MalaStrela
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2023
- Poena
- 215
Valda je sa tim 4k dongle brzi u odzivu, valda je to bitno ovima sto igraju takmicarske igre na turnirima.
Koristim ovakav daljinac sa svojim DIY uređajima, preampima. Odlično radi, nikakav problem godinama.
Mislim svakako je bolje kroz Choice jer je dostava besplatna i imas pracenje ali jos nije to to kao pre rampe.
E *** ja pre dva dana porucio i preusmerio prema Italiji , Treba za 12 dana da stigneIzgleda nas vratise ove vece prodavnice u rotaciju, opet moze da se uzima od velikih radnji.
Sad otvorih nasumice link.
![]()
W2 ATV TV Box Android 11 Amlogic S905W2 Support 4K AV1 2.4&5G Wifi BT with Google Voice Remote 2G16G 4G32G 64G Smart TV Box - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Pogledajte prilog 423873
Ako mislis na 3+ Choice, taj koliko znam ne moze. Ono sto mozes da radis jeste da otvaras stalno neke jeftinije stvari koje te interesuju i one pocnu da ti se pojavljuju u 3+ Choice delu.da li može kroz Choice da se vrši pretraga ?
Zavisi gde kupujesАко имам евре на рачуну, јел боље да држим цене у еурима на АЕ, или долар/динар?
U evrima. Kartica ti je po default-u u evrima. Da ne bi bilo više konverzija.Ако имам евре на рачуну, јел боље да држим цене у еурима на АЕ, или долар/динар?
kad se ulogujem cena je 7e...dok nisam ulogovan za dd3 4gb mi je cena 1.66 eur? sta tebi izlazi?Ima li nesto jeftinije a da znamo da je ok kao ova?
Treba mi za Intel i5 1155.
![]()
Memoria RAM DDR3 8GB 16GB 2x4GB (2x8GB) Kit 1866MHz 1600MHz 1333MHz Desktop RAM PC3-12800 14900 1.5V DIMM 240Pin DDR3 PC Memory - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Mozda ova?
![]()
Kllisre DDR3 8GB 1600MHz 1866MHz Desktop Ram Memory - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari