Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Presao upravo sa Srpskog na Nigerijski paket, otkazao pretplatu, upalio vpn, odabrao paket, uneo karticu ( Visa Erste banka) i uzeo standard paket (4k nije hteo) i onda posle samo nadogradio na 4k. Nije trazilo nikakav broj niti bilo sta.
Sve to preko telefona i aplikacije Nigeria VPN
A da li ti je bila aktivna pretplata na srpskom nalogu i do kad? Jer trebalo bi da ostane aktivna do isteka punih mesec dana...
Šta u tom slučaju se dešava ako pređeš na novi paket?

Aktivirah i ja na telefonu za dva minuta ovu najnižu pretplatu, 0,74 evra :)
Iskoristio stari nalog koji dugo nije aktivan. Prvo kreiranje naloga sa istim podacima, pa kad je došao do izbora pretplate, uključio Nigeria VPN, pa refreš, pa odabir pretplate i unošenje kartice, pa preskočio unošenje telefona, pa potvrda email-a, pa unošenje broja telefona (naš broj) i njegova potvrda...

Uzet standardan paket za 2.11e i onda prebacio na 4k paket i sad mi stoji da je sledeća naplata 06 marta...jel tako ide procedura kad se menja paket?

Tako ide prvi put, posto si presao...

Sledeci put normalno mesec dana.

Sad kad smo svi presli pa kad odjednom ojaca njihova valuta bice svi brze bolje nazad kod Turaka :LOL:

Seoba Srba kao sto je neko vec napisao :D

Elem pitanje imam 800tr reedemovano na tursklm nalogu ,tj donrecimo juna 4k pletplatu,ne mogu da prenesem na nigeriju?

Da li neko može da potvrdi da NLB Visa debit radi ili ne radi,pošto sam probao sve načine opisane ali nema šanse da prođe.
Ako je vpn upaljen,surfshark,ne mogu ni da se ulogujem,izbaci grešku.Ako se ulogujem bez vpn-a pa ga upalim,kod unosa kartice prijavljuje problem sa načinom plaćanja.
Hvala.

Ja neznam sto se vrti ta prica da ce nasa pretplata gde god nesto promeniti.
Da li ste svesni kolko nas koji znamo te "trikove" ima malo, to je u procentima na nivou statisticke greske.
Cak i da dodamo sve te iz belog sveta koji znaju za to (Redit) ne prelazi 5-6% pretplate tih streaming servisa, ako i toliko.
Kad se to prosiri kao sto je bilo sa sharingom Netflixa onda mozemo da razmisljamo o posledicama.

Jel uspeo neko preko PC-a da napravi nalog na Nigeriju i sa kojim VPN-om? Nesto me preko android-a zeza opasno... Nece netflix da mi instalira uopste na fon

Jel uspeo neko preko PC-a da napravi nalog na Nigeriju i sa kojim VPN-om? Nesto me preko android-a zeza opasno... Nece netflix da mi instalira uopste na fon
Ja sam preko PCa, Surfshark VPN, ali iz 50og puta, izgleda kako kome zapadne

Pokušaj da napraviš nalog preko browsera (sa telefona), ne iz aplikacije. Kao što je već neko napisao, pre nego što dodješ do opcije odabira paketa uključi VPN Nigeria - Turbo Master, odaberi osnovni paket i trebalo bi da radi.
1NG.jpg

^ Da zeza me TunelInBear definitinvo.. Ne radi NIG preko njega, vidi me kao da sam iz Njemacku :d Moram da nadjem neki drugi free VPN koji ce da prodje. Ili ako neko ima neki VPN moze na pm.

Vidim da moze da prodje Pakistanski 1100 pakistanski djavola otprilike oko 500RSD-a najskuplji paket

@Boss: Hvala na infu... Proslo je na ovu foru bez problema :) Master kod NLB banke. Nisam uneo nikakv broj telefona

Poslednja izmena:
Ako imam vec netflix nalog registrovan u Srbiji, mogu li da uzmem preko Nigerie paket i je l ću imati neki problem mozda. Broj je registrovan srpski

Moze, otkazi nalog na Srbiju. Pomenuti vpn nigerija i reseno.

Isto uspeo, preko Nigeria VPN na androidu, kod koraka za plaćanje uključio i platio, preskočio opciju dodavanja telefona, stavio Basic opciju... sve radi

Ako se prvo kupi basic pa apgrejduje na 4k da li je 4k paket odmah aktivan ili?Kad skida tu razliku u ceni sa kartice?

Odmah je aktivan, samo smanji duzinu trajanja paketa.

Ne skida ti razliku, samo skrati period do kad ti je sledeća naplata!

Još jedna potvrda za Nigeriju :) Android telefon, Chrome pregledač, uneo svežu imejl adresu, pre koraka za izbor paketa pokrenuo VPN Nigeria - Turbo Master VPN (istina nije hteo odmah da mi prikaže cene u njihovoj valuti, pa sam išao na Back i onda je prikazao), izabrao Basic paket, uneo podatke za plaćanje (Intesa MC, istina ni ovde nije hteo iz prve, već mi je prvo javio "There seems to be the problem...", ali samo samo opet kliknuo na dugme za plaćanje i prošlo je). Isključio VPN, prijavio se sad na nalog bez problema na računaru bez VPN-a. U jednom trenutku ponudio da ubacim neki bekap broj telefona za svaki slučaj, ali sam to bez problema preskočio.

Svakako mi je još cca mesec dana aktivna TR pretplata sa vaučerima, pa ću probati u dogledno vreme da promenim paket na 4K i da nastavim na Nigeriji. Kao potencijalni problem vidim to što mi kartica ističe u novembru, pa ću videti kako će ići sa ažuriranjem podataka.

Da li premium plan na netflixu ima ogranicenje u smislu domacinstva ili moze da se deli?

Da li premium plan na netflixu ima ogranicenje u smislu domacinstva ili moze da se deli?
Ima. Ako si u Srbiji i plaćaš srpsku netflix pretplatu, postoji ograničenje domaćinstva. Ako.plaćaš neku inostranu pretplatu, (ovde donedavno najpopularnija Turska, a od skoro Nigerija) nema ograničenja za sada.
Tako je i za ostale zemlje samo što su ove dve najinteresantnije zbog cene

Једно питање нема везе са темом... Јел може гугл простор исто овако да се плати преко неке друге земље, на овај фазон? Нигде на форуму не видим ту тему.
Нека обришу модератори или нека пребаце у ту тему ако постоји..

Vrh Dno