Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Samo da potvrdim da sam i ja presao na Nigeriju, iz prve i to sa premium nalogom. Na turskom mi je izbacilo da moram da unesem karticu ponovo (ne znam iz kog razloga se ovo desilo jer nije istekla) i prilikom ponovnog ubacivanja paymenta mi je konstantno gnjavilo za turski broj telefona za verfikaciju. Udjem ovde da pitam sta i kako i vidim Nigeriju :D Odradim Cancel membership, instaliram preko telefona Nigeria VPN i produzim Premium paket :)

Uspeo is drugog pokušaja ,kod prvog nisam gasio vpn pri izboru paketa ,i onda nisam mogao da se ulogujem na nalog ,javlja kao šifra netačna .Tu sam kratak tih nekih 200 din jer sam birao jeftiniji paket ,Al dobro nista strasno :) .Onda pravio novi nalog sa novim mailom ,Al sada uradio kako je već nekoliko vas reklo da treba sa vpn ,refresh stranice da bi prikazalo nigerijske cene ,i sad radi .Naravno posle se prebacio na premium paket ..

Još jedna potvrda za Nigeriju :) Android telefon, Chrome pregledač, uneo svežu imejl adresu, pre koraka za izbor paketa pokrenuo VPN Nigeria - Turbo Master VPN (istina nije hteo odmah da mi prikaže cene u njihovoj valuti, pa sam išao na Back i onda je prikazao), izabrao Basic paket, uneo podatke za plaćanje (Intesa MC, istina ni ovde nije hteo iz prve, već mi je prvo javio "There seems to be the problem...", ali samo samo opet kliknuo na dugme za plaćanje i prošlo je). Isključio VPN, prijavio se sad na nalog bez problema na računaru bez VPN-a. U jednom trenutku ponudio da ubacim neki bekap broj telefona za svaki slučaj, ali sam to bez problema preskočio.

Svakako mi je još cca mesec dana aktivna TR pretplata sa vaučerima, pa ću probati u dogledno vreme da promenim paket na 4K i da nastavim na Nigeriji. Kao potencijalni problem vidim to što mi kartica ističe u novembru, pa ću videti kako će ići sa ažuriranjem podataka.
Meni na kraju proces trazi broj tel za slanje koda za aktiviranje, ne mogu da ga preskocim :(

Једно питање нема везе са темом... Јел може гугл простор исто овако да се плати преко неке друге земље, на овај фазон? Нигде на форуму не видим ту тему.
Нека обришу модератори или нека пребаце у ту тему ако постоји..
Moze

Meni na kraju proces trazi broj tel za slanje koda za aktiviranje, ne mogu da ga preskocim :(
Meni je isto tražio broj telefona na kraju procesa, ali ne za slanje koda, nego kao bekap opcija za bezbednost naloga. Samo sam kliknuo da idem dalje (nije ni to reagovalo iz prve čini mi se, nego tek na drugi klik) i prošlo je.

Za one koji su instalirali VPN Nigeria - da li ste morali da ostavite podatke kartice kad ste se registrovali za VPN nalog?
Ili moze nekako bez toga?

Za one koji su instalirali VPN Nigeria - da li ste morali da ostavite podatke kartice kad ste se registrovali za VPN nalog?
Ili moze nekako bez toga?
Ne, samo preskocis to . Radi free .
Meni je isto tražio broj telefona na kraju procesa, ali ne za slanje koda, nego kao bekap opcija za bezbednost naloga. Samo sam kliknuo da idem dalje (nije ni to reagovalo iz prve čini mi se, nego tek na drugi klik) i prošlo je.
Meni ne daje dalje dok ne unesem broj, nigerijski, za slanje confirm coda...amemuga

Koji VPN na IOSu koristite za Nigeriu obzirom da sam ja probao s 3 i ne radi, prelistao sam temu i probao s express vpnom, tunnelbearom(za njega ste svakako pisali da ne radi, ali sam probao) i Super Unlimited proxy

Prvo izabereš onaj Basic (720p) kako bi izbegao broj telefona, a kad se pretplatis odmah mozes preci na taj veći paket.

Let's confirm your account​

To start your membership, we’ll send you a text message with a one-time code to confirm your account. Message and data rates may apply.

Kod svih je različito izgleda,nekom prodje nekom ne.Sad od čega zavisi ko zna.

Let's confirm your account​

To start your membership, we’ll send you a text message with a one-time code to confirm your account. Message and data rates may apply.
Neki su govorili da samo klikneš dalje i da samo preskoči taj korak? Svakom izgleda drugačije
Koji VPN na IOSu koristite za Nigeriu obzirom da sam ja probao s 3 i ne radi, prelistao sam temu i probao s express vpnom, tunnelbearom(za njega ste svakako pisali da ne radi, ali sam probao) i Super Unlimited proxy
Surfshark, imaš 7 dana free trial na iOS.

Poslednja izmena:
Kod svih je različito izgleda,nekom prodje nekom ne.Sad od čega zavisi ko zna.
Baš tako.Više ni sam ne znam kako sam sve probao,na kompu,telefonu,tabletu,sa vpn Nigerija,surfshark,cyberghost...Ma nema šanse...Uvek izbaci grešku kod dodavanja kartice.Možda jednostavno NLB Visa debit/prepaid ne radi?

Једно питање нема везе са темом... Јел може гугл простор исто овако да се плати преко неке друге земље, на овај фазон? Нигде на форуму не видим ту тему.
Нека обришу модератори или нека пребаце у ту тему ако постоји..
Mogle je pre preko Turske, ali više ne daju kupovinu preko android telefona. Može se uzeti turska Google One (100 GB/200 GB/ 2 TB) pretplata preko Apple uređaja, a koristiti i na svim ostalim uređajima. 2 TB, na primer, košta 10 EUR godišnje.

@offline71 ,ja npr.Netflix nisam mogao Visinom vec mi uspelo sa Master a dok Spotify ne mogu ni sa jednom.😁

Takođe, i ovo treba imati na umu, tj. možda zbog 3DS nekome odbija karticu, nekome ne. Sve je moguće.
Ali trebalo bi ići normalno bar sa MC, uz biranje Basic plana na početku pa onda promena posle.
Screenshot 2024-02-17 at 13.16.27.png

Baš tako.Više ni sam ne znam kako sam sve probao,na kompu,telefonu,tabletu,sa vpn Nigerija,surfshark,cyberghost...Ma nema šanse...Uvek izbaci grešku kod dodavanja kartice.Možda jednostavno NLB Visa debit/prepaid ne radi?
Nije mozda sigurno ne radi... Generalno Visa je pravila probleme ljudima sa ovim vratolomijama, a pogotovo kod "nase" banke NLB. Meni proslo sve bez problema, al imam Master kod pomenutih

edit: Cisto da javim, da sam ja odmah selektovao onaj najskuplji paket (4k) preko NIG kad sam se registrovao, trazio mi broj telefona, kliknuo skip i proslo.. Naplaceno 300RSD-a kad se prebaci na nasu lovu , evo radi Netflix (pu pu pu da ga ne ureknem) bez greske

Nije do 3D zato sto je Netflix provereni partner i banke to sa njima ne koriste, samo skinu novac.
Secate se one price da cak i kad istekne kartica nastave da skidaju normalno jer banka to odradi sa njima automatski.
Ja kad sam pravio nije mi pokazalo tu skip mogucnost vec sam ubacio Nigerijski broj koji sam kupio ali mi nikada nisu slali sms kod.
Odmah izabrao 4K paket i ubacio Intesa Visa karticu, skinulo pare i gotovo.(bez 3D provere)
Kasnije je taj broj stajao u sistemu pa sam ga zamenio sa nasim, onda jeste stigao sms za verifikaciju.
Sve vreme mi je bio ukljucen Surfshark VPN, sem kad sam prebacivao profile.

Nije mozda sigurno ne radi... Generalno Visa je pravila probleme ljudima sa ovim vratolomijama, a pogotovo kod "nase" banke NLB. Meni proslo sve bez problema, al imam Master kod pomenutih

edit: Cisto da javim, da sam ja odmah selektovao onaj najskuplji paket (4k) preko NIG kad sam se registrovao, trazio mi broj telefona, kliknuo skip i proslo.. Naplaceno 300RSD-a kad se prebaci na nasu lovu , evo radi Netflix (pu pu pu da ga ne ureknem) bez greske
Hvala,da znam da se ne mlatim više.
Imam turski nego ovaj jeftiniji pa reko adje da probam :)

Netflix je toliko loš, nude ga u zemlji Srbiji, a prevoda može se reći da ima slabo... Znači hoće lovu a ne rade posao kako treba. Koristio sam godinama, druge zemlje i to sve, ali posle toliko vremena da i dalje nema prevode je jako jadno. Zato samo Stremio i HBO MAX kojima svaka čast jer sve ima prevod i sve je ok... Bruka za Netflix

Produkcija im je katastrofalna
Nisu ništa dobro izbacili prošle godine

+ 1 za Nigeriju. Ja sam isao na metodu da odmah radim transfer sa starog naloga i tom prilikom sam otvorio novi uz pomoc Nigeria VPN-a. Dobio sam odmah cene, nije mi dozvolio preko 4K bez kucanja broja telefona. Uzeo sam 720p i iz par pookusaja je proslo. Sve vreme je bio ukljucen VPN. Medjutim prilikom logovanja mi izbacivao da je neispravna sifra.
Nisam mogao da se ulogujem ni bez VPN-a, nije mi dozvolio ni da resetujem sifru. Medjutim posle 10-tak minuta mi stigao mail za password reset i kada sam to odradio, pustio me na nalog.

Nazad
Vrh Dno