SunYou ide preko Litvanije,zadnji paket koji sam narucio 16.12 stigao mi je 30.12,znaci za 14 dana.Za druge neka drugi kazu posto nisam koristio.Jel može neko da me posavetuje koji shipping od ovih je najbolje da izaberem? Naravno bez UPS i DHL špedicija. Hvala.
Cim je DHL free najverovatnije je prevara, proveri recenzije te prodavnice prvoJel može neko da me posavetuje koji shipping od ovih je najbolje da izaberem? Naravno bez UPS i DHL špedicija. Hvala.
meni takodje stiglo u paketomat, sa ebay kupljeno 16.10.2023.Stigla poruka da je stigao paketic u paketomat, druga najstarija narudzbina koju imam, videcemo sta je jos unutra posle ili sutra.
UA1106, narucen 08.11.2023., kod nas stigao 21.12., prolazno vreme 66 dana.
Definitivno je "ko zna..." , postoje samo China Post statusiKina, ko zna kad je stigla...
Preuzeto, unutra bio jos jedanStigla poruka da je stigao paketic u paketomat, druga najstarija narudzbina koju imam, videcemo sta je jos unutra posle ili sutra.
UA1106, narucen 08.11.2023., kod nas stigao 21.12., prolazno vreme 66 dana.
Zar pre decembra nisu bili viši brojevi, tipa UA2751 i sl... Posle toga resetovali na UA1345 i sl...Posiljka UA14161xxx-HU
Porucena 16. decembra
Poslednji status: Received by Local Delivery Center 4. Januar
U tranzitu: 29 dana
Posiljka UA13976xxx-HU
Porucena: 13. decembra
Poslednji status: Received by Local Delivery Company 11. januar
U tranzitu: 32 dana
Posiljka UA13728xxx-HU
Porucena: 9. Decembra
Poslednji Status: Arrived in transit country/region 3. Januar
U tranzitu: 36 dana
Posiljka UA13826xxx-HU
Porucena: 12. Decembar
Poslednji status: Arrived in transit country/region 4. Januar
U tranzitu: 33 dana
FINALNA DESTINACIJA Beograd - Borca
Da ustaneš kad taj čovek uđe u prostoriju.Gde bre #Kure stavi ovog garagana na avatar, uplaši me... 😂😂😂😂
I ja takođe imam neke pošiljke od početka Novembra UA299 i UA111, ne znam sta su radili ali sve je izmesano sa tim kodovima.
Iskerno nemam pojma nisam nikad obracao paznju na brojeve koje mi dodeljuju. Jedino mi bilo bitno da mi taj broj postane aktivan i da vidim da je posiljka krenula. Sve ostalo je zbrkano i nabacano naopako i nema nikakvog reda. KZar pre decembra nisu bili viši brojevi, tipa UA2751 i sl... Posle toga resetovali na UA1345 i sl...
Imam takvih primera da mi ranije poručene pošiljke nose više brojeve od kasnije poručenih...
Pričam samo za UA...HU jer su mi od poslednjih 20 poručenih 17 poslali preko UA...HU bez obzira na način dostave koji sam izabrao.
Ovo ti je u najavi izgubljen paket ili nesto debelo kasni, pisi prodavcu za pocetak.Imao neko ovakav slucaj choice prodavac je u pitanju:
Pogledajte prilog 423422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari