Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ја сам јуче пробао на телефону, нешто сам као наместио, али губи везу са интернетом, интернет ми је 200/100. Не знам да ли има везе што је телефон поред Sony.
Пробаћу и на лаптоп.

Ajde kad sam već započeo temu oko remote play-a da javim update. Obrisao sam app sa telefona, instalirao ponovo ostavio default opcije sve i sad radi kako treba. Dualsense sam povezao preko bt-a i to stvarno šljaka lepo i bez problema može da se igraju single player igre.

Ona high fps opcija dok sam ps4 imao je služila da pogura 60fps-a kroz strim. Sad koliko vidim nije potrebna jer ide 1080p60 i bez nje

Sad sam odigrao jedan match efootball, moze da se igra ali ima trzaja sto u kljucnim trenutcima moze da odluci match. Lokalna wifi 5G mreza sbb-ov tehnicolor router Samsung A54, PS spojen lan kablom. Ok je mozda za nesto sto ne zavisi od odluke u delicu sekunde ali za ovo samo neki match koji nije toliko bitan.

1705868464385.png
God of War Studio’s next game | New IP

• Space Marine and Gears of War writer Bonnie Jean Mah joins Sony Santa Monica has a Narrative Director

• She was franchise narrative director for Gears of War

• She was also Writer and narrative designer on WARHAMMER 40,000: SPACE MARINE

Two great Sci Fi franchises, bringing that energy to Sony Santa Monica’s new title that could also be Sci Fi as well

• Cory Barlog confirmed he’s moved on from God of War working on his own project that has been in the works for years

• This project could be the canceled sci-fi ip that was in the works before God of War 2018

We could hopefully hear more about this project in the near future

Generation of AI games.. so it begins.

Zdravo. Prodao sam ps5 pre 2 godine, sada ponovo moram da ga kupim. Gde je najpovoljnije uzeti, digital verziju, bez igara?

Digital samo kod Madjara i moze da se nadje

Ako opet uplatis na nalogu na kom si imao ranije otkljucace ti se i te stare igre

Znam da je pisano, ali da ne brbam...
Orginalni PS5 HDMI kabl mi je kratak (da prostite) i ne doseže do novog mesta na koje sam planirao da premestim PS5 (najviše iz razloga da ga ne zaspa prašinčina).
Gledao sam malo HDMI 2.1 kablove i ovaj mi deluje ok (malo predugačak jer bi minimalno bilo 2, a idealno 2,5m, ali ok).

Jel' ima nešto bolje (odnos cena-kvalitet) a da nije iz Kitaja jer od Kitaja i Alije nema selameta.

Kinez gamebird ako se ne varam a sa alija ugreen. Urbana je legenda da je skuplji hdmi bolji. Naravno mora da je 2.1

Kinez gamebird ako se ne varam a sa alija ugreen. Urbana je legenda da je skuplji hdmi bolji. Naravno mora da je 2.1
Na linku ispod ovog ima isti taj 2.1. kabl od istog proizvođača iste dužine, gumenjak-plastikaner duplo jeftiniji...
Ovaj braided mi ipak deluje bolje i da vredi duplo više para.
Takođe, ako je ovaj kabl ok svakako moram da kupim još nešto za bar 500 din zbog dostave.

EDIT: Pa ovaj kabl je Gembird.

Да ли је неко успрео да стримује на youtube?
Повезао сам налог са сонијем.
Покренуо игру,идем тамо на стрим,он ми тражи верификацију налога. Требао сам беше да куцам неки линк,повежем youtube налог,они пошаљу смс. Све је одрађено успешно и била је нека порука да ће бити верификовано кроз 24х.
То је било прошли петак.
Сад кад покренем кроз конзолу да стримује,пита ме преко чега,изаберем youtube,опет порука за верификација и неки линк да се уђе на њега. Кад уђем,учита линк и каже да је верификовано.
Али стрим не креће,кад затворим тај прозор,врати ме само корак даље.

Где грешим?

Na linku ispod ovog ima isti taj 2.1. kabl od istog proizvođača iste dužine, gumenjak-plastikaner duplo jeftiniji...
Ovaj braided mi ipak deluje bolje i da vredi duplo više para.
Takođe, ako je ovaj kabl ok svakako moram da kupim još nešto za bar 500 din zbog dostave.

EDIT: Pa ovaj kabl je Gembird.

Ja imam 2 ta gumena gembird, nikako da se nakanim da skinem televizor da ih ubodem (trebaju mi bar jos 2 coveka, pa odlazem u nedogled).
Koliko me secanje sluzi, preko gembird prodavnice su 700 ili 800 din komad...

Edit: sad sam tek procitao opet post lepo, da, to su ti sto su 500 din na Ananasu

Jel su i ovo trebali da naplate?! :ROFLMAO:
Ko je kacio vest treba da pitchuje Soniju ideju da krenu da naplacaju apdejtove koje omogucavaju feature na konzoli...
Ili da izbace 2 verzije konzole, jednu jeftiniju klot i jednu koja ce dobijati apdejtove ali mora da ide pretplata uz istu...

Да ли је неко успрео да стримује на youtube?
Повезао сам налог са сонијем.
Покренуо игру,идем тамо на стрим,он ми тражи верификацију налога. Требао сам беше да куцам неки линк,повежем youtube налог,они пошаљу смс. Све је одрађено успешно и била је нека порука да ће бити верификовано кроз 24х.
То је било прошли петак.
Сад кад покренем кроз конзолу да стримује,пита ме преко чега,изаберем youtube,опет порука за верификација и неки линк да се уђе на њега. Кад уђем,учита линк и каже да је верификовано.
Али стрим не креће,кад затворим тај прозор,врати ме само корак даље.

Где грешим?
Strimovao prosle godine bez problema, prosao isti postupak kao ti dodao nalog povezao ga i sve je radilo iz prve. AKo nesto nisu menjali tako bi trebalo i tebi.

Али неће.
Сваки клип који сам нашао на youtube-u показује прост поступак који сам прошао али неће да да опцију go live.
Кад дођем са посла пробаћу да инсталирам youtube на конзолу и да се улогујем ту да видим да ли има неких промена.

Znam da je pisano, ali da ne brbam...
Orginalni PS5 HDMI kabl mi je kratak (da prostite) i ne doseže do novog mesta na koje sam planirao da premestim PS5 (najviše iz razloga da ga ne zaspa prašinčina).
Gledao sam malo HDMI 2.1 kablove i ovaj mi deluje ok (malo predugačak jer bi minimalno bilo 2, a idealno 2,5m, ali ok).

Jel' ima nešto bolje (odnos cena-kvalitet) a da nije iz Kitaja jer od Kitaja i Alije nema selameta.
Uzmi taj Gamebird 2.1, ja ga koristim kako sam uzeo ps5. Radi kao sat..

Али неће.
Сваки клип који сам нашао на youtube-u показује прост поступак који сам прошао али неће да да опцију go live.
Кад дођем са посла пробаћу да инсталирам youtube на конзолу и да се улогујем ту да видим да ли има неких промена.
Nemas ti go live opciju za YT imas kad ide Share opciju da odaberes BROADCAST pa tu da odaberes YT koji si povezao. ili ti BROADCAST nazivas GO LIVE? :)
Druga opcija je da sacuvas neki snimak koji ces snimiti sa Share> Capture video pa da posle odes na (console) HOME> Storage > Media and ... > u albumu nadjes video koji oces da podelis otvoris ga i sa share opcijom da ga dignes na YT.

Ako nista od toga ne radi mozda da pokusas da obrises Chache konzole mozda to pomogne

Nemas ti go live opciju za YT imas kad ide Share opciju da odaberes BROADCAST pa tu da odaberes YT koji si povezao. ili ti BROADCAST nazivas GO LIVE? :)
Druga opcija je da sacuvas neki snimak koji ces snimiti sa Share> Capture video pa da posle odes na (console) HOME> Storage > Media and ... > u albumu nadjes video koji oces da podelis otvoris ga i sa share opcijom da ga dignes na YT.

Ako nista od toga ne radi mozda da pokusas da obrises Chache konzole mozda to pomogne

Куцао сам youtube-u како се стримује преко ПС5 конзоле. И пар клипова,свуда иста процедура. Ево шта добијам сад.

PXL_20240125_163820596.jpgPXL_20240125_163826475.jpgPXL_20240125_163833447.jpg

Да ли је за стримовање потребна Sony plus претплата?

Неко је споменуо, снимање на конзоли па онда накнадно качење на Youtube. Да ли се снимак може скинути на флеш па гледати на компјутеру?

Неко је споменуо, снимање на конзоли па онда накнадно качење на Youtube. Да ли се снимак може скинути на флеш па гледати на компјутеру?

Najlakse je preko app za telefon, skines u galeriju i odatle delis kako hoces. Jedino sto si ogranicen duzinom snimka.

Vrh Dno