Све се да средити преко GoodLock - а, мада на великом екрану и не смета, посебно када се апликације које користе full screen упале, нема је. Мада на ванила моделу може бити ружно и непрактично јер већ на малом екрану додатно одузима простор на доњем делу.na ranijim verzijama androida je crtica ostajala jer su gestures bile nove, pa kad isključiš crticu, nestane posle dan-dva.
tako je bilo na Note 9, note 10, za s22u se već ne sećam, mislim da je odmah nestala.
a što se tiče toga što si ugasio, si probao preko nav star-a iz good lock-a?
za s24u ima opcija da se ugasi, tj. da se napravi transparentnom, pisah gore već o tome.
Ako ovo ne može da se ugasi, neće moj s23u nikad videti 6.1Samo da pitam, jel ikada u medjuvremenu zvanicno omoguceno da se ugasi ona crta na dnu na s24 ko koristi gestures? Cisto da se ne zalecem sa nadogradnjom pa ne lupam glavu posle, jel ako nema na 24 nece ni na 23 da bude opcija, a poludeo bi od iste kontam.
Da ali sa instalacijom aplikacije. Ja sam napisao da na samom telefonu NE MOZE. Nema te opcije. A to sto ja mogu skinuti milion aplikacija je drugo. Good lock sam skinuo na z flip5 zbog spoljasnjeg ekrana. Ali i to me nervira. Mrzim milijardu aplikacija da bi mi telefon imao osnovne funkcije!kako ste tvrdoglavi 😂 već 5 puta pišem da može da se skloni linija
![]()
Samsung takes note: You can now hide the gesture bar in One UI 6.1 on the Galaxy S24!
Samsung has listened to user feedback and brought back the ability to hide the navigation pill/gesture bar on One UI 6.1 on Galaxy S24!www.androidauthority.com
Goodlock odnosno Navstar nisu nista novo.Da ali sa instalacijom aplikacije. Ja sam napisao da na samom telefonu NE MOZE. Nema te opcije. A to sto ja mogu skinuti milion aplikacija je drugo. Good lock sam skinuo na z flip5 zbog spoljasnjeg ekrana. Ali i to me nervira. Mrzim milijardu aplikacija da bi mi telefon imao osnovne funkcije!
Искључено и има линија и даље(бар на 24 серији) ... Као што рекох, а и @psychofedex рече више пута може да се склони преко Good Lock - а.
linije se svi plašimo
U good lock imaš Home up/Task changerCao.. Ima li neki drugi način da ponovo mogu da izmijenim recents apps meni sa aplikacijama da izgledaju drugacije u odnosu na stock samsung? Navikao sam se bio dok sam bio na 5.1 verziji ali od 6.0 to vise ne radi preko good lock-a.. Ima li neki drugi način da to ponovo vratim?
A jel moze pratplata na pola god, mislim samo zimi....^ nisa ne moze vise da nas iznenadi. Pa poceli su u auto industriji da rade isti sistem, kupis nov auto sa grejacima u sedistima ali ih mozes koristiti placanjem mesecne/godisnje pretplate
Home up mi ne radi od kad sam uradio update na oneUI 6.0U good lock imaš Home up/Task changer
Pogledajte prilog 435358
Te sa alija sam stavio, obzirom da ih nisam skidao ni ne vidim tragove lepka ali takve probleme nisam imao nikada pa i ne razmišljam u tom pravcu, i da se odlepi šeta je zanemariva tako da ne treba brinuti.
Naravno. Dok plaćaš imaš, kad ne plaćaš nema 🤣. Debilizam do panjaA jel moze pratplata na pola god, mislim samo zimi....
Ja zalepio pre skoro godinu dana i stoje i dalje. Nisam primetio bilo kakav problem sa odlepljivanjem ili pogoršanjem kvaliteta fotografije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari