djape08
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2009
- Poena
- 415
Meni nikako nije legao taj..prosto posle chernobila mini serije sve ostalo na tu temu je smejurija.Čuvari formule, konačno naš film snimljen u novije vreme a da je baš dobar
Meni nikako nije legao taj..prosto posle chernobila mini serije sve ostalo na tu temu je smejurija.Čuvari formule, konačno naš film snimljen u novije vreme a da je baš dobar
Nesto najbolje sto je snimljeno na temu Chernobila
Chernobil nije u centru paznje , ...
Nesto slicno je i kod mene bilo, ravna linija.![]()
Da se pridruzimPrvo ocekivao sam sasvim drugu pricu, tako da mi je ovakav film iznenadjenje. Film je gledljiv, meni licno najvise zbog scenografije. Vuce na ozbiljne filmove. Al generalni utisak je - ravna linija. Uvod u film ok, kao sto rekoh iznenadjujuci. Pocetak druge polovine filma, e posle kraja sam se zapitao da l je film zakazao ili ja (u tom pocetku druge polovine), kao da se desila neka praznina, i film mi je odjednom postao dosadan i nezanimljiv, posle je kraj sve ispeglao snaznom porukom. Ono o cemu sam razmisljao tokom filma, a vec vidim da se @emaremare nece sloziti je da mi je nekako izbor glumaca totalno pogresan. Ne kazem da sam u pravu, al opet... Meni recimo Bukviceva gluma uvek ista, takodje i onaj decko sto glumi Radojka... pa jos Pavle Savic
Ne znam, nisam opcinjen, ali nisam ni razocaran sto sam ga pogledao, mada mislim da ce se vise svideti francuzima nego nama 6.5/10.
p.s. da li je jos nekom bola oci registraciona nalepnica na autu, na samom pocetku filma ili su je francuzi imali jos pedesetih godina?![]()
Nesto najbolje sto je snimljeno na temu Chernobila
ima i ovde![]()
Chernobil nije u centru paznje , prica prati dvoje mladih zaljubljenih ljudi i njihove mogu slobodno reci 'muke' izazvane eksplozijom u NPP.
Nisam gledao zapadnjacku seriju , ali sam negde procitao da je 60% scenografije koju su koristili ustvari napravili ukrajinci za ovo.
Koja su kola to bolja od Moskviča?Nesto najbolje sto je snimljeno na temu Chernobila
Fazon kada Neo pada sa stepenica negde u nekom dvorištu pa pada li pada pola sata pobi pola garnizona i polomi sve koske i na kraju ništa 🤣😂🤣 tu mi je prekipelo i ugasio ,nastavio posle par dana jer mi je bio mazohizam odgledati ceo film bez prekida 😂Meni je bolji od Wicka, Kijanu kad krene da pada u poslednjem delu kao moj pokojni deda.
Po mom mišljenju, samo je Umri Muški masterpiece.Pčelar, šta reći, sem uvodne špice i prvih 10 minuta, ostalo je čist trash. Kombinacija Ekvilajzera, Džon Vika i Umri Muški ( ova tri navedena su masterpiece) a kako odmiče tako je sve lošije i lošije .....
Ne. Meni se film zaista jako dopao.Sprdaš li se?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari