Imam optiku i nastavio bih sa optikom.Optika ili xdsl?
Dan po isteku ugovora otiđi do mts poslovnice i zatraži IDP broj . Ne mogu ti oni to dati , ali ce te neko nazvati da pita da li stvarno raskidas ili postoji opcija da ostanes .Cao narode,
Istice mi Box 4 ugovor za 3 dana i bas bi mi znacila vasa preporuka.
Mozete li me posavetovati kako da ispregovaram sa MTS-om? Sta je realno da im trazim, koliko popusta, besplatnih meseci... neka druga opcija?
Paket koji mi najvise odgovara u trenutnoj postavci stvari je BOX 4 Plavi Lite. Kad sam potpisivao ugovor sa njima dali su ukupno tri stb box-a, a realno mi trebaju samo dva.
Hvala!
Ja vec sad imam mts i sbb televiziju. Znam da nije najsrecnije resenje ali ionako meni mts tv sluzi za AS kanale samo to tamo gledam a drug ima kafic sa yettel optikom i AS bas mo i sinoc gledali fudbal zadovoljavajuce je na mts je kvalitetnija slika.Samo imaj u vidu da je televizija u Yettelu katastrofalna, da ne budes kao jedan u Yettel temi sto smara non stop kako je lose i kako sa svakom nadogradnjom 5 stvaari zeznu.
Ako vec prelazis onda uzmi dve razlicite usluge, yettel hipernet optiku i sbb televiziju.
Plus na to dodatni stb box, tipa ja sam imao u starom paketu 3 stb, sad u novom 2. I taj treći će da naplate dodatno+hbo, hbo max+poskupljenje..,.Ovaj novi box 4 plavi više nema HBO? Znači ovom migracijom ostajemo bez te usluge a dižu cenu. 😅
Meni rekose da moze stara cena, ali nema ubrzanja 😁Mene upravo zvali kazu ostaje ista cena samo brzina ide gore, do kraja UO.
Top zadovoljan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari