Slabo spominju kameru, izgleda da su i definitivno odustali od trke sa Kinezima, tamo Vivo i Huawei prave ozbiljan napredak.
Nek se počasti sa s23 i uživaŠto je najgore radimo sa Vijetnamcima. Nema S21 Ultra, običan S21 ima već 3+ godine. Kaže da je red da se malo počasti
.
I Vivo i Huawei imaju bolje kamere od S23 pa je logično da će imati i od S24. I to proslogodisnji P60 Pro. Ja sam mislio da je i Honor Magic5 Pro blizu, dok nisam uporedio sa drugarom koji ima Huawei, ono je next-gen u odnosu na moj Honor.Oko kakve trke sa kinezima?Losa kamera na s24 ultra zaostaje za kinezima.Ne budi smesan.
![]()
Samsung’s Galaxy S24 is first to be able to upload HDR photos to Instagram
Other photo perks are coming to Snapchat as well.www.theverge.com
Ja posedujem flegsip Huawei-a, i kamere su vrh, nemam zamerki, ali ima ostalih mana sto me nervira, i ovo mi deluje kao ok. Ne mislim bas da su kamere toliko lose na ultri, ne znam, mozda sam malo samo ima prilike da cackam proslogodisnju Ultru, ali sve ostalo mi je na mestu. E sad ako je mala razlika u unapredjenjima uodnosu na proslu ultru, onda ne znam dal je pametnije uzeti proslu ili ipak ovu pa biti miran naredni period.I Vivo i Huawei imaju bolje kamere od S23 pa je logično da će imati i od S24. I to proslogodisnji P60 Pro. Ja sam mislio da je i Honor Magic5 Pro blizu, dok nisam uporedio sa drugarom koji ima Huawei, ono je next-gen u odnosu na moj Honor.
A gde su tek novi Oppo itd. Barem nekoliko modela je next-gen za Samsung i ekipu koja se prodaje ovde i na Zapadu.
Молио бих да се раздвоји камере(као систем) од једне камере. Пошто на Хуваеју је боља главна камера. А систем који чине предња, ултра широка, телефото сигурно нису боље.I Vivo i Huawei imaju bolje kamere od S23 pa je logično da će imati i od S24. I to proslogodisnji P60 Pro. Ja sam mislio da je i Honor Magic5 Pro blizu, dok nisam uporedio sa drugarom koji ima Huawei, ono je next-gen u odnosu na moj Honor.
A gde su tek novi Oppo itd. Barem nekoliko modela je next-gen za Samsung i ekipu koja se prodaje ovde i na Zapadu.
To mi je potpuno OK, on posle 3 godine, ja ću posle 2 godine (uskoro mi ističe ugovorna obaveza za S22U)...Što je najgore radimo sa Vijetnamcima. Nema S21 Ultra, običan S21 ima već 3+ godine. Kaže da je red da se malo počasti
.
Pa nažalost tu je Samsung isto iskopirao Apple sa nadogradnjama. Sve, ali sve su pogazili što su rekli. I za sadržaj pakovanja, i za punjače, i za nadogradnje. Kao da nemaju više svoj identitet. Neki nerealni snimci su se pojavili kako zoom na S24 seriji hvata avion u pokretu tako što mu bukvalno vidi natpis ispod. Kao kamere su ludilo sa novim setup-om.
I Vivo i Huawei imaju bolje kamere od S23 pa je logično da će imati i od S24. I to proslogodisnji P60 Pro. Ja sam mislio da je i Honor Magic5 Pro blizu, dok nisam uporedio sa drugarom koji ima Huawei, ono je next-gen u odnosu na moj Honor.
Pa nažalost tu je Samsung isto iskopirao Apple sa nadogradnjama. Sve, ali sve su pogazili što su rekli. I za sadržaj pakovanja, i za punjače, i za nadogradnje. Kao da nemaju više svoj identitet. Neki nerealni snimci su se pojavili kako zoom na S24 seriji hvata avion u pokretu tako što mu bukvalno vidi natpis ispod. Kao kamere su ludilo sa novim setup-om.
Iz istog tog aviona se vidi da je fake 🤣
Evo realnog testa kamera, jedini lik kome verujem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari