Šta je novo?

Samsung Galaxy S21 FE

Očekujem placebo da će baterija da mi se poboljša, kao što je decembarsko pokvarilo :))

Da li je moguće podesiti u dual SIM telefonu S21 FE 5G (koji ima dve SIM kartice različitih operatera) podesiti da sa jedne kartice biram jedan broj onoga koga pozivam, a sa druge SIM kartice da poyiva drugi broj istog korisnika. Ne vidim navedenu mogućnost u svom telefonu.

On je bio 300e. Ali sam oborio na 280e. Za taj novac ima da služi kao bekap telefon za prebacivanje kompletnog sadržaja sa Ultre.
Kad-kad bih ga koristio možda.
Poslužio bi nekad kao bekap. Tako da mi je baterija najmanje bitna

Screenshot_20240111_180242_KupujemProdajem.jpg

Ja sam platio 300e pre godinu ipo, star par meseci, sa validnom garancijom 2god.

Ima ih po 300e na oglasima redovno, ali sa tom baterijom...

Ma super kupovina, uopšte ne razmišljaj dalje. Nek te služi.

Pogledajte prilog 422599

Ovako mi izgleda prikaz notifikacija od kako mi je aktivan Samsung secret folder i UI6.
Želeo bih ovako da izgleda prikaz notifikacija kada istekne period korišćenja Samsung secret foldera (podešeno je na pola sata od poslednjeg korišćenja).
Međutim dok je Samsung secret folder otključan želeo bih da mogu normalno da vidim tekst notifikacija koje mi stižu. Molim vas da mi pomognete kako to da promenim jer mi je dosta važno i ovako zaobilazno uzima mi dosta vremena.

Veliko hvala unapred! 👋🏼

Evo još jednom da pokrenem isto pitanje - ima li Iko odgovor? Izvinjavam se ako smaram.

Juce na Zimskom usponu na Rtanj telefon sa 90 posto sa par fotki 2 video snimka, i ukljucenom lokacijom - sibao vetar i bilo minus 15- BATERIJU mi ojadio na 1 posto, i tako je stojalo bar 4 sata na 1 posto! Vrv neki bug , sta vi mislite, ili se sam telefon sledio pa poludeo!

Da li je moguće podesiti u dual SIM telefonu S21 FE 5G (koji ima dve SIM kartice različitih operatera) podesiti da sa jedne kartice biram jedan broj onoga koga pozivam, a sa druge SIM kartice da poyiva drugi broj istog korisnika. Ne vidim navedenu mogućnost u svom telefonu.
Mozes kada odes na listu poziva da zadrzis prst na slusalici (poziv) i izbacice ti listu sa kojiim zelis poziv.
Za automatsko dodelu ne znam.

Mislio sam vise neku panoramu, ako se išta vidi od magle 😀
Valjda si slikaao sa s21fe, da ne bude totalni offtopic 😀

Juce na Zimskom usponu na Rtanj telefon sa 90 posto sa par fotki 2 video snimka, i ukljucenom lokacijom - sibao vetar i bilo minus 15- BATERIJU mi ojadio na 1 posto, i tako je stojalo bar 4 sata na 1 posto! Vrv neki bug , sta vi mislite, ili se sam telefon sledio pa poludeo!
To se i meni isto desilo u subotu na vrhu Rtnja. Baterija se ispraznila na 1%. Stavio sam da ga punim na Power bank izbacio mi je poruku nesto tipa "punjenje je sporo zbog niske temperature", tako nesto i tako je bilo sve dok se nije vratio na neku normalnu temperaturu u autobusu:). Mislim da se zaledio

Da li je neko fasovao problem zelenih linija na ekranu kolegi se nakon januar update pojavile? Navodi da nikakvih fizickih uticaja nije bilo.

Servisni meni, pa neka prođe kroz boje. Ako se i tu vide onda je defekt ekrana, pa mora u ovlašćeni uz garanciju na zamenu display-a. Ako neće zamenu i uređaj je mlađi od 6 meseci, onda neka insistira na novom uređaju.

Servisni meni, pa neka prođe kroz boje. Ako se i tu vide onda je defekt ekrana, pa mora u ovlašćeni uz garanciju na zamenu display-a. Ako neće zamenu i uređaj je mlađi od 6 meseci, onda neka insistira na novom uređaju.
Pozvao je servisni, traze novac za zamenu ne potpada u garanciju samsung iako svestan problema ne svrstava u besplatne popravke. Info dobijen od centra.

Jel probao kroz dial-er da ukuca kod * # 0 * # (sve je spojeno) i da tu poklikće po bojama? Ne može tako lako da odustane od toga da mu kažu ne spada pod garanciju. Defekt je na strani proizvođača i tu nema priče.

Pozvao je servisni, traze novac za zamenu ne potpada u garanciju samsung iako svestan problema ne svrstava u besplatne popravke. Info dobijen od centra.

Kakav je ovo bulšit? Pa ako je telefon pod garancijom valjda korisnik ima pravo na besplatnu popravku ako se dogodi neki kvar na telefonu? Koji je onda smisao garancije.

Kakav je ovo bulšit? Pa ako je telefon pod garancijom valjda korisnik ima pravo na besplatnu popravku ako se dogodi neki kvar na telefonu? Koji je onda smisao garancije.
Nema, provereno. Objasnjeno da nema nikakvih ostecenja, ponudjeno da posalje na uvid i procenu, objasnili su da se efekat green line desava da je cak i samsung svestan i da bez obzira na stanje telefona i cinjenicu da nije ostecen, ne mogu da izvrse popravku. Kontaktiran samsung i oni su potvrdili da to garancija ne pokriva.

Edit: pokusao tip sve ne vredi. Navodno kazu da problem green line je primecen na s21 seriji i ne spada pod garanciju.

Nazad
Vrh Dno