Šta je novo?

Supernova (2024)

Ako nekoga ne bude mrzelo, nek napise sta sad nude korisnicima kojima je istekla UO, za potpisivanje nove? Rodjaka zvao neki agent, nudi 50% na 24m, ali da potpise neko sa drugim prezimenom, pa se on setio mene :) iako vec imam UO na svom imenu koja i dalje traje.

Ugovor za Super Exe Sve 1 mi je istekao septembra prošle godine. Nudili mi tada za obnovu nešto minimalno, tipa 3 meseca 50% ali nisam pristao. Onda su mi uvećali pretplatu na oko 3.400 dinara za tv, fiksni i net 100/40 (cena posle isteka ugovorne obaveze).
Znam da nema više Exe paketa ali me zanima ovo za fiksni. Ako plaćam samo fiksni dobijam tv i net za dinar ili....?
Ne mogu da nađem tu promociju nigde na sajtu Supernove.
Kolegi su dali to ali u mts-u sa Irisom a ja sam na Supernovi.

Ugovor za Super Exe Sve 1 mi je istekao septembra prošle godine. Nudili mi tada za obnovu nešto minimalno, tipa 3 meseca 50% ali nisam pristao. Onda su mi uvećali pretplatu na oko 3.400 dinara za tv, fiksni i net 100/40 (cena posle isteka ugovorne obaveze).
Znam da nema više Exe paketa ali me zanima ovo za fiksni. Ako plaćam samo fiksni dobijam tv i net za dinar ili....?
Ne mogu da nađem tu promociju nigde na sajtu Supernove.
Kolegi su dali to ali u mts-u sa Irisom a ja sam na Supernovi.
To moras kod MTS da vidis , oni su to davali kao BOX paket
Okreni 064733 i kazi da oces takav ugovor da potpises - tada su net i tv bili besplatni za cenu fiksnog telefona .
Da li to jos i sada vazi nznm , ali nema nikakve veze sa SN
A i mozes preko onog besplatnog broja 0800 100 100 pa da dodjes do operatera ili preko Mile virtuelnog pomoćnika

Drugari, odavno sam raskinuo ugovor sa Supernovom, jendo godinu i po ima.

Nikada nisu zvali da dodju po.onaj Skymaster i MTS Huawei ruter. Rekli su da ce da zovu, ja sam zvao da pitam sta i kako da vratim.

Posto nisu, ja da se cimam necu, ko ih sisa.

E sad siguran sam da cu ruter da se snadjem da vratim na fabricka Huawei podesavnja da ga koristim sa cim zelim.

Ali me vise zanima sta je ovaj Skymaster? Pise da moze da se programira, pa me zivo interesuje da li je moguce napraviti nesto kao android box i gde uopste naci informacije. Moguce da sam omasio temu, izvinjavam se, ali samo se u okviru Supernova tema pojavljuje ovaj uredjaj

Ne moze biti Android box ali se verovatno moze ubaciti m3u lista preko USBa pa gledati neki iptv kanali.
Kod mene rade tako na jednom tvu i prilicno stabilno.

Ako nekoga ne bude mrzelo, nek napise sta sad nude korisnicima kojima je istekla UO, za potpisivanje nove? Rodjaka zvao neki agent, nudi 50% na 24m, ali da potpise neko sa drugim prezimenom, pa se on setio mene :) iako vec imam UO na svom imenu koja i dalje traje.
Meni ponudili prvi mesec 50%, zahvalio sam im se. Krajem meseca potpisujem raskid.

Do kog datuma je otvoren history 2 ? za ove sa osnovnim peketima

Koji android box bi preporučili a da radi Supernovina aplikacija move, da je interfejs ok itd?

Radi dosta dobro na a95xf3 (kinez) ,na fire stik 4max radi odlicno probao na tanix tx3 ali nije htela sa se instalira smart move aplikacija na fabricki rom.
Da li su ip adrese na supernova netu i dalje dinamicke, ista mi je adresa vec nedelju dana a mozda i duze i kada ugasim i upalim opet ista 😁 ranije je bila dinamicka sada kao da je staticka .

Info iz Supernove: Za koji dan tj najverovatnije od 1.2.2024 će biti u potpunosti usaglašena numeracija kanala sa Iris/Telekom IPTV platformom. Ovo će najviše pogoditi lokalne/regionalne tv kanale koji su kod Supernove od broja 600 pa nadalje, a uskoro će oni biti preseljeni na brojeve od 500 pa nadalje kao kod Iris/Telekom platforme.

Da li će brojevi kretati od 100 odnosno 101?
Zar zakon ne kaže sada da RTS1 mora na broj 1? Tako je sada na SN, na SBB-u, na msat-u, svuda samo ne na Irisu.

Ne znam ko kreira ovaj raspored ali definitivno zaslužuje otkaz. Ovaj raspored na mts i SN je ništa ni sa čim, sve razbacano.
Isto ne znam zašto ne omoguće opciju da se napravi sopstvena lista i sortiraju kanali po želji na Move Boxu

Ne znam ko kreira ovaj raspored ali definitivno zaslužuje otkaz. Ovaj raspored na mts i SN je ništa ni sa čim, sve razbacano.
Isto ne znam zašto ne omoguće opciju da se napravi sopstvena lista i sortiraju kanali po želji na Move Boxu
Kad se move box tek pojavio imao je tu opciju da se poređaju kanali po želji, posle sa apdejtima je nestala.

Kojom logikom se vode kad ovako razbacuju kanale bez ikakvog reda, i na staroj i na novoj listi? Npr. ovi bosanski kanali, pola ih na početku liste, pola na kraju. Filmski neki na početku, neki u sredini... Cirkus

"Kojom logikom se vode kad ovako razbacuju kanale bez ikakvog reda,"

Mislim da je jasno koja je primarna logika kada se uradi ovakav raspored gde se na vrh guraju TV Palma i slicni kanali koje niko ne gleda.

Logika je u placanju. Placam da mi kanal bude pri vrhu. Pomenuti kanal je pri vrhu i kod sbb-a. Ako uporedite liste oba provajdera tacno se vidi da su pojedini kanali kod oba provajdera pri vrhu. Sbb naravno prioritet daje svojim kanalima kao sto i mts radi.

Jos kad bi pustili i kod nas na SN sve kanale koji su u HD na MTS-u a ovde ne kao Klasik, Red TV, Vesti, hrvatski RTL kanali i ima sigurno jos neki... Mozda ih i puste tada kada bude promena, ali tesko...

Sto se Klasika tice koliko tih starih domacih filmova je prebaceno u HD?

Nazad
Vrh Dno