pošto je inače veoma teško pročitati 2 stranice unazad...
![]()
Obaveštenje o promeni cena za fizička lica
Kompanija Yettel će od 1. marta 2024. godine korigovati cene svojih usluga za fizička lica. Promene navedene u ovom obaveštenju imaju uticaj samo na korisnike mobilne telefonije, fizička lica, pripejd i postpejd.www.yettel.rs
Pa realno, jeste lakse. A i ne znate da li sam upao u medjukoraku svega i svacega.Zasto, kad je lakse ovako ko padobranac uleteti i dobito sve na gotovo...
Ko je odgovorio hvala mu, thanks leethium iako si kritikovao pomaga si. Ko nije, niko ga i ne tera da odgovara, nema zamerke, slobodan forum, mozete i kritikovati a ja mogu pitati.
A ko je kritikovao, lupao minus, evo sav sam nesretan i placem.
Nazad na temu.
Ja sam vec ranije, iz potpuno istog razloga raskidao ugovor sa Yettel i preneo broj u MTS sto bi sada rado ponovio.
Mene jedino buni sta ce biti u tom slucaju sa optikom i televizijom. Taj duo sam dobio na popust, tj, duplu brzinu na ime toga sto imam broj u Telenoru. Moracu snjima da vidim sta se desava sa netom ako raskinem ugovor i prenesem broj. Kontam da ce mi smanjiti protok. Tako da vrv za 300 din razlike necu praviti frku.
Realno, poskupljenje nista strasno ali dobra prilika za prelazak u MTS. Trenutno za manje od kolko je Total 40 se u MTS moze dobiti Soko lite koji daje 4Gb pravog rominga, 100Gb neta a po isteku 10Mbps brzina bez ogranicenja za prosecnu cenu na 2 god od 2611din. Total 40 ce biti 2800. Pa ti vidi.
Poslednja izmena: