Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

Valda je sa tim 4k dongle brzi u odzivu, valda je to bitno ovima sto igraju takmicarske igre na turnirima.

Koristim ovakav daljinac sa svojim DIY uređajima, preampima. Odlično radi, nikakav problem godinama. Od skoro prešao na onaj kao Apple TV fora, isto je OK, ali ne može da uči kod.

Uperiš jedan u drugi, ispratiš proceduru koja dođe na papiriću i ovaj zapamti kôd svakog izvornog signala/tastera.

Ne mogu i dalje sve stvari. Izgleda vraćaju po neke. Napisao sam da mi je još pre par dana dozvoljavao da naručim neke punjače preko Factory.

Sto kaze @twister, u drugoj temi, ono sto je oznaceno sa Choice izgleda moze, kad nadjes to isto mimo Choice ponude onda ne moze.

Mislim svakako je bolje kroz Choice jer je dostava besplatna i imas pracenje ali jos nije to to kao pre rampe.

Prilozi

• Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    332.6 KB · Pregleda: 76
  • Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    124.4 KB · Pregleda: 111
da li može kroz Choice da se vrši pretraga ?
Ako mislis na 3+ Choice, taj koliko znam ne moze. Ono sto mozes da radis jeste da otvaras stalno neke jeftinije stvari koje te interesuju i one pocnu da ti se pojavljuju u 3+ Choice delu.

Ovaj drugi Choice, odnosno regularne artikle sa Choice oznakom koje su nam malo odblokirali mozes da pretrazujes kako hoces, samo ne mozes da vidis bez otvaranja sta salju a sta ne trenutno.

Ако имам евре на рачуну, јел боље да држим цене у еурима на АЕ, или долар/динар?

Купујем из Србије, на Алиекспресу(ако си на то мислио)...

I onda mu umesto banke konverziju odradi AliExpress i skine mu vise nego da mu je cena bila u dolarima i da mu je banka odradila konverziju.

Prilozi

• Screenshot_20240117_235416_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240117_235416_AliExpress.jpg
    41.2 KB · Pregleda: 65
Pa koliko uzima Aliexpress a koliko banka prilikom konverzije? Kolika je to razlika?

Zavisi od banke do banke, kao i koji paket imas u banci. Meni licno u Raiffeisen izlazi 1% na ukupnu vrednost

Rajfajzen banka ti uzima samo 1% kada vrsi konverziju iz evra u dolare? A koliko uzima Aliekspres?

Konkretno u mojoj banci ne uzimaju proviziju, ne konvertujem u eure ili dolare, okej ima razlike kad se naplacuje, jer mi je na Aliju u dinarima namesteno, pa nije uvek tacno, ali to je od prilike razlika vise manje u par dinara zavisno od cene proizvoda.
Dok sam na primer na starom paketu u banci imao proviziju od 25 dinara po transakciji na Aliju.

Poslednja izmena:
Ima li nesto jeftinije a da znamo da je ok kao ova?
Treba mi za Intel i5 1155.

Mozda ova?

kad se ulogujem cena je 7e...dok nisam ulogovan za dd3 4gb mi je cena 1.66 eur? sta tebi izlazi?

Tako je za potencijalne kupce i korisnike jeftinije (da ih namame), dok je za stare mušterije skuplje.

Nazad
Vrh Dno