… jedini put ka dobijanju boljih uslova kod MTSa je taj, sa IDP… ako ne daju 50%, onda ostaješ na istom ako ne iskoristiš kod ili ideš na Yettel sa većim brojem meseci za dinar…Net mi je dovoljan i ovaj koji imam 200mbs, jer sam na wifi i retko kad izvucem i punu brzinu. Tv mi je ok, osim par kanala koje ima samo sbb, a to sam resio kineskim iptv listama...
Mora u poslovnici. Ne može ranije, znači dan posle isteka UO ili kasnije.I sta ako mi ga daju a ne ponude nista? 🙂. Jel mora bas u poslovnici i bas na dan isteka ili moze i malo ranije/telefonom?
Bez IDP broja bi bio bez interneta nekoliko dana, sa IDP brojem prelazak sa provajdera na provajdera je trenutanMoze tj mora li se traziti IDP broj prilikom raskida ugovora, radi prelaska kod drugog pod-telekom provajdera?
Zapravo, sta gubim ako ga ne trazim/dobijem?
Verujem, par dana da oni posalju zahtev telekomu?
… btw., ko je još na njihovoj optici…?!
Nije mogućePozdrav svima, hteo bih da predjem sa yettel hiperneta na mts opticki net, ali jos uvek postoji ugovorna obaveza kod yettela koja traje do maja meseca. Da li je moguce uzeti mts iako jos uvek imam yettel sa aktivnom UO na istoj adresi?
Hvala unapred.
Hvala. Jel to ima veze sa onim IDP brojem sto vidim da se pominje ili je nesto drugo u pitanju?Nije moguće
Zar kod Mts optike ne postoje dva vlakna u kablu koji dolazi do objekta? I zar nije moguce da drugi provajder pusti svoj signal kroz to drugo vlakno?Nije moguće
Kod mene je na dve lokacije samo jednoZar kod Mts optike ne postoje dva vlakna u kablu koji dolazi do objekta? I zar nije moguce da drugi provajder pusti svoj signal kroz to drugo vlakno?
Da, to je to, ne mogu dva provajdera kroz jedno vlaknoHvala. Jel to ima veze sa onim IDP brojem sto vidim da se pominje ili je nesto drugo u pitanju?
Aha, to sam i mislio. Al kao, ja sam hteo da iskljucim hipernet iz te uticnice gde ide i da on stoji sa strane, dok bi mts bio ukljucen u tu uticnicu, al ako je bas vlakno kao vlakno rezervisano, onda je nemoguce.Kod mene je na dve lokacije samo jedno
Da, to je to, ne mogu dva provajdera kroz jedno vlakno
Resenje za tebenovi info
upravo dobio na email IDP broj, nisu zvali ni nudili nista od kada sam ga i zatrazio (ponedeljak).
Sad malo da vidim sta ima kod Yettel-a, meni je potreban net i fiksni bez tv-a. Jedino mi malo problem taj njihov cg-nat ali videcemo....
Hvala ti, probam od ponedeljka pa cu javiti ovde...Resenje za tebe
![]()
[MTS] BOX paketi
Po ovom mom ugovoru, za mene nema promene cene, jer mi piše 2023v1_BOX3 , ali cena u ugovoru stoji 5299 din tokom trajanja UO, nakon isteka UO ista cena. Kampanja je bila 18m po dinar, plus veća cena u odnosu na tadašnju sa UO na 24m. Tako da ja migriram na ovaj v2, ali sa istom cenom, uz...forum.benchmark.rs
Зар не може да се исплати дуг до краја УО и узме ИД број?Aha, to sam i mislio. Al kao, ja sam hteo da iskljucim hipernet iz te uticnice gde ide i da on stoji sa strane, dok bi mts bio ukljucen u tu uticnicu, al ako je bas vlakno kao vlakno rezervisano, onda je nemoguce.
Hvala svakako
Mislim da i to moze da bude opcija, nego sam mislio da li moze bez toga da se uvedeЗар не може да се исплати дуг до краја УО и узме ИД број?
To svakako možeЗар не може да се исплати дуг до краја УО и узме ИД број?
Па шта сад, треба да узмем фиксни и да чекам понуду 🤔@milan.ts
Ako imas fixni telefon u telekomu, mozes 24 meseca dobiti net i tv po dinar. box3 (net , tv , fixni) placas 24 meseca samo fixni, barem sestri to nudio agent pre 8 dana.
Kod mene u kucu je dosao kabal sa dva opticka vlakna, e sada ako je u pitanju stan u stambenoj zgradi, moguce da je nesto drugacije, ali mi nije logicno da ne moze da se iz glavne razvodne kutije dovede jos jedno vlakno do stana.Kod mene je na dve lokacije samo jedno
Da, to je to, ne mogu dva provajdera kroz jedno vlakno
Isti slučaj, UO ističe 25.03., ali iz principa necu ni taj jedan račun da platim po većoj ceni.I mene su takođe kontaktirali nakon mejla, mada u mom slučaju nisu zatezali nešto priču pošto meni ističe ugovorna obaveza 15.04.2024. Razlika u ceni i nije neka za ovaj period, ali iz principa ne želim da im dam ni to više novca.
novi info
upravo dobio na email IDP broj, nisu zvali ni nudili nista od kada sam ga i zatrazio (ponedeljak).
Sad malo da vidim sta ima kod Yettel-a, meni je potreban net i fiksni bez tv-a. Jedino mi malo problem taj njihov cg-nat ali videcemo....
E sad ovako, ako ti ponude istu cenu do kraja UO onda NEMAS pravo da raskines bez penala.Za raskid ugovora zbog novih cena da li je dovoljno otici u poslovncu i reci razlog ili treba da se izjasnis napismeno?
Od zene roditelji bi mozda raskinuli ugovor i presli na SBB zbog nize cene i pogodnosti koje dobijaju kao novi korisnik.
Trenutno imaju box 3 paket koji sada placaju valjda 3600 rsd cini mi se. EON light bi ih kostao 3750 rsd uz neke mesece po 1 rsd ako sam dobro video cene.
Ako raskidaju ugovor da li treba da kazu da zadrzavaju fiksni telefon a onda prilikom potpisivanja ugovora sa SBB isti prenesu?
Kako to funkcionise da li neko zna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari