Ala PixelJa sam na kraju zavrsio na Nova Launcheru. Neke stvari nisam mogao da odradim sa stock launcherom,pa sam zviznuo Novu...
Da s23 ultra je sav isti, nema razlike svi su sa UFS 4.0s23ultra onda.. malo da se promeni sa iphona.. ako moze neka preporuka sa KP.. Gledati samo vakum pakovanja?
nema razlike u brzini kao sa s23 modelom? svi modeli su sa UFS 4.0?
Da,ovo sam i ja primetio. Stock 50mpix skroz druga prica u odnosu na 12mpixDeluje mi kao da koristi gcam drugaciji objektiv pa downsizeuje rezoluciju... Stock na 12 klasika, puna noise... Al kad opalis stock na 50, nebo i zemlja... Mozda i gcam nju sikne kad opali...
Ma kakav defekt...
Ljudi traze dlaku u jajetu, ova slika sta je gore kolega okacio, malena krivulja u desnom kutu, sve i da je svaki kut takav koga briga.
Evo ja sam pazario s23u, bio sam na granici isplativosti, al sam dao s21u i 300e i eto sad sam na s23u.
Prvi dojmovi su pozitivni, trenutno imam njega i magic 5 pro, pa ako koga zanima kakva usporedba javite.
Od @zoreli_ kolega. Poslali mu vakum zatvorena kutija a telefon polovan. Kad se upali telefon već u meniju sa zadnjim softverom umesto da bude na početku podešavanja.Ma kakav defekat ove vrste na novom telefonu, ne budite smešni...uvalili čoveku korišćen, refurbished ili šta već znam...skoro se i neko na forumu žalio da je kupio telefon koji je već bio u sistemu kada ga je upalio i imao zadnji fw
Bilo na starijoj verziji androida, ili starijoj rutini, proradilo samo od sebe...ili obrisi kes za rutine(app)...ili ako ima neki apdejt...Da li neko ima problem da mu prestanu raditi zadane rutine? Konkretno napravio sam da mi upali automatsku rotaciju ekrana kad uđem u YouTube, međutim svakih nedelju dana moram da uradim restart telefona jer se zaglupi rutina i ne funkcioniše.
Nije ti obrisao mrežicu nego fokusirao nebo, vidi se po listu i prozoru da nisu u fokusu kao na gcam fotografiji.Ne koristim stock kameru, uključim je jednom u 10 dana kad mi samo treba nešto na brzinu, ali volim sa vremena na vreme da je uporedimo sa gcamom.
Presmešno. Ajde, na količinu noise-a sam već i navikao i to me više ne iznađuje, ali da stock obriše mrežu za komarce, to još nisam video 🤣
kakav je to algoritam kad imaju toliko agresivan denoise za gde mreža nestaje a ostatak slike neupotrebljiv koliko noise-a ima 🤣
Hahahah nije, isti je fokus, nego je stock toliko los zbog grain-a i da ne mozes da provalis sta je staNije ti obrisao mrežicu nego fokusirao nebo, vidi se po listu i prozoru da nisu u fokusu kao na gcam fotografiji.
ako moze neka preporuka.. U Bg-u sam ali NS nije problemPa samo od nekog ko ima 500+ ocena
Meni su do sada izlazili za sve uzeto preko njih(cak su mi inslali potpuno nov uredjaj bez da cekam na odobrenje reklamacije) ...ali opet kako i na kog naletis.
Imas PPako moze neka preporuka.. U Bg-u sam ali NS nije problem
Mreža za komarce je pobedila.Ne koristim stock kameru, uključim je jednom u 10 dana kad mi samo treba nešto na brzinu, ali volim sa vremena na vreme da je uporedimo sa gcamom.
Presmešno. Ajde, na količinu noise-a sam već i navikao i to me više ne iznađuje, ali da stock obriše mrežu za komarce, to još nisam video 🤣
kakav je to algoritam kad imaju toliko agresivan denoise za gde mreža nestaje a ostatak slike neupotrebljiv koliko noise-a ima 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari