Pozdrav, svima!
Razmišljam da predjem na Orion samo NET paket (SINGLE NET - NET SONIC - 1500/500 Mb/s), i voleo bih da čujem iskustva drugih sa ovim provajderom.
Razlog za prelazak je zbog novih povećanih cena što SuperNova / Telekom implementira od 01. marta za postojeće korisnike čija je cena povećana od one u UO, I pošto sam trenutno u procesu da raskinem ugovor, voleo bih da čujem iskustva drugih sa ovim provajderom, i da istražim kakve opcije imam.
Imam par pitanja:
• Na prvi pogled, net brzina od 1500/500 Mb/s za samo 1,375 RSD na 24 meseca mi zvuči previše dobro. Da li ima ovde nekih mana ili fazona što ne primećujem?
Znam da firme uglavnom koriste "marketing taktike" ili tako neke trikove gde izostave dosta detalja kada pokušaju da dobiju nove korisnike, pa me zanima da li ima tako nešto ovde, ili je sve OK?
• Koliko se razlikuje ovaj net (van brzine i cene) od SuperNova NET paketa?
Ovaj trenutni paket koji imam (Super Net - 50/12), je na CG-NAT-u, i ima zabranu pristupa ruterovim administrativnim fukcijama (moraš call centar pozvati da bi mogao dobiti pristup), pa me zanima da li su ovakve stvari i kod Orion-a?
• Dodatno, vidim da će i Orion povećati cenu 01. marta, da li će ovo uticati i na mene ako budem sklopio ugovor ovog meseca?