Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Net mi je dovoljan i ovaj koji imam 200mbs, jer sam na wifi i retko kad izvucem i punu brzinu. Tv mi je ok, osim par kanala koje ima samo sbb, a to sam resio kineskim iptv listama...

… btw., ko je još na njihovoj optici…?!
Net mi je dovoljan i ovaj koji imam 200mbs, jer sam na wifi i retko kad izvucem i punu brzinu. Tv mi je ok, osim par kanala koje ima samo sbb, a to sam resio kineskim iptv listama...
… jedini put ka dobijanju boljih uslova kod MTSa je taj, sa IDP… ako ne daju 50%, onda ostaješ na istom ako ne iskoristiš kod ili ideš na Yettel sa većim brojem meseci za dinar…

Moze tj mora li se traziti IDP broj prilikom raskida ugovora, radi prelaska kod drugog pod-telekom provajdera?

Zapravo, sta gubim ako ga ne trazim/dobijem?
Verujem, par dana da oni posalju zahtev telekomu?

I sta ako mi ga daju a ne ponude nista? 🙂. Jel mora bas u poslovnici i bas na dan isteka ili moze i malo ranije/telefonom?
Mora u poslovnici. Ne može ranije, znači dan posle isteka UO ili kasnije.
Šta se dešava ako ne ponude ništa ne znam jer za takav slučaj nisam čuo

U vezi ovog povećanja cena u toku ugovorne obaveze ,ja sam to juče ovde pročitao, nigde to ne mogu da nađem zvanično, zvao sam call centar i devojka mi nekako stidljivo rece da vazi i za mene to poskupljenje a meni ističe ugovor 30 maja.Ja sam dao prigovor njoj i mejlom poslao da ne prihvatam to i da želim raskid ugovora ,ona je kao to sve zabeležila i javiće mi .Isto tako meni je adsl i u međuvremenu su se stekli uslovi za optiku ,takođe sam joj napomenuo da želim optiku ,odmah mi je predložila produženje ugovora naravno bez čekanja. Ja ću rekoh prihvatiti uz 50 % 24 meseca,drugačije nikako, pa čekam sta ce mi odg .Inače ako ne žele rado cu raskinuti ugovor,stvarno ga preterase i oni

Moze tj mora li se traziti IDP broj prilikom raskida ugovora, radi prelaska kod drugog pod-telekom provajdera?

Zapravo, sta gubim ako ga ne trazim/dobijem?
Verujem, par dana da oni posalju zahtev telekomu?
Bez IDP broja bi bio bez interneta nekoliko dana, sa IDP brojem prelazak sa provajdera na provajdera je trenutan

… btw., ko je još na njihovoj optici…?!

Pozdrav svima, hteo bih da predjem sa yettel hiperneta na mts opticki net, ali jos uvek postoji ugovorna obaveza kod yettela koja traje do maja meseca. Da li je moguce uzeti mts iako jos uvek imam yettel sa aktivnom UO na istoj adresi?

Hvala unapred.

Trazio 50% naravno odbili, kad sam podneo zahtev za prenos broja u yetel "pa mi smo tu pa kako mozemo da pomognemo" ali tada je vec bilo kasno... Neke realne cene kod njih su 18m dibar i resto po punoj.. Za sve vise od toga pravac konkurencija.

Pozdrav svima, hteo bih da predjem sa yettel hiperneta na mts opticki net, ali jos uvek postoji ugovorna obaveza kod yettela koja traje do maja meseca. Da li je moguce uzeti mts iako jos uvek imam yettel sa aktivnom UO na istoj adresi?

Hvala unapred.
Nije moguće

Koliko sam ja video kada su vukli optiku sa mog sprata do stana bilo je jedno vlakno, i to vlakno dolazi do kutije i iz nje u modem.

novi info :)

upravo dobio na email IDP broj, nisu zvali ni nudili nista od kada sam ga i zatrazio (ponedeljak).

Sad malo da vidim sta ima kod Yettel-a, meni je potreban net i fiksni bez tv-a. Jedino mi malo problem taj njihov cg-nat ali videcemo....

Pozdrav svima.
Da li neko ima informacije sta nude novim korisnicima na optici?

Kod mene je na dve lokacije samo jedno

Da, to je to, ne mogu dva provajdera kroz jedno vlakno
Aha, to sam i mislio. Al kao, ja sam hteo da iskljucim hipernet iz te uticnice gde ide i da on stoji sa strane, dok bi mts bio ukljucen u tu uticnicu, al ako je bas vlakno kao vlakno rezervisano, onda je nemoguce.

Hvala svakako

@milan.ts
Ono sto znam skoro za sestru trazili kao nov korsnik, ide 6 meseci po dinar, ako ima super nova optika moze 12 meseci po dinar. Agent me juce zvao kao sta je sestra odlucila , fora nece vise biti ni 6 meseci po dinar nego manje. 😁
Ako imas fixni telefon u telekomu, mozes 24 meseca dobiti net i tv po dinar. box3 (net , tv , fixni) placas 24 meseca samo fixni, barem sestri to nudio agent pre 8 dana.

novi info :)

upravo dobio na email IDP broj, nisu zvali ni nudili nista od kada sam ga i zatrazio (ponedeljak).

Sad malo da vidim sta ima kod Yettel-a, meni je potreban net i fiksni bez tv-a. Jedino mi malo problem taj njihov cg-nat ali videcemo....
Resenje za tebe

Resenje za tebe
Hvala ti, probam od ponedeljka pa cu javiti ovde...

Aha, to sam i mislio. Al kao, ja sam hteo da iskljucim hipernet iz te uticnice gde ide i da on stoji sa strane, dok bi mts bio ukljucen u tu uticnicu, al ako je bas vlakno kao vlakno rezervisano, onda je nemoguce.

Hvala svakako
Зар не може да се исплати дуг до краја УО и узме ИД број?

@milan.ts

Ako imas fixni telefon u telekomu, mozes 24 meseca dobiti net i tv po dinar. box3 (net , tv , fixni) placas 24 meseca samo fixni, barem sestri to nudio agent pre 8 dana.
Па шта сад, треба да узмем фиксни и да чекам понуду 🤔

Zvali redom uglavnom...

Mene jedno 3 puta :ROFLMAO:

Kod mene je na dve lokacije samo jedno

Da, to je to, ne mogu dva provajdera kroz jedno vlakno
Kod mene u kucu je dosao kabal sa dva opticka vlakna, e sada ako je u pitanju stan u stambenoj zgradi, moguce da je nesto drugacije, ali mi nije logicno da ne moze da se iz glavne razvodne kutije dovede jos jedno vlakno do stana.

Za raskid ugovora zbog novih cena da li je dovoljno otici u poslovncu i reci razlog ili treba da se izjasnis napismeno?
Od zene roditelji bi mozda raskinuli ugovor i presli na SBB zbog nize cene i pogodnosti koje dobijaju kao novi korisnik.
Trenutno imaju box 3 paket koji sada placaju valjda 3600 rsd cini mi se. EON light bi ih kostao 3750 rsd uz neke mesece po 1 rsd ako sam dobro video cene.
Ako raskidaju ugovor da li treba da kazu da zadrzavaju fiksni telefon a onda prilikom potpisivanja ugovora sa SBB isti prenesu?
Kako to funkcionise da li neko zna?

I mene su takođe kontaktirali nakon mejla, mada u mom slučaju nisu zatezali nešto priču pošto meni ističe ugovorna obaveza 15.04.2024. Razlika u ceni i nije neka za ovaj period, ali iz principa ne želim da im dam ni to više novca.
Isti slučaj, UO ističe 25.03., ali iz principa necu ni taj jedan račun da platim po većoj ceni.

Za raskid ugovora zbog novih cena da li je dovoljno otici u poslovncu i reci razlog ili treba da se izjasnis napismeno?
Od zene roditelji bi mozda raskinuli ugovor i presli na SBB zbog nize cene i pogodnosti koje dobijaju kao novi korisnik.
Trenutno imaju box 3 paket koji sada placaju valjda 3600 rsd cini mi se. EON light bi ih kostao 3750 rsd uz neke mesece po 1 rsd ako sam dobro video cene.
Ako raskidaju ugovor da li treba da kazu da zadrzavaju fiksni telefon a onda prilikom potpisivanja ugovora sa SBB isti prenesu?
Kako to funkcionise da li neko zna?
E sad ovako, ako ti ponude istu cenu do kraja UO onda NEMAS pravo da raskines bez penala.
A verovatno ce kao i meni, jer ako ti to ponude, tebi se nista ne menja i nemas prava na raskid bez penala.
Lepo su smislili, ko se ne pobuni do 01.03 njemu ide veca cena, ko se pobuni njemu ista cena do isteka UO.

Vrh Dno