Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo kinesko pracenje ima nasumicne promene statusa upravo su promenili status u "Arrived at local delivery center". Ni na nasem ni na madjarskom sajtu se nista nije promenilo
Pre 5 dana je evidentiran HU1005 za tu LA553xxHU posiljku.

Takodje jedno pitanje da li ikako mogu da reagujem,zovem carinu ili slicno, jer mi je posiljka zaglavljena na
11.01.2024 09:44:5610200 ГПЦ БЕОГРАД - 10200 ГПЦ БЕОГРАДОтпремљен
vec nedelju dana. Ili samo da se prekrstim i da se nadam da su ovi u GPCu zapravo poslali, a ne da se zagubila negde?

Narucih danas Choice 3 artikla i po prvi put razdvojili u dva paketa i to oba LP..... Do sada uvek bilo LA... HU

Neregistrovanih mi je stiglo 0 komada ove godine, sve do danas. Registrovane uredno su stizale, sve koje bi prošle carinu, poštar na zameni ih je donosio. Pitao sam ga par puta da li ima neregistrovanih, doćiću do pošte ako treba da ih pokupim, ukoliko ne možeš da ih poneseš, kaže, sve što dobijem doneću istog dana, ali nema ništa za tebe. Danas zove stari poštar vratio se sa bolovanja, nije radilo negde od 25. kaže, dođi do pošte i ponesi poveću kesu. Nakupilo se 22 komada za ovih skoro mesec dana koliko on nije radio. Novi poštar nije hteo da ih donosi, ispao je pravo đubre. Eto, uglavnom tako nestaju neregistrovane pošiljke, uglavnom se zagube na lokalu, nikog nije briga za njih, da nije moj stari poštar ok lik, ne bi ih sigurno više ni video, a o refundu da i ne pričam.
Ako cemo realno, zvali bi te oni sami posle nekog vremena, taj zamenski postar je mozda ***** ali je mogao da ih mazne sve da je hteo.

Sve u svemu hepi end, sto je uglavnom epilog za 99.9% situacija.

Ovo kinesko pracenje ima nasumicne promene statusa upravo su promenili status u "Arrived at local delivery center". Ni na nasem ni na madjarskom sajtu se nista nije promenilo
Pre 5 dana je evidentiran HU1005 za tu LA553xxHU posiljku.

Takodje jedno pitanje da li ikako mogu da reagujem,zovem carinu ili slicno, jer mi je posiljka zaglavljena na
11.01.2024 09:44:5610200 ГПЦ БЕОГРАД - 10200 ГПЦ БЕОГРАДОтпремљен
vec nedelju dana. Ili samo da se prekrstim i da se nadam da su ovi u GPCu zapravo poslali, a ne da se zagubila negde?
Nije nasumicno vec su nasi skenirali da je ta posiljka stigla,tj verovatno neku vecu kutiju u kojoj se nalazi i ta posiljka i onda Ali daje taj status,sutra kada budu skenirali samu posiljku dobices izmenicna posta status na sajtu poste,a taj status 10200-10200 se ponavlja u nekim slucajevima dok god je posiljka na carini,kad ga pusti pisace 61200.

Pozdrav svima, meni se zapravo prvi put desava da mi nesto ne stize (Bg), pola UA 112/3 posiljki je zaglavljeno u Srbiji od decembra, ne znam koliko ste najduze cekali na UA posiljku pre nego sto se oprostite od nje?
Drugo koji je smisao generatora (za LA kontam) za UA i ne toliko, jer pracenje nakon ulaska u Srbiju ne postoji 😅 Hvala vam!

Ljudima stizu posiljke iz septembra, moze da stigne bukvalno bilo kad. U poslednjih par dana se ubrzavaju nakon debelog perioda kasnjenja tako da cekaj i stici ce.

Smisao je da vidis siru sliku o kasnjenju, brzini dostave, gde zabadaju posiljke itd.

Zasto stalno kukate ? a necete da se pokrenete
Kada je neko napisao da je kao sto ovde svaki dan pise , pisao
reklamacije na posta.rs/lat/korisnicki-servis/reklamacije ?
Kada je neko napisao da je dosao do menadzera unutrasnje kontrole ?

E kada se to desi , pocecete da redovno dobijate i Ux...xx posiljke.

@LazarM

Mozda je posiljka na carini a da je nisu skenirali...

Postavio sam primer za LA053806629HU - po Cainiao ide na adresu u Beogradu
poslednji status 08.12.2023 03:53:28 10200 GPC BEOGRAD Otprema

Deo UA147... 148... je 13.01 prosledjen iz Madjarske , jos uvek nije potvrdjen prijem u Srbiji

peske.jpg

Evo linkova gde se možemo informisati najtačnije:

Za ostatak informacija je zadužena našta pošta.

@r!sc!

Svi ti linkovi su pomenuti bezbroj puta....

Potreban je drugi korak - akcija usmerena na sve problematicne lokalne poste !!!

Prvo forsiranje uvodjenja pracenja za neregistrovane posiljke u Srbiji.

Posle se tacno vidi ko i gde zabusava.

Ovako mogu vecno da se vade na foru da statusi lazu i slicno i da moras da budes strpljiv.
Ali kao će onda
Stealing Evan Peters GIF by 1091

Zasto stalno kukate ? a necete da se pokrenete
Kada je neko napisao da je kao sto ovde svaki dan pise , pisao
reklamacije na posta.rs/lat/korisnicki-servis/reklamacije ?
Kada je neko napisao da je dosao do menadzera unutrasnje kontrole ?

E kada se to desi , pocecete da redovno dobijate i Ux...xx posiljke.

Pogledajte prilog 424262

Upravo to, treba ih zatrpati reklamacijama, dajem im fore danas-sutra... Od ponedeljka saljem. Za ono sto je ocigledno da je stiglo do njih nemaju kud.

Generisao sam 40 UA1392..HU kodova (da konačno probam čuveni generator) i dobio sledeće:

23 Delivering
14 Delivered
3 Abnormal status (canceled)

Od 23, ove što idu za Srbiju je mešovito, od Linehual Office do Delivery Center.. Naravno moje dve 1392 i 1393 su Linehual Office

Sta se pije ovde? Stigla prva UA...HU. Stigla famozna krpa, zastitni znak nas na forumu ovde. 🤣 Kazem krpa, jer je kinez ocigledno uredno izracunao da mu je jeftinije da posalje jednu nego dve 🙁 Inace posiljka je dobila status "local centar" 27. decembra

Poslednja izmena:
Evo i kod mene gomila HU paketa koji su dobili famozni transit status 4.1. su dobili "prijem" status na posta.rs. svi su iz novembra. Ajde, srećom ništa mi nije hitno pa mi je ok, samo nek se pokrenulo.

Upravo promenjen status na Arrived at local delivery center za posiljku koja je stajala 4.1, verovatno je i ostalima. Koliko se okvirno cekalo nakon tog statusa ranije?

Stigla danas jedna LA0555972HU

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno