Pa da se ne zeznem kao sa Redmi note 11 i Mi 11 lite 5g NEJa realno nisam imao problem sa proksimiti-jem ni sa rn10pro (postojalo prosto rešenje) a sada sa rn12pro+5g taj problem jednostavno ne postoji. Evo već 6 meseci sve je ok, tako da nema potrebe za brigom. Kod kolega koji koriste 13-ice niko nema proksimiti problem.
Ne znam što to ljudi nepotrebno navode..
Rn9pro je koliko znam bio poslednji sa tim problemom..Pa da.
Hoćeš da kažeš da Redmi note uređaji nisu imali taj problem?
Hvala ti od srca! Inače na play trgovini postoji aplikacija "quick tuneup phone calibration" i donekle pomaže kod tog problema sa proksimiti senzorom. Naravno, bezveze je uopšte razmišljati o tome, to bi moralo biti hardverski rešeno, ali iz nekog razloga ponovo prave modele sa virtuelnim senzorom.Pa navode. Ko je imao problem zna koliko je iritantan. Moj Poco F3 je blicao kao disko kugla. Ni jedan update nije rešio problem i naravno da me ,kao potencijalnog kupca, interesuje ima li ili nema taj problem. Proksimiti ne služi samo da gasi ekran u toku razgovora već i da ga gasi kad je u džepu, pocket mode. Poco F3 mi se uključivao i u džepu, pravio screenshot, zvao ljude, pokretao programe. Možda sada ugrađuju noviji čip za virtual pa više ne postoji taj problem ali ,sve jedno, želim da znam.
@Vuki1305 Pohvale za recenzije. Trudiš se da pokriješ sve bitne stvari. Sve najbolje i samo nastavi tako.
Ja sam imao povremeno problem sa Poco F3, majci sam kupio bio Redmi Note 10 Lite (RN9s) i on je imao često taj problem. Kada razgovaramo ili se čuje "molimo vas sačekajte" ili "ovaj poziv se snima" .... Za sada na RN13 Pro Plus radi odlično, ali ipak je činjenica da je virtuelni i da može početi da zeza.Ja realno nisam imao problem sa proksimiti-jem ni sa rn10pro (postojalo prosto rešenje) a sada sa rn12pro+5g taj problem jednostavno ne postoji. Evo već 6 meseci sve je ok, tako da nema potrebe za brigom. Kod kolega koji koriste 13-ice niko nema proksimiti problem.
Ne znam što to ljudi nepotrebno navode..
12-tice i ne trebaju da imaju taj problem zato što većina njih koristi prave infrared proximity senzore.Mislim da problem sa proksimiti senzorom nemaju ni 12-tice niti 13-tice. I to - bez obzira na chipset..
Tako je. Ne mogu da se setim kako je šljakalo na RN10 Pro, ali sada radi sasvim uredno, a fon je Redmi Note 12 Pro Speed, odnosno hibridni Poco X5 Pro.Enigma da bude veća, na Poco telefonima je dupli tap implementiran normalno.
Ukinuta je ta opcija. Ja sam prvo to mislio da je ukinuto na HyperOS, jer sam na Poco F5 dok je bio na MIUI to imao. Međutim nakon nekih manjih ažuriranja više nema tog uha ni na Mi 11 Lite 5G ni na Redmi Note 13 Pro Plus. Šteta, to je bila jako korisna opcija. Sada to ima jedino još XOS na Infinixu, ali verovatno će i oni ukinuti.Imam jedno pitanje, nemam vise u plutajucem prozoru ono uvo u yt kad hocu da pustim neki video a da iskljucim ekran, to sam imala na mom starom redmi note 9s a sada ga nema.
Nema te opcije na Xiaomi modelima, postoji na Poco modelima. Jedino možeš instalirati vidget preko koga ćeš moći zaključavati ekran duplim tapom.Pozdrav drustvo, kupio sam juce 13 pro+
Za sad mi treba jedna stvar, postoji mogucnost da tapnes dva puta po ekranu i da se telefon zakljuca, tj ugasi ekran.
To se dobija kad su aktivirane odredjene teme, tako pise u sistemu, mene zanima koje su to teme, jer sam promenio 5,6 tema i ni na jednoj nece da se ugasi kad tapnes 2 puta.
Izbačeno je, verovatno je stigla neka regulativa, kako bi se povećao broj YouTube premium pretplatnika.Moraš da uključiš sidebar... Dodatna podešavanja pa ideš floating windows, tu imaš sidebar, pa vidi da li je YT štikliran pod video personalizacijom.
Ja sam mogao to ranije na bilo kom xiaomi telefonu kada instaliram poco launcher, probaj.Pozdrav drustvo, kupio sam juce 13 pro+
Za sad mi treba jedna stvar, postoji mogucnost da tapnes dva puta po ekranu i da se telefon zakljuca, tj ugasi ekran.
To se dobija kad su aktivirane odredjene teme, tako pise u sistemu, mene zanima koje su to teme, jer sam promenio 5,6 tema i ni na jednoj nece da se ugasi kad tapnes 2 puta.
Veruj mi da sam probao. Imao sam tri modela kod sebe - Poco F5, Mi 11 Lite 5G i RN13 Pro Plus i svi su imali. Eno u recenziji koju sam snimio na Sarpi TV YouTube kanalu pokazujem tu opciju, međutim nakon ažuriranja nema više toga.Ja sam mogao to ranije na bilo kom xiaomi telefonu kada instaliram poco launcher, probaj.
Ne verujem da je regulativa....na Vivo X80 lite sam tu opciju dobio nedavno, posle ažuriranja na Android 14...ranije je nisam imaoIzbačeno je, verovatno je stigla neka regulativa, kako bi se povećao broj YouTube premium pretplatnika.
To je odobreno, bas sam pogledao ponovoMožda treba da mu omogućiš prikaz na lock screenu?
Kod mene radi bez problema, RN 13 Pro, pogledaj atačment.To je odobreno, bas sam pogledao ponovo
Pro plusKoji model?
Moracu da pogledam onda sta se desava, hvalaKod mene radi bez problema, RN 13 Pro, pogledaj atačment.
Btw, neko je pitao za bateriju i kameru, utiske, baterijom sam jako zadovoljan, ujutru skinem sa punjača oko 8, do ponoći bude oko 45% što mi je fenomenalno. Uveče ne ide na punjač već se ujutru samo dopuni do 100% dok se spremam za posao, sjajno
Ono čime nisam zadovoljan je kamera ali mislim da je bug neki. Dok se namiještam da fotografišem nešto, prikaz bude jasan skroz, čim fotkam fotografija bude nekako mutna. Nije do cimanja, probao i na stativu.
Koji model,pro plus radi okPosle 15 dana korišćenja,vratio se stari problem još od RN 10 pro...tokom poziva ulazi u kalendar,crta neke pravougaonike...kako to rešiti?
RN 13 pro 5gKoji model,pro plus radi ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari