Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Da bi izbegli potencijalnu prevaru od strane mts, predlog je da im svako od nas pošalje mejl gde traži pojašnjenje današnje informacije na sajtu tj. da li će doći do promene cene za moj ugovor od 1.marta. To zvanje call centra nema nikakvu svrhu, mora postojati napismeno. Pa ako napišu neće, a poskupe lepo imate osnova za tužbu. Nove račune bi videli tek početkom aprila kada bi bilo kasno za raskid bez penala.

"Uživajte u Apollon aplikaciji uz Omorika i Soko tarife potpuno besplatno!"

Ovo je sad konfuzno. U prvoj rečenici piše da je besplatno uz sve Omorika i Soko tarife, a ispod piše cena.

Screenshot-2024-02-01-17-41-18-002-rs-mts-edit.jpg

I još nešto konfuznije - da li se aktivira ta aplikacija gde piše da je 699,00 ili pak treba da se aktivira ona Apolon usluga u tv meniju (ili preko mojtms sajta ili preko mts mob aplikacije) a koja košta 399,00 i koja je prva tri meseca besplatna.

Da bi izbegli potencijalnu prevaru od strane mts, predlog je da im svako od nas pošalje mejl gde traži pojašnjenje današnje informacije na sajtu tj. da li će doći do promene cene za moj ugovor od 1.marta. To zvanje call centra nema nikakvu svrhu, mora postojati napismeno. Pa ako napišu neće, a poskupe lepo imate osnova za tužbu. Nove račune bi videli tek početkom aprila kada bi bilo kasno za raskid bez penala.
Slazem se da je najbolje, ali snimaju se i razgovori sa operaterom, pa nije da bas nema trag. Naravno, ovaj pismeni se mnogo lakse dokazuje.

"Uživajte u Apollon aplikaciji uz Omorika i Soko tarife potpuno besplatno!"

Ovo je sad konfuzno. U prvoj rečenici piše da je besplatno uz sve Omorika i Soko tarife, a ispod piše cena.

Screenshot-2024-02-01-17-41-18-002-rs-mts-edit.jpg
MTS skoro otvorio (i zatvorio) novo radno mesto "Menadzer zbunjivanja korisnika".

Meni su ponudili Omoriku 12, 6 meseci po dinar, zatim sledećih 12 po 2000 a onda preostalih 6 meseci po redovnoj ceni.

Dobio sam i jednokratno 600 GB (100 + 200 + 300) iako su mi rekli da ću dobiti samo 200.
Meni su ponudili Omoriku 12, 6 meseci po dinar, zatim sledećih 12 po 2000 a onda preostalih 6 meseci po redovnoj ceni.

Dobio sam i jednokratno 600 GB (100 + 200 + 300) iako su mi rekli da ću dobiti samo 200.
A koja je redovna cena?

I kod mene isto tako piše... Privlači me da aktiviram jer ima par naslova koje bih pogledao ali opet sve mislim da će da naplate. Svakako servis ne vredi toliko.

I kod mene isto tako piše... Privlači me da aktiviram jer ima par naslova koje bih pogledao ali opet sve mislim da će da naplate. Svakako servis ne vredi toliko.
Meni to liči da se striming servis plaća, ali da se internet neće trošiti i tarifirati iz tih paketa.

Zvao sam da pitam i za apolon. Kaze besplatno je do kraja UO (imam soko lite). Ta poruka o ceni je kao koja je cena kad istekne UO ili za korisnike koji nemaju podrzanu tarifu. Na pitanje jel je to samo tako bezveze/lose podeseno, pa da deluje kao da se naplacuje, kaze da.

Sta znam, posto je tek danas izasla vest, moguce da ce ispraviti da pise normalno, tj da razlicito pise za svakog u zavisnosti koji je paket, a ne isto za sve.

Opet pitao za "aktivnu komercijalnu ponudu".

Prvi lik iz podrske pojma nema, kaze "dobili smo email danas, evo jos vecamo sta to tacno znaci. Zamolio bih vas za strpljenje, pozovite za par/nedelju dana", onda ce kao biti sigurni sta znaci.
Drugi lik na kog su me prosledili za neka druga Apolon pitanja, kao iz topa odgovori da se to samo odnosi na promenu trenutnog paketa u slucaju da neko ima staru tarifu, na najpriblizniji iz tekuce ponude.

I ja sam ih zvao i pitao za Apollon. Rekli su da slobodno aktiviram i besplatno je.
Aktivirao sam i stvarno u trenutnom zaduženju piše 0,00 RSD. Nije loše za 0 din, može se ponešto i pogledati. :D

Napravili su konfuziju ali ipak je to mts.

Kako se prijaviti na Apolon aplikaciju? Kako na mobilnu, a kako na Smart TV aplikaciju? Sa kojim kredencijalima? MTS broj?

Kako se prijaviti na Apolon aplikaciju? Kako na mobilnu, a kako na Smart TV aplikaciju? Sa kojim kredencijalima? MTS broj?
Prvo aktiviraš na moj mts portalu i onda na Apolon stranici ili aplikaciji ideš na prijavu putem partnera, odabereš MTS i upišeš svoje korisničko ime i lozinku sa moj mts portala.

Aktivirao sam i ja Apollon, ali cvrc ne mogu da se ulogujem. Bukvalno sam sve radio kao sto je i @fusion_ naveo, nekako je bilo logicno da tako ide, ali mi konstanto izbacuje da su mi neispravni kredencijali. Zvao sam tehnicku, prvi predlog je bio da promenim lozinku, iako sam rekao da nema logike da ce to pomoci, na kraju sam ipak promenio da im "ucinim" i naravno i dalje nisam mogao da se ulogujem. Napisali su nalog za resavanje problema, pa cemo videti sta ce uraditi i koliko ce im trebati.

Javi kako je ispalo to sa kredencijalima...ja imam pravo preko crvenog boksa gde je Omorika 12 pa ću sačekati još koji dan dok se to ne uhoda :LOL:

Bukvalno treba tako. Ja inace uvek malo sacekam da "odleze" noviteti, ali reko ajde sada da probam, posle cu zaboraviti.

Ja ne znam testiraju li oni ista pre nego sto izbace na produkciju ili im mozda testira tetkica nakon sto oriba toalet.

Javljam kakav je ishod ove papazjanije.

Aktivirao sam i ja Apollon, ali cvrc ne mogu da se ulogujem. Bukvalno sam sve radio kao sto je i @fusion_ naveo, nekako je bilo logicno da tako ide, ali mi konstanto izbacuje da su mi neispravni kredencijali. Zvao sam tehnicku, prvi predlog je bio da promenim lozinku, iako sam rekao da nema logike da ce to pomoci, na kraju sam ipak promenio da im "ucinim" i naravno i dalje nisam mogao da se ulogujem. Napisali su nalog za resavanje problema, pa cemo videti sta ce uraditi i koliko ce im trebati.
Da nisi možda upisao mejl adresu umesto korisničkog imena?

Ne, upisao sam korisnicko ime koje koristim i za logovanje na moj mts portal. Koriscniko ime jeste deo emaila bez domena, ali to je jedino sto imam. Isto koristim i za logovanje na Iris bez problema.

Istekao mi ugovor u MTS, i zovu me danas (sat nakon sto su me zvali i iz A1 gde sam podneo zahtev da predjem) i kazu mi imaju posebnu ponudu za mene i pitam koju i
ponude mi istu onu kao sa sajta, i ja im kazem to nije posebna ponuda to je ponuda za svakoga u bilo kom momentu, ako imate nesto bolje ponudite mi i kazu nemamo trenutno nista bolje.
Samo da se nadovezem, na kraju sam razocaran i sa MTSom i sa A1 presao u Jetel, dobio sam 50% tokom cele ugovorne obaveze. Cim sam podneo zahtev za prelazak u Jetel, zvali su me iz MTS-a i prvo pitali koju sam dobio ponudu u Jetelu , cim sam im rekao sta sam dobio, ponudili su mi Omorika 50 paket 12 meseci 1386 dinara, drugih 12 meseci 1964 dinara. Odbio sam ih uz obrazlozenje da su to mogli da mi ponude u zadnjih x puta koliko sam ih zvao i da na kraju mi opet nude skuplje nego u Jetelu.

Ne, upisao sam korisnicko ime koje koristim i za logovanje na moj mts portal. Koriscniko ime jeste deo emaila bez domena, ali to je jedino sto imam. Isto koristim i za logovanje na Iris bez problema.
IDes na ono ulogujes se preko partnera, odaberes mts, probas user sa mog mts, nece, probas email revistrovan za mts, nece, vratis se na user mts, nece, guglaa kako da se ulogujes, proveris jos jednom da li je aktivirano na moj mts, odes opet na apolon i ulogujes se na moj apolon sa userom koji je na moj mts i shvatis da nema nista pametno.

Sve sam tako radio, jednostavno ne mogu da se ulogujem. Tj nisam probao sa emailom jer mi to nije korisnicko ime.

Samo da se nadovezem, na kraju sam razocaran i sa MTSom i sa A1 presao u Jetel, dobio sam 50% tokom cele ugovorne obaveze. Cim sam podneo zahtev za prelazak u Jetel, zvali su me iz MTS-a i prvo pitali koju sam dobio ponudu u Jetelu , cim sam im rekao sta sam dobio, ponudili su mi Omorika 50 paket 12 meseci 1386 dinara, drugih 12 meseci 1964 dinara. Odbio sam ih uz obrazlozenje da su to mogli da mi ponude u zadnjih x puta koliko sam ih zvao i da na kraju mi opet nude skuplje nego u Jetelu.
Znači može se reći da nude 30% popusta na aktuelne cene paketa kad se potegne prenos broja u drugu mrežu i dalje…

Tekst sa Telesrbija portala.
Prosledjujem u attachu i detaljni spisak svih migracija sa starih na nove pakete.

1000019187.jpg

Prilozi

• arhiva_telekom_2024-02-01_Postpaid-tarife-sa-sablonom-migracije-01.03.2024_.pdf
    181 KB · Pregleda: 46
Iskreno mislim da se nalupetao ovaj sa Telesrbija, eto cisto nešto da se objavi. I dodao tu migraciju koja odavno stoji.
Primera radi Soko lite je trenutno 4599 din bez UO, u migracijo se navodi da ide sa 4349 din na 4599, a tako je vec odavno.

Odnosno nakacio migraciju od 28.11.2023.

Eto tako povezao on nesto, sta nema veze sa vezom, a nista vise on ne zna od onoga što smo svi pročitali, odnosno ne zna niko sta su hteli reci, pa ni oni sami.

Pa ni ja nisam siguran u to sto prica, ali rekoh da podelim.

Cenim da cemo sledeće nedelje znati nesto vise.

Inače ovaj Apollon može da se koristi na samo jednom uređaju u jednom trenutku. Čim sam se prijavio na telefonu, odmah me odjavio sa TV, iako nisam ništa ni pustio na telefonu.

Vrh Dno