To oko debalansa i jeste problem sa igrama koje nemaju ranking kao iRcing. Isto sto je za tebe neko alien u iRacingu, tako sam ja u ACC na pojedinim serverima..
A svi koji voze ACC znaju da je 2:18 po krugu jako jako slabo. Ali zasto voziti na limitu kada je konkurencija tanka. Drugo, upravo sto nemas rankiga vozis sa alienom i onda dobijes razliku izmedju najboljeg i najjaceg od 10 sekundi po krugu. To je sve samo ne voznja za uzivanje. A pogledaj sad najbolja vremena i razlike u iRacingu:
iRacing je rankiran po PRO A B C D Rookie kategorijama. Ja vozim sa A i B vozacima (trenutno sam u B jer sam se tek ponovo vratio) i utrke su fenomenalne. I pored klasa, vozaci se klasificiraju po iRatingu.
AC jeste od neki dan u LFM-u ali je ACC godinama. Mislim od prvog dana.
Meni je voznja protiv botova ili hotlaping kao kada uzmem svoje auto pa se vozam po gradu. Ali ok, ako bas neko ne voli takmicenje pa zeli opusteno uz AI, onda ne treba nista drugo gledati do Automobiliste 2. Igra je cista desetka za AI voznje.
Sto se tice udaranja, snimis i posaljes prijavu. I to fali u AC igrama jer u iRacingu i u LFM ligi, ligi koja je kreirana od entuzijasta, posaljes prijavu sa replay fajlom i igraci se kaznjavaju.
Ja sam dva puta rentao ACC servere samo da mogu normalno voziti i da se odaljim od idlota jer ACC penaltie sistem ne znaci apsolutno nista.
Danas racing igra jednostavno ne znaci nista ako multiplayer nije uradjen kako treba.
Jest da im je trebalka decenija ali su rFactor 2 developeri skontali pa su nakon 11 godina izbacili ligu i ako su izdali novu igru.