pinocio
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 565
Mislim da je ovo jedina i prava istina
Mislim da je ovo jedina i prava istina
Ja narucio 2 30x30, stigla 1 40x30 😀
Proverih i kod mene je 40x30. Bar tako pise na etiketici, nisam merio 🤣Ja narucio 2 30x30, stigla 1 40x30 😀
Isto i kod meneJa narucio 2 30x30, stigla 1 40x30 😀

U pravu si, iz nekog razloga kod jednog paketa mi je Cainiao, a drugi je AliExpress Saver shipping, dobro su i stigle 😀Trazio u smislu trazio preko poruka ili si odabrao tj. platio za AliExpress Standard Shipping?
Inace zavisi od toga na kakvu radnju i kakvog Kineza naletis, morate da shvatite da sto je manja radnja sve su vece sanse za takve gluposti.
Ako si platio za jedan a poslato ti je na drugi nacin, ima tu osnova za dispute po tom osnovu ali nemam iskustva s takvim situacijama, samo ono sto sam video sa Reddita.
Aj neka je sa srecom, da je sa Saturna pa bi stiglo brže.stigao mi je paket kog sam 2. oktobra poručio
Ne mora,meni to stoji od juce navece,uglavnom se pojavi sutradan ali kod nema ni danas.Je l' ovo kasne statusi na sajtu Pošte ili ne mora kad je status Arrived at local delivery center da se pojavi na sajtu Pošte?
Pogledajte prilog 424572Pogledajte prilog 424573
Takodje i UA....HU posiljke to dobijaju sada,kod mene dve danas.Dobili smo još jedan status za LA pošiljke nakon "Arrived in transit country/region", sada sam dobio napuštanje tranzita. U pitanju je LA0567
Meni je za Pabokaju est. Sredina februara, naručena 14.12. a pošiljke od crnog petka takođe ni na vidiku.Koji Kinez, posto su dva aktuelna, onaj Pabokaya ili Tesla? 😀
Ja imam tih UA13xxx i UA14xx kao kiše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari