Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

… zamisli scenario da nismo i dalje prenosili brojeve, da se pri promeni operatera isti gubi… operaterska utopija…
 
Juče raskinuo ugovor ,prešao na pripejd,očekujem poziv.
Sad me zvali ,ostajem i dalje na total 40 za 1690din :LOL:
Sad ga jeftinije plaćam nego pre poskupljenja,tad sam plaćao 1900din.
Tako da sam 24 meseca miran .
 
Zdravo svima! Da li je kasno da oko 18h-19h danas raskinem ugovor za mobilnu telefoniju u vezi poskupljenja? Sa time da broj bude aktivan u prevodu da se prebaci u pripejd naplatni sistem tarife. Znam da smaram ali sam sada stvarno odlučio da raskinem ugovor zbog poskupljenja. I šta treba da napišem i zaokružim na papiru za raskid ugovora u vezi poskupljenja sa time da broj ostane aktivan? (da bude prenešen na prepaid) ne da se kompletno ugasi broj. Hvala Vam svima unapred! 🙂
 
Nije kasno da se podnese zahtev danas do 24h (tj do kraja radnog vremena poslovnice).

A što se tiče toga šta treba da zaokružiš na papiru to će ti oni sami reći kad im kažeš koju opciju želiš, da ne bude mi ti kažemo neki broj pa da na kraju ispadne kao kada je Lista vojvođanskih Mađara dobila najviše glasova u Vranju (što je jelte prirodno).
 
Nije kasno da se podnese zahtev danas do 24h (tj do kraja radnog vremena poslovnice).

A što se tiče toga šta treba da zaokružiš na papiru to će ti oni sami reći kad im kažeš koju opciju želiš, da ne bude mi ti kažemo neki broj pa da na kraju ispadne kao kada je Lista vojvođanskih Mađara dobila najviše glasova u Vranju (što je jelte prirodno).
Ja želim da moj broj telefona prenesem u prepaid tarifni sistem naplate ( u prevodu = prepaid-dopuna) zato što sam ja na broju dobio 20% na pretplatu pa bih želeo da uzmem Total Data sa 50%.
 
Eno A1 podiže cene od 1.4.2024. godine, tako da će verovatno dobar deo korisnika preći kod Yettel.... Opet će oni imati sasvim solidan broj korisnika.... Boli njih uvo za godine provedene kod njih..... nažalost....
Sumnjam da ce dosta njih preci u Yettel zbog 200-300 din. veceg racuna u A1. Meni dizu za 122 din. a sve neograniceno nigde necu dobiti za tu cenu.
 
^^
Kod mene na Sporazumu o raskidu ugovora opcija "prebacivanje pretplatničkog broja na pripejd sistem naplate" je bila pod 3) ali opet ti kažem oni će ti reći koja je opcija, mada jasno i piše tako da ako pročitaš sporazum (a trebao bi) ne možeš da pogrešiš.
 
E sad jedan problem, ja sam uplaćivao parking na mom broju, da li ću morati platiti cenu parkingu koje sam uplaćivao sa svog broja telefona?
 
^ dobićeš dodatno uračunat i parking na pretplati
 
Sve troškove koje napraviš dodatno će ti doći uz poslednji račun računajući tu i parking uslugu, plaćanje GSP kroz dnevnu/mesečnu kartu itd.
 
Čekajte, je l' oni kada pozovu i ponude -50% samo šalju SMS na koji se odgovara sa "DA" ili mora da se ide do poslovnice da se potpiše opet ugovor?
 
Samo DA.U tvom profilu u Moj Yettel aplikaciji je sva dokumentacija oko UO.
 
Samo DA.U tvom profilu u Moj Yettel aplikaciji je sva dokumentacija oko UO.
E odlično, hvala. Da to u Yettel aplikaciji sam video, i videh da više ne piše do kad mi traje ugovorna obaveza. A jel moguć izbor paketa ili šta oni daju upola cene? Jer ja trenutno imam Go Data, pa bi bilo lepo ako bi barem Total 10 ponudili, on mi je puna kapa...
 
Verovatno možeš da tražiš drugi paket, meni su ponudili paket koji sam i do sada koristio. Mada kasnije možeš da promeniš paket iz aplikacije uz zadržavanje popusta.
 
Kakvi sve likovi rade u Yettelu - malopre zovem sa supruginog broja njihov servis na 0639000 da pitam da li mi je kartica ugašena ili je još uvek aktivna i gospođica koja se javila je uporna da ne može da mi kaže tu informaciju dok je ne pozovem sa svog broja za koji mi je informacija potrebna bez obzira što sam joj rekao par puta da sam vratio telefon i karticu...

Na kraju sam morao da je pitam "Gospođice šta mislite da li bi bilo potrebe da vas pitam da li je broj aktivan ili ugašen da mogu da vas pozovem sa istog tog broja?" Beeeeeeee....
 
Uspeo sam raskinuti ugovor (bez penala zbog poskupljenja) i prebacio broj na pripejd (tarifni sistem). 😃
 
Lopovski yettel. Ja potpišem za 50% na Go data, progutam priču o 950 dinara mesečno, a oni dignu cenu.
 
Našao sam da su mi aktivirali neku promociju od 300 dinara, koju ne želim. Mogu to sam da deaktiviram, ne vidim opciju?
 
Lopovski yettel. Ja potpišem za 50% na Go data, progutam priču o 950 dinara mesečno, a oni dignu cenu.
Па 950рсд је сада по новој цени са 50% и е-рачуном. Раније је било 875рсд ваљда под тим условима.
 
Jasno, ali meni u aplikaciji stoji da je trenutno zaduženje 1365 dinara, kao: 1049,49 dinara mesečna pretplata sa popustom (! nisu mi umanjili za 100 na e-račun) i nekava Pretplata za usluge, dodatke i digitalne servise 316 dinara.

Kakve usluge, dodaci, ništa nisam aktivirao što se dodatno plaća.
Aktivirali su mi dodatni internet 2GB (0 dinara) i Internet roming tarifa neograničeno 20 (300, kad sam u romingu, a nisam, u Srbiji sam).

Nije mi jasno. Ako je još neko prešao u Go data za 950 sa sniženjem, neka dojavi njegovo stanje u aplikaciji.

@stevan10
 
meni stoji 1049,49 taj neograniceno 20 je tu oduvek, a tih 2gb su sad dali, mozda si potrosio na kartu/parking/???. Umanjice se za 100 kad stigne eracun, uvek naknadno to oduzmu
 
Nazad
Vrh Dno