Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Sta je za ocekivati ako je poslednji status:
19.01. RSBEGC Отпремa

Znaci jos da ne idem u postu :)

Inace mi stize na post restant jer sa postarima srece nema :)

162.jpg

Da vidimo koliko ce dugo stajati u Madjarskoj...

LA0553-HU posiljka je sa carine uspela da pretekne PostNL posiljku.

Valjda ce me danas postar zvati

1705917841530.png
Šta se dešava sa ovim, mislim da nisam ranije dobijao ovakve statuse? Da li se vrti između GPC i carine ili bi bio status 61200 da je na carini?

update(sory za spam): upravo je bio postar i done posiljku

Pitanje, da li postoji neki mail na koji mogu slati carini upit gde se zaglavila posiljka?
zapravo ista situacija kao kolega fore stopji 10200-10200 bez ponavljanja od 11.01

LA0566 HU
linehul 9.1
transit 10.1
local delivery(HU) 16.1
HU-HU1005 17.1
11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА-> RSBEGC 22.1
20 dana puta

Starija LA0555 transit(HU) 5.1

LA0566 HU
linehul 9.1
transit 10.1
local delivery(HU) 16.1
HU-HU1005 17.1
11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА-> RSBEGC 22.1
20 dana puta

Starija LA0555 transit(HU) 5.1
Posiljke sa HU-HU1005 od 16.01 jos nisu stigle na izmenicnu a 17.01 jeste,sad su nasi opet nesto zabrljali.

Ovo nešto novo? Mislim na status.

Prilozi

• Screenshot_20240122-124226.png
    Screenshot_20240122-124226.png
    129.5 KB · Pregleda: 65
Imam tri pošiljke koje su, prema poštinom trakeru, zadužena za isporuku sa današnjim datumom (dve "LA056...HU" i jedna "LS...NL").
Kapiram ja (dosadašnje iskustvo) da će me sutra (ne danas svakako) u sandučetu čekati kartončići, ali ono što me muči je ova "LS...NL" pošiljka - stoji mi prezime koje nije moje!?

Ima li neko ovakvo iskustvo? Savet šta da radim - da ne ostanem bez pošiljke i ne završi negde gde ne treba (Anker slušalice su u pitanju)....

Imam tri pošiljke koje su, prema poštinom trakeru, zadužena za isporuku sa današnjim datumom (dve "LA056...HU" i jedna "LS...NL").
Kapiram ja (dosadašnje iskustvo) da će me sutra (ne danas svakako) u sandučetu čekati kartončići, ali ono što me muči je ova "LS...NL" pošiljka - stoji mi prezime koje nije moje!?

Ima li neko ovakvo iskustvo? Savet šta da radim - da ne ostanem bez pošiljke i ne završi negde gde ne treba (Anker slušalice su u pitanju)....
Adresa dobra, a prezime nije tvoje?
Onda je pošiljalac zeznuo stvar, nećeš moći podići pošiljku u pošti, jedino da te zatekne poštar uživo na adresi i preda ti paket bez mnogo gledanja kao što npr. preda paket za tebe tvojim ukućanima.

Ne, nije pošiljalac zeznuo stvar. Pošiljalac je odradio sve kako treba i šta je do njega.
Ja bih rekao da je neko u Pošti nepismen ili polupismen, pa je pogrešno evidentirao/uneo/"prepisao" podatke.

Ne unosi se ručno ništa u Posti već se skenira bar kod tako da nije u Posti niko zeznuo.

Napravi skrin shot na kojem se vidi kome je posiljka zaduzena i urucena zbog eventualnog disputa

Samo stizu naj novije danas , poruceno Order date: Dec 6, 2023. Oktobar Novembar ni traga ni glasa Ali sam presudio , one krpe isto nema

Italija stiglo danas za 8 dana

Prilozi

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    149.3 KB · Pregleda: 49
  • WhatsApp Image 2024-01-22 at 13.55.05.jpg
    WhatsApp Image 2024-01-22 at 13.55.05.jpg
    129.3 KB · Pregleda: 45
  • WhatsApp Image 2024-01-22 at 14.01.45.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-22 at 14.01.45.jpeg
    101.9 KB · Pregleda: 45
Imaš Kinesku nalepnicu sa bar kodom i podacima koja se prelepljuje preko nje sa Madjarskom, mozda tu dodje do problema. Kada podignes u Posti pošiljku oni skeniraju bar kod sa paketa, tj. Madjarske pošte. Ovo sa paketomatima je druga prica, to su obične pošiljke i tu mogu da pogreše radnici pošte.

Ne unosi se ručno ništa u Posti već se skenira bar kod tako da nije u Posti niko zeznuo.
Nope, grešiš. Upravo je neko u Pošti napravio svinjariju (standardno).

Status je promenjen iz "Zadužen za isporuku" u "Izveštena". Prezime je korigovano iz pogrešnog u ispravno. Čak je i kartončić ostavljen u sandučetu (za sve tri porudžbine).
"Šteta" što nisam "snajper-baba", pa da nadgledam kad i ko ulazi u zgradu, da snimim poštara, da malo popričam sa njim. Idem posle 17h do pošte da pokupim "igračkice".

Inače, ako nekome znači nešto info, obe LA056...HU porudžbine su plasirane 24.12.2023. dok je LS...NL porudžbina (Anker) plasirana 08.01.2024.

Ok, nismo se razumeli, mislio sam da ne mogu da pogreše kada pristine pošiljka ili pri preuzimanju a ovo za dostavu i izvestena to stoji da mogu da pogreše. Meni su upisali pogrešno ime ali nisam imao problem kada sam podizao u Posti zbog toga.

Sto li se ne menja status? Koliko sam video na drugim paketima za maksimalno 2 sata je bio sledeci status nakon izmenicne poste.
IMG_20240122_160144.jpg

moguce i da kasne statusi, desilo mi se da ceo dan pratim posiljku s vremena na vreme i nista, kad sutradan vidim da je posiljka u 9 ujutru jos juce promenila status ali se nije nigde status video, ni posta ni drugi trackeri

Sve moje posiljke koje su u petak dobile status leaving transit country danas su dobile received by local delivery company.
Sto li se ne menja status? Koliko sam video na drugim paketima za maksimalno 2 sata je bio sledeci status nakon izmenicne poste.
Pogledajte prilog 424992
Moja posiljka od 16.01 status HU1005 nije ni prispela tako da su verovatno nesto zeznuli.A po generatoru ni jedna od 16.01 nije prispela a presli na 17.01.

Nazad
Vrh Dno