Postoji i opcija koja predviđa da se broj ne može prenositi u drugu mrežu pre minimalnog korišćenja u postojećoj mreži od bar 2 meseca. Međutim, članom 11. stav 4. Pravilnika, definisano je da operotor ni to ne može koristiti kao razlog za odbijanje zahteva, ako je došlo do promene uguvornog odnosa (što povećanje cene jeste), nakon čega je došlo do raskida ugovora. Dakle, ne postoji način da Jetel zadrži nečiji broj. Ako bi došlo do pokušaja toga, korisnik treba da se obrati RATEL-u na [email protected].
Razmisljao sam da sad predjem u Yettel pa me zanima da li se zna koliko ce poskupeti paketi?
Punu cenu telefona ili cenu definisanu sa paketom?ko je uzeo telefon na rate ali da plaća uz račun može da plati celokupan preostali iznos za telefon i da raskine ugovor,
Zet ima total data i uzeo telefon uz njega. Plaća 3000 paket i 500din za telefon (telefon plaća preko mobi banke). Da li će moći da:
1. raskine ugovor i nastavi da plaća 500din za telefon?
2. Raskine ugovor i isplati preostale rate po 500din do kraja ugovorne obaveze?
Nešto od ova 2 bi mu odgovaralo naravno, da ne vraća telefon ili da ne plaća po punoj ceni telefon.
Ništa strašno sa tim poskupljenjemCene paketa sa 50 % popusta i e-računom, nakon poskupljenja:
Go Data - 950 din
Total 4 - 1150 din
Total 5 - 1250 din
Total 10 - 1300 din
Total 20 - 1550 din
Total 40 - 1700 din
Total Data - 2100 din ( ili 1900 din ako se naknadno pređe na Total Data tokom ugovorne obaveze sa nekih od manjih Total paketa i to pod uslovom da se korisniku posreći pa da mu sistem ponudi tu promenu paketa sa dodatnih 200 din popusta, kao što je do sad bilo )
Pre 7 dana sam podneo zahtev da predjem sa MTSa na Yettel prepaid, 2 dana trajao prelazak, 2 dana nakon prelaska ponudjen postapid sa 50% i uzeo sam Total 40.Pozdrav,
Da li Yetel i dalje odobrava 24m 50% za postpaid bez uređaja? Zainteresovan sam i za ostale usluge(net i kabl tv)
Presao bih iz mtsa, moze i neki akviziter ako ovo procita da se javi...
mozes i ranije preneti broj ali onda mora prvo otkup preostalih dana do datuma isteka UO pa se onda broj oslobadja za prenosPrastajte sto idem u off ali da li zahtev za prelazak moze da se preda neki dan pred istek obaveze ili mora tek nakon zvanicnog isteka ugovora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari