Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

pošto je inače veoma teško pročitati 2 stranice unazad...

Zasto, kad je lakse ovako ko padobranac uleteti i dobito sve na gotovo...
Pa realno, jeste lakse. A i ne znate da li sam upao u medjukoraku svega i svacega.

Ko je odgovorio hvala mu, thanks leethium iako si kritikovao pomaga si. Ko nije, niko ga i ne tera da odgovara, nema zamerke, slobodan forum, mozete i kritikovati a ja mogu pitati.
A ko je kritikovao, lupao minus, evo sav sam nesretan i placem.

Nazad na temu.
Ja sam vec ranije, iz potpuno istog razloga raskidao ugovor sa Yettel i preneo broj u MTS sto bi sada rado ponovio.

Mene jedino buni sta ce biti u tom slucaju sa optikom i televizijom. Taj duo sam dobio na popust, tj, duplu brzinu na ime toga sto imam broj u Telenoru. Moracu snjima da vidim sta se desava sa netom ako raskinem ugovor i prenesem broj. Kontam da ce mi smanjiti protok. Tako da vrv za 300 din razlike necu praviti frku.

Realno, poskupljenje nista strasno ali dobra prilika za prelazak u MTS. Trenutno za manje od kolko je Total 40 se u MTS moze dobiti Soko lite koji daje 4Gb pravog rominga, 100Gb neta a po isteku 10Mbps brzina bez ogranicenja za prosecnu cenu na 2 god od 2611din. Total 40 ce biti 2800. Pa ti vidi.

Poslednja izmena:
Pa ima nas kojima će biti total 40, 2800 ;)

Jesmo manjina, ali...

Ok, bice za vas sto ste uzeli telefon, sto mi opet van pameti, ali dobro, svako gleda svoju racunicu...

Kao što je možda meni van pameti da neko iskešira 1200+€ odjednom za telefon ali kao što ti već reče, svako ima svoju računicu i sa time se potpuno slažem...

Nisam ni ja za kesiranje, ali lepo uzmes na rate u gigatron, tehnomaniju, mediju itd a u yettel popsut 50% na paket i to je top kombinacija...

Čak i uzimanje na rate preko recimo kredita, kartice ili administrativne nije bez nedostataka tako da nije da nisi u pravu ali nije ni da je to baš toliko pogodnije koliko se misli na prvi mah.

Ma bila je super ponuda neo 40 edge uz reciklazu, nesto malo pre 20k sad za novu.

500 evra telefon po prodavnicama.

@Bokica82 Da li možda možeš reći šta piše u raskidu ugovora, tj. da li je moguće prebacivanje broja u drugu mrežu? Ili da (ako nije problem naravno i uz zatamnjivanje privatnih podataka) podeliš ovde primerak dokumenta?

Korisnička podrška je beskorisna, opet upućuju u poslovnicu koja "nema informacije i čeka uputstva". Pošto znam ljude u poslovnici i do sada su uvek izlazili u susret i bili korektni biće da ovi u centrali i dalje drže rampu očekujući da će ljudi odustati da se cimaju.

Ako u papiru o raskidu stoji da je moguć prenos onda sutra ujutru još jednom (i nadam se poslednji put) idem u poslovnicu i završavam svoj relativno kratak staž u Yettelu.

Evo ga pa citajte

Prilozi

• 20240202_193049.jpg
    20240202_193049.jpg
    435.2 KB · Pregleda: 199
  • 20240202_193106.jpg
    20240202_193106.jpg
    321.5 KB · Pregleda: 207
Cudi me da te nisu zvali da te zadrze uz neki paket i popust...

Tako je, ta opcija 2 služi da se broju samo skine ugovorna obaveza bez penala i da se ostavi na postpejdu dan po dan ( proporcijalno po punoj ceni ) dok se ne realizuje prenos broja u drugu mrežu

Da li je moguće raskinuti ugovor po osnovu poskupljenja, preći na pripejd i sačekati ponudu -50% kroz aplikaciju na manji paket?

Ne vidim razlog da ne može, ali... Ne bih da selim broj iz Yettela zbog kvaliteta mreže na specifičnoj lokaciji, ali bih iskoristio priliku da smanjim račun 😄

Može, potpišeš opciju 3 za prelaz na pripejd i zovu te kroz par dana da ostaneš sa 50% popusta

Poslednja izmena:
Cene paketa sa 50 % popusta i e-računom, nakon poskupljenja:
Go Data - 950 din
Total 4 - 1150 din
Total 5 - 1250 din
Total 10 - 1300 din
Total 20 - 1550 din
Total 40 - 1700 din
Total Data - 2100 din ( ili 1900 din ako se naknadno pređe na Total Data tokom ugovorne obaveze sa nekih od manjih Total paketa i to pod uslovom da se korisniku posreći pa da mu sistem ponudi tu promenu paketa sa dodatnih 200 din popusta, kao što je do sad bilo )
Ovo sam nesto preskocio.
Meni ce cena biti 2899rsd od marta.

Znaci, zatrazim raskid ugovora i zovu za 50%? 50% na vec snizenu cenu za ugovornu obavezu?

Ja jesam ranije svakakve popuste dobijao ali sam ih pred kraj UO direktno zvao i trazio popust (ne od call centra nego bas agent prodaje) tako da mi ovo nepoznato. Neko spominjao popust preko aplikacije?

Btw. Ako nekog interesuje. Ako se raskine ugovor na broj i prenese u drugu mrezu, a imate duplu brzinu optike kroz staru promociju (racun za broj veci od 1500), nema nikakvih penala, ali naravno gubi se dupla brzina i cena 500din veca.

@kalin62
Premotaj gore na moj prethodni post. Ne znam kako da ga linkujem kada sam vec ubacio quote.
Ali, ako se moze nekako izvuci -50% na cenu ugovorne obaveze onda naravno nije povoljnije.

Poslednja izmena:
Gde može da se vidi šta sadrže Total 4/5? Da li uopšte mogu da se uzmu i dalje za nove korisnike?
Inače, danas podneo zahtev za prenos, sve završili, ja da krenem, kad lik pita koji telefon imam? Rekoh Xiaomi 12T, on kaže "OK, podržava eSIM". Nije mi ni na pamet palo da bi pokrenuo proceduru bez da prvo proveri to. Kaže da fizičke kartice dobija svaka dva dana, što mi malo čudno, ali neka mu bude :)
Imam službenu fizičku karticu i tu moram da budem uvek dostupan. Ne vidim da mi je mnogo bitno da mi privatna bude fizička, treba li da insistiram? Nisam koristi eSIM, nemam pojma šta su mane/prednosti.
Hvala

Koliko sam shvatio iz teme, i dalje radi opcija ako neko prelazi iz druge mreže prvo se prebaci na pripejd pa za par dana kroz yetel aplikaciju uzme ponudu 50% na neki paket?

Radi, za 2 dana se pojavi ponuda.

Gde može da se vidi šta sadrže Total 4/5? Da li uopšte mogu da se uzmu i dalje za nove korisnike?
Inače, danas podneo zahtev za prenos, sve završili, ja da krenem, kad lik pita koji telefon imam? Rekoh Xiaomi 12T, on kaže "OK, podržava eSIM". Nije mi ni na pamet palo da bi pokrenuo proceduru bez da prvo proveri to. Kaže da fizičke kartice dobija svaka dva dana, što mi malo čudno, ali neka mu bude :)
Imam službenu fizičku karticu i tu moram da budem uvek dostupan. Ne vidim da mi je mnogo bitno da mi privatna bude fizička, treba li da insistiram? Nisam koristi eSIM, nemam pojma šta su mane/prednosti.
Hvala

Prilozi

• viber_slika_2024-02-03_13-08-37-983.jpg
    viber_slika_2024-02-03_13-08-37-983.jpg
    66.7 KB · Pregleda: 119
  • viber_slika_2024-02-03_13-08-38-003.jpg
    viber_slika_2024-02-03_13-08-38-003.jpg
    65.2 KB · Pregleda: 93
  • viber_slika_2024-02-03_13-08-38-625.jpg
    viber_slika_2024-02-03_13-08-38-625.jpg
    65.4 KB · Pregleda: 83
  • viber_slika_2024-02-03_13-08-38-636.jpg
    viber_slika_2024-02-03_13-08-38-636.jpg
    64.4 KB · Pregleda: 82
  • viber_slika_2024-02-03_13-08-38-646.jpg
    viber_slika_2024-02-03_13-08-38-646.jpg
    64.1 KB · Pregleda: 121
Sto se tice raskida uo, ko ima telefon preko yetel rata, u ponedeljak ce se znati sta i kako oko procedure...

Prošli put su slali SMS obaveštenje svim korisnicima da će im pretplata poskupeti. Jel bilo sad neko obaveštenje ili su ga ovaj put i oni onako na kvarno samo negde "spustili" na sajt?

Ima kad se placa racun za januar u aplikaciji kad udjes detaljnije pa napomene. I dalje daleko od vidnog. Ali zato treba procitati svaki najsitniji deo i odeljak kad su pravne stvari u pitanju

Ima kad se placa racun za januar u aplikaciji kad udjes detaljnije pa napomene. I dalje daleko od vidnog. Ali zato treba procitati svaki najsitniji deo i odeljak kad su pravne stvari u pitanju
Znaci u suštini koga su zeznulu da potpise 30ak posto popusta. Moći ce da radkine i da traži 50 posto popusta sa prelaskom na prepaid? U teoriji bi trebalo da može?

Ja imam "servisnu promociju" po kojoj total data+ placam umesto sadasnje cene 8049 - 2224,5 (sa eracunom)... koliko li cu placati posle poskupljenja? I u aplikaciji sad vidim da mi ne dozvoljava promenu paketa, a pocetna UO je bila za total 40 i 50% popusta...

Nazad
Vrh Dno