Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Bio otac dq mi pogleda kod jednog lika kod koga celog života uzimam telefone i on mu kaze da oglasi koji idu za 800 evra za ultru su Dubai. E sad mene zanima da li je neko cuo pre za taj izraz, sta znaci i gde ima dq sw uzme ultra s23 za normalne pare (da nije 1000+ evra)
Vidi normalno da ce da ti kaze da tamo gde je jeftinije od njega ne valja. To što ti je rekao Dubai ne sekiraj se svi su za 2023 bili isti u celom svetu.

Stigao jutros update za mart

Prilozi

• Screenshot_20240312_091047_Software update.jpg
    Screenshot_20240312_091047_Software update.jpg
    80.3 KB · Pregleda: 151
Mene bas zanima usporedba ekran,kamera,baterija. Softver znam da nije kao Samsung al dobro.😅
Evo ovako putanja je bila s21 ultra pa honor magic 5 pro pa s23 ultra. Od kad sam karticu prebacio u s23 ultra i malo ga postavio honor stoji na stolu nisam ga taknuo.
Rekao bi prvo da je po meni DXO ne realan i stavit honor na 7. Poziciju a s23u na 23 je ravno budalaštini.
S23u jednostsvno pruza toliku svestranost kamere da je klasu iznad. Stavio sam i neki gcam i sad je to bomba.
Sto se tice ekrana sve je to tu negdi po bojama svjetlini i kontrastu ali samsung ima bolji odaziv pogotovo kad radis neke manipulacije u vide odetingu ili zumiras slike honor kao da ima micro lag.
Baterija je na oba odlicna nema tu sta ali samsung me bas odusevio baterijom jucer.

Prilozi

• Screenshot_20240311_231114_AccuBattery.jpg
    Screenshot_20240311_231114_AccuBattery.jpg
    76.2 KB · Pregleda: 84
Jel moze neko da postavil link gcam da je ispravan i da funkcionise?

Tu ti je sve

New weather from 6.1:

Home ONE UI :

koliko su bolje animacije, koliko je fluidnije, probajte, meni prelepo otvaranje i zatvaranje vremenskog widgeta.

Stigla martovska "zakrpa" i na mali S23.

Prilozi

• Screenshot_20240312_140102_Software update.jpg
    Screenshot_20240312_140102_Software update.jpg
    86.3 KB · Pregleda: 76
New weather from 6.1:

Home ONE UI :

koliko su bolje animacije, koliko je fluidnije, probajte, meni prelepo otvaranje i zatvaranje vremenskog widgeta.
A da li se preko tog update-a za animacije posle redovno moze uraditi update na OneUI 6.1 kada se pojavi?

Ubacio upravo i widget i animacjje. Nije lose:)

Kakve su to nove animacije? Instalirao na tabletu, ali nista ne primecujem?

Koliko ja vidim otvaranje i zatvaranje aplikacije je drugacije

Kakve su to nove animacije? Instalirao na tabletu, ali nista ne primecujem?
Za nijansu malo drugacije animacije za otvaranje/zatvaranje app i isto tako za weather widget. To je ono sto sam na prvu skontao.

porucen S23U 12/256 i spigen liquid air maskica.. Moze li neka preporuka za zastitu ekrana? bitan je kvalitet

Pozdrav, treba mi par savjeta prilikom kupovine s23u. Ima li neki kod da se provjeri ekran da li je mjenjan ili na neki drugi nacin da se vidi kao kod iphona ako ne postoji opcija true tone, kako se moze provjeriti kada je aktiviran/upaljen prvi put i ako imate jos nekih savjeta sta gledati recite, Lp

Vidi normalno da ce da ti kaze da tamo gde je jeftinije od njega ne valja. To što ti je rekao Dubai ne sekiraj se svi su za 2023 bili isti u celom svetu.
Da li se negde sq sigurnošću može uzeti ultra za neke manje pare? Mislim na cenu oko 800. Ima li ko preporuku?

Ovi kod nas, iz MyTrendyPhone nemaju Spigen maske na stanju, pa ih poručuju od Nemaca, koji ih izgleda takođe nemaju, pa onda stiže iz Kine i zato se čekaju 2-3 nedelje.

Prilozi

• Screenshot_20240312_183156_TrackChecker Mobile.jpg
    Screenshot_20240312_183156_TrackChecker Mobile.jpg
    134.6 KB · Pregleda: 74
Evo ovako putanja je bila s21 ultra pa honor magic 5 pro pa s23 ultra. Od kad sam karticu prebacio u s23 ultra i malo ga postavio honor stoji na stolu nisam ga taknuo.
Rekao bi prvo da je po meni DXO ne realan i stavit honor na 7. Poziciju a s23u na 23 je ravno budalaštini.
S23u jednostsvno pruza toliku svestranost kamere da je klasu iznad. Stavio sam i neki gcam i sad je to bomba.
Sto se tice ekrana sve je to tu negdi po bojama svjetlini i kontrastu ali samsung ima bolji odaziv pogotovo kad radis neke manipulacije u vide odetingu ili zumiras slike honor kao da ima micro lag.
Baterija je na oba odlicna nema tu sta ali samsung me bas odusevio baterijom jucer.
Ne budi smesan ,s23 ultra ima nista vise od prosecne kamere.Kucam sa njega i to je stavka koja me najvise iritira kod njega.Ukratko,dve stvari me drze za njega,odlican ekran i odlicna baterija.Njegov kamera sistem nema sta da trazi sa
flagship Honorima ili Huawei telefonima

New weather from 6.1:

Home ONE UI :

Nikad ovi slepci nece optimizovati animacije, iz vise razloga, jedan od razloga u klipu.

Bukvalno mi je sekund trebao da provalim, oni imaju QA na nivou startapa.
Widget ko widget kad se otvori, lepo se vrati na pozadinu (da ne pominjem kako nije hteo da mi prepozna touch po widgetu sto se vidi odmah na pocetku), a cim se widget otvori iz liste aplikacija, kao da nikad nije ni bio widget :D ne znam sta bih rekao.

Nikad ovi slepci nece optimizovati animacije, iz vise razloga, jedan od razloga u klipu.

Bukvalno mi je sekund trebao da provalim, oni imaju QA na nivou startapa.
Widget ko widget kad se otvori, lepo se vrati na pozadinu (da ne pominjem kako nije hteo da mi prepozna touch po widgetu sto se vidi odmah na pocetku), a cim se widget otvori iz liste aplikacija, kao da nikad nije ni bio widget :D ne znam sta bih rekao.

i za sve ostale widzete radi isto...kad se otvaraju iz liste ovamo...

Vrh Dno