koja je cena ?Još poneka originalna sličica od Hako Pro.
47.93€ 4/64 ali nema više za Srbiju. I box je kao što pisah ispred stigao za 39+2 dana. Sada može da se kupi samo 2/16 za Srbiju na aliexpress i to sa ship od nekih + 5€. A i 90% i ostalih box za Srbiju ne ide više bez ship. U ostalim radnjama tipa ebay itd Amazon cena je 70-80$koja je cena ?
KICKPI je Tanixov.Moze li neko da mi pomogne da napravimo spisak google sertifikovanih uredjaja koji se mogu kupiti na aliexpresu?
nailazim na:
-KICKPI KP1
-Mecool KM2
-Mi box S
-HAKO Pro
Dopunite listu i dodajte komentar
Nema, to je rezervisano za mene, dobar sam sa bratom Ksijem i bratom BakijemOK, sve to...
ali cena u dinarima je krajnje cudna jer je dolar u tom slucaju 90 dinara, kako je to postigao nije mi jasno.
Americki dolar je oko 107 dinara, bas me briga za mi box hocu jeftin dolar![]()
Da, nije isto 750,900 ili više mAh, kao i takođe zavisi koliko se daljinski drnda u toku dana i noći. Mesec dana je sasvim pristojno. Kupe se 2+2 baterije punjive i šta je problem.Koje baterije?
Treba mi infrared običan daljinac jedan za vontara i jedan za H96 max,@Bon G10S remote kucaj na Aliju, imas verzije sa i bez BT, sa i bez pozadinskog osvetljenja, imas cak i sa stelovanjem boje osvetljenja, biraj koji ti se svidja.
Ako hoces skuplje izaci ce ti slicne varijante cim pogledas taj.
Nema neke specificne radnje, trazi gde je free shiping pa lovi nizu cenu kroz Coins, SuperDeals...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari