Šta je novo?

LG Televizori

Nisam bas siguran koliko ti znaci garancija ta od jos 3 godine. Covek koji uvozi robu iz madjarske mi je objasnio da oni to ne rade po zakonu. U sustini ispadne da je tih 3 godine laz i da je marketing da privuku ljude jer obicno uvek odbiju kada prodje 2 godine. Zato kod madjara imas 2 a ako zelis vise moras da doplatis, pa se ne sekiraj previse za tih jos 3.
Dakle ti vise verujes sverceru robe iz madjarskih prodavnica nego LG Srbija... ma bravo! :D

U dilemi sam pa molim pomoc. 😃
LG OLED55C3 ili OLED55G2 za istu cenu? Ne igra ulogu da li je wallmount ili stand.

Nisam bas siguran koliko ti znaci garancija ta od jos 3 godine. Covek koji uvozi robu iz madjarske mi je objasnio da oni to ne rade po zakonu. U sustini ispadne da je tih 3 godine laz i da je marketing da privuku ljude jer obicno uvek odbiju kada prodje 2 godine. Zato kod madjara imas 2 a ako zelis vise moras da doplatis, pa se ne sekiraj previse za tih jos 3.
Pa naravno da će taj što dovozi robu iz Mađarske (švercer) da govori tako jer mu ta garancija 2+3 ubija posao. To je jedan od najvećih razloga zašto ljudi neće kod njega da kupe već kupuju u domaćim prodavnicama.
Inače znam za više ljudi koji su ostvarili garanciju kad im se tv pokvario posle 2 godine, a imali su 2+3 garanciju i to bez problema

Dakle ti vise verujes sverceru robe iz madjarskih prodavnica nego LG Srbija... ma bravo! :D
Bas tako ,a mozda ih i sam uvozi,jos jedna stvar cena .Kod madjara je bilo najpovoljnije kupovati negde od 2010 do 2020 ,mozda i ranije, kada su razlike bile drasticne ,sada i ne svaki moj izbor tv a je bio ili skuplji ili tu negde sa cenom na strani radnje i 3 g dodatne garancije/moj trenutni tv lg65 nano 783,je bio jeftiniji u radnji nego na oglasima /Naravno ne kazem da nema povoljnijih modela ,ali broj je mizeran.

Covek je registrovan pre dva dana, zar mislis da je relevantan da ga iko shvati ozbiljno uopste?! :)

Godinama kupujem od "madjara" i nikakvih problema nisam imao, normalno kad jednog "ubodes" kako valja, sa njim saradjujes godinama. Mnogo su jeftiniji televizori kod njih, pa je to i normalno. Evo u toku su pregovori oko nabavke Samsunga 77S95C za nekih 2400e, a ovde je oko 3700, do 4000e, pa sad kupi ovde zbog 5 godina garancija

Godinama kupujem od "madjara" i nikakvih problema nisam imao, normalno kad jednog "ubodes" kako valja, sa njim saradjujes godinama. Mnogo su jeftiniji televizori kod njih, pa je to i normalno. Evo u toku su pregovori oko nabavke Samsunga 77S95C za nekih 2400e, a ovde je oko 3700, do 4000e, pa sad kupi ovde zbog 5 godina garancija
Naravno sa se za tu razliku isplati kupiti kod Mađara. Samo to zavisi od konkretnog modela i trenutka u kome se kupuje. Ako je razlika manja od 20% po meni se više isplati uzeti u domaćoj prodavnici.
Ja sam kupovao u poslednjih 5 godina 5 televizora (sebi, roditeljima, sestri...) i dva sam kupio kod Mađara, a tri kod nas u prodavnici. Tamo gde je bila veća razlika u ceni, naravno Mađari.

Što se tiče garancije, ja sam juče poslao mejl lg-ju pošto neki dan primetih da je pozadinsko osvetljenje počelo da baca na plavo.

TV je kupljen novembra 2019 i ima 2+3 godine garancije. Interesovalo me koja je procedura za ostvarivanje garancije pošto sam iz unutrašnjosti, a iskreno nešto mi tad procedura registracije na sajtu bila konfuzna. Pregledao sam i poštu i nikakav mejl potvrde za tu registraciju nisam našao.

Jutros sam bio iznenađen jer je u odgovoru od njih bio naveden i serijski broj uređaja, koji ja nisam poslao jer je tv okačen na zid. Na osnovu datuma kupovine, modela i mesta prodaje oni su našli moj tv u bazi i u prilogu poslali sliku računa koju sam ja aploudovao tada prilikom registracije.

Elem, uputili su me na dva servisa u mom gradu koji mogu odraditi pregled i popravku (to mi znači jer letos za baksuz bacih kutiju) pa se nadam da će i taj deo proći ok.

Tako da svako preračuna za sebe šta mu više znači. I sam sam kupovao od mađara i nije bilo problema, ali smatram da je produžena garancija vrlo bitna, naročito ako je pet godina.
Suviše sam crknutih osvetljenja ili plavih ekrana video, a popravka bude preskupa osim ako nije uradi sam varijanta (na sopstveni rizik).

OLED je tek druga priča, zbog cene mislim da je prioritet 5 godina garancije...

Covek je registrovan pre dva dana, zar mislis da je relevantan da ga iko shvati ozbiljno uopste?! :)
Ja samo nisam hteo da budem grub :). Neverovatni su mi takve pojave, kao da je dosao na mesto gde obitavaju predskolci sa zadatkom da pripoveda nesto iz Ezopovog opusa.
OLED je tek druga priča, zbog cene mislim da je prioritet 5 godina garancije...
Moj prosli oled je posle 2 godine sprzen od strane moje zene, Sony mi priznao garanciju i zamenio TV i to sam dobio top model.

Sadasnji televizor je u decembru napunio 3 godine, gospodja je ovaj malo vise pazila... ali samo malo vise... tragovi burn ina su jasno vidljivi na testu, da nemam 5 god garanciju ne bi mi bilo prijatno.

Ovako, mirno spavam, kad izgoretina pocne da smeta ili nervira ode u zamenu.

Kupio LG TV 2018 kod "Mađara" crkao ekran posle 23 meseca, priznali mi mađarsku garanciju ovde u servisu, Ipak bih sada da uzimam oled kupio kod nas sa 5 godina garancije ako je cena viša do 20% nego kod "Mađara" .

Da li sa C77" dolazi wall mount tj zidni nosač?

U rasponu od 400-500 e. Sluzice za youtube i netflix, ne gledam tv program, ne igram igrice preko tv-a

Mađari kažu da i kod njih važi 2+3 garancija, oni odmah odrade registraciju, i da može da se reši garancije ovde kod nas, dok za samsung npr mora preko njih... Mislim da kada sam pre kupovine B9 koji sada imam kontaktirao LG i da su mi rekli da to jeste istina.

Btw, jel ima razlike?

LG OLED77C31LA vs LG OLED77C3PUA.

Google ne izbacuje mnogo.

Kažem šta mi rekao čovek...

Ako ti je rekao covek, onda je to tako sigurno...

Naravno da je relativno sve, ali ima 1000+ ocena, ne deluje kao neki indijanac.

Ali kolika je razlika u ceni, nekako bih pristao i na 2...

Jedan off, ali ...

Ja sam kontaktirao skoro na kp 30 ljudi, od tih 30, 10 je isti covek, a ostalih 20 su mutivode kao i ovaj gde cene nijedna nije kao sto pise. Svi imaju 1000 ili 2000+ ocena.

Proslo je vreme Fante i kad sam ga nazvao bez da mu platim, pa mu platim kroz koji dan ili mu dam sve pare unapred par hiljada eura.

Ne verujem vise nikome na KP, a vecinu stvari sam kupio na kraju u prodavnici, jer je razlika bila 20-30 i 10e za komponente, gde bar znam da imam garanciju i koga za gusu kad crkne.

Vrh Dno