Nema razlike u ceni ugradnje obicne i inverter klime, a nema ni razlike u nacinu ugradnje.
Takodje, nije dual, nego twin rotor kompresor u LG(oni ga zovu dual, ali je bitno da je u pitanju dvocilindricni kompresor, ne dvostepeni).
Amber Premium je jedina klima koja ima dual stage, twin rotor kompresor.
Gree takodje ima i dual stage, triple rotor kompresor, ali ne znam da li ga igde koriste jos uvek, kao i Toshiba sto ima triple rotor kompresor, a ne znam da li ga igde koriste.
Twin rotor ne utice na modulaciju nikako, utice na efikasnost, to jest, omogucava im da iz iste zapremine kompresora izvuku vise performansi.
Modulacija na grejanju mislim da je do proizvodjaca i softvera, kako je ista isprogramirana.
Na osnovu snage i rada odredjenog kompresora, kao i zelja proizvodjaca(da li je ok da duva prohladan vazduh, da li odredjeni kompresor moze mirno da radi na tako niskoj modulaciji pri odredjenom opterecenju i da li moze da da zeljenu temperaturu...), podesava se kako da se ponasa.
Zasto maltene sve klime jako nisko moduliraju na hladjenju? Zbog manjeg opterecenja, kao i cinjenice da je vecini prostora to dovoljno.
Ovo je neka moja dedukcija, ne znam zaista proizvodni proces klima uredjaja nazalost.