U pravu si. Znam nedostajace mi VoLTE ali i placanje parkinga. Moracu da dopunjujem kredit za tu namenu. Sigurno cu ici u poslovnicu. Jer kada sam pridodao Omoriku 25. Znam da je u mts aplikaciji bilo vidiljivo 200 GB deljenog neta. Nisam aktivirao jer ne mogu na zmaj zato i cekam da mi istekne pa da uzmem kontrolu. Pre neki dan vidim u aplikaciji nema tih 200 GB ali ima opcije da dodam brojeve "4 u BOX 4". Da li to znaci da ce biti vidljivo u aplikaciji kada dodam broj/brojeve?sad već možeš otići u bilo koji MTS i tražiti raskid bez penala za svoj broj usled poskupljenja i napomeni da broj prebace na kontrolu troškova.
samo imaj u vidu da paket kontrole troškova ( za sada ) ne podržava dve stvari: e-sim i VoLTE
džabe sve to - moraš napismeno tu rečenicu imati ( sms ili mejl )Meni su rekli kad me je zvala služba za benefite posle prigovora da mi ostaje stara cena do isteka UO. Poziv stigao danas.
U pravu si. Znam nedostajace mi VoLTE ali i placanje parkinga. Moracu da dopunjujem kredit za tu namenu. Sigurno cu ici u poslovnicu. Jer kada sam pridodao Omoriku 25. Znam da je u mts aplikaciji bilo vidiljivo 200 GB deljenog neta. Nisam aktivirao jer ne mogu na zmaj zato i cekam da mi istekne pa da uzmem kontrolu. Pre neki dan vidim u aplikaciji nema tih 200 GB ali ima opcije da dodam brojeve "4 u BOX 4". Da li to znaci da ce biti vidljivo u aplikaciji kada dodam broj/brojeve?
Pozivi mogu biti snimljeni, velika je razlika. Možda baš kada vama treba, razgovor "nije" bio snimljen.
džabe sve to - moraš napismeno tu rečenicu imati ( sms ili mejl )
da bi 200 GB bilo vidljivo moraju bar dva broja biti uvežena - vodeći broj ( tvoja žena ) i onda drugi ( tvoj ) broj
Poslao email, pa ćemo sačekati da i ovim putem potvrde.Pozivi mogu biti snimljeni, velika je razlika. Možda baš kada vama treba, razgovor "nije" bio snimljen.
uredno takođe poskupljuju i stariji BOX i SUPER PLAN paketi bez mob linijeOva sema poskupljenja paketa ( u sustini utice samo na mobilne korisnike i box paket koji sadrzi telefon ) BoX paketi bez telefona nisu zahvaceni, koliko sam skontao?
sve dodeljene promocije se ne poništavaju, sve ostaje kako je dogovoreno, samo će posle gratis meseci ili 50% popusta broja meseci ići nova migrirana cenaPa bas, e hvala ovo bi trebalo pinovati ili nešto. Lako se zagubi u temi...
Ali i dalje drugar ima dva BOX3 na 18 meseci za dinar. Ako to ostaje. Pa poskupljuje poslednjih šest meseci to je podnošljivo... Ali ako poskupljuje i poništavaju te od 18 meseci po dinar. To je vec problem....
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari