Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Da li znate šta znači sledeća poruka na maxi online sajtu "Kod NGWR1000 je važeći ali još nije primenjen"?
Pokušao sam da dodam u korpu i više skupih proizvoda ali poruka i dalje stoji.

Da li znate šta znači sledeća poruka na maxi online sajtu "Kod NGWR1000 je važeći ali još nije primenjen"?
Pokušao sam da dodam u korpu i više skupih proizvoda ali poruka i dalje stoji.
Ako se dobro secam slicna ili ista poruka je kada nije zadovoljen bilo koji drugi uslov za dati vaucer, recimo kada nema dovoljno u korpi za granicu od 3000 ili 3500 dinara.

Čovek je napisao da je propisno napunio korpu. Ovaj konkretan kod je ograničen na isporuke od 9. do 11.

Da li ste znali da su pčelice donele sniženja do 50% na Maxi Online i da ti donosimo sve na kućnu adresu i POKLANJAMO 500RSD popusta i BESPLATNU dostavu? Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod SPX500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna! 🎁Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 4000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 17.1.2024.

Ponuda koju ne smeš da propustiš!

Tvoj Maxi online

Zvanicno je izasla nikad gora maxi pcelica, kao da zele da se rese stvari koje se uopste ne prodaju...
pritom nisam znao da kikiriki kosta skoro 1400 dinara kg iliti 140 dinara 100 grama, a sad je kao spusten na 70din. U turistickom mestu u Grckoj sam placao malo manje od 250 dinara za kilogram pre 5 meseci

Da li ste znali da su pčelice donele sniženja do 50% na Maxi Online i da ti donosimo sve na kućnu adresu i POKLANJAMO 500RSD popusta i BESPLATNU dostavu? Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod SPX500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna! 🎁Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 4000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 17.1.2024.

Tvoj Maxi online
Sad je 500 + besplatna dostava na minimalnu korpu od 4000 dinara. Neisplativo. Što se mene tiče, Maxi otpada kao opcija.

Sad je 500 + besplatna dostava na minimalnu korpu od 4000 dinara. Neisplativo. Što se mene tiče, Maxi otpada kao opcija.
Trebalo je o ovome misliti ranije pa bi i dalje bila opcija 1000 na 3000 plus 2x sok/plazma za besplatnu dostavu... Medjutim ljudima je stalo i do 100din popusta pa tako vidimo uklanjanje boljih opcija za kupce. Tebi i meni se ne isplati ali zato pola grada samo narucuje. Nesto kao i na ananasu, vaucer od 500 na 5000 sa nagruvanim cenama a ljudi samo kupuju bez obzira sto im te stvari ne trebaju.

Tvoj Maxi online
+ za mnoge artikle na akciji piše da popust važi uz maxi app!

Proizvode u sklopu pcelice promocije je nemoguce naci u objektima, razgrabljeno sve do poslednjeg komada.
Po rupama izmedju proizvoda mozes tacno znati koji artikal je na popustu.

Kako gde, ja sam danas pazario sta sam hteo, mozda zato sto je taj Maxi otvoren pre 15 dana pa nije tako provaljen. Cak i onu paniranu piletinu sam uspeo naci, 2 pakovanja, ona se ubedljivo prva razgrabila, ostalog uglavnom ima.

Pa verovatno, kod mene je tako, a imam dva u neposrednoj blizini.
Naravno, nisam sve artikle gledao iskreno ali pasta za zube mi je zatrebala ionako pa sam to uocio, inace to je uvek tako, bez zezanja, ovaj jedan Maxi sto mi je bas preko puta zgrade radi 24h, mozda je to razlog ne znam.
Zavisi i sta je u pitanju, recimo sredstvo za ciscenje parketa je na lageru, to sam video da ima jer sam ga i uzeo posto ga koristim ionako, ali recimo gelovi za tusiranje, i FA i Old Spice, nema .... u oba marketa koje sam posetio.
Nisu samo pcelice u pitanju, sve sto je na dobrom popustu nema jednostavno.

Da li ste znali da su pčelice donele sniženja do 50% na Maxi Online i da ti donosimo sve na kućnu adresu i POKLANJAMO 500RSD popusta i BESPLATNU dostavu? Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod ZLPV500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna! 🎁Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 4000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 21.1.2024.

Ponuda koju ne smeš da propustiš! 😊

Tvoj Maxi online

Inače, vaučer SPX500 važi kao i do sada za narudžbine od preko 3000, iako piše da je sada uslov 4000 (bar je tako bilo meni sinoć)
Verovatno i sada rade analizu da li ce im biti isplativije ako popust bude 500 bude na 4000 umesto na 3000din... Pa vec sta zakljuce tako ce da rade... Koproracija gleda samo profit...

Svakako ako uslov bude 4000 ja cu verovatno manje porucivati svakako.

Poslednja tri meseca se nijednom nije desilo da Maxi nema neki proizvod koji smo naručili, za razliku od ranije.

Da li imate slično iskustvo?

Slabije ljudi porucuju. Ja sam smanjio dosta poslednja tri-cetiri meseca.
Losije su im akcije, siromasnija ponuda.

Poslednja tri meseca se nijednom nije desilo da Maxi nema neki proizvod koji smo naručili, za razliku od ranije.

Da li imate slično iskustvo?
Isto.
Slabije ljudi porucuju. Ja sam smanjio dosta poslednja tri-cetiri meseca.
Losije su im akcije, siromasnija ponuda.
Ovo je tačno (i sve će se manje poručivati ako ostanu ovakvi kodovi za popust), ali mi deluje i da su malo sredili ažuriranje baze.

Tako je od kad su se preselili u onaj novi magacin, više i ne dozvoljava da poručiš nešto čega nema. Pre par meseci je ponestalo Balans jogurta dok sam poručivao, odnosno ja sam hteo da poručim 4 pa me zaustavio na delu za plaćanje i pisalo je da ima samo jedan.

Nije samo u tome problem, evo gledam pcelice online i pcelice offline nisu iste, nema nekih u online a ima u aplikaciji za offline.
To ranije nije bilo tako cini mi se, mislim da cak pcelice nisu ni vezivali za aplikaciju.
A kad odes offline nema tih proizvoda i dalje, ovih koji su izlistani da mogu da se naruce online, njih ima i offline.
Mislim koja glupost.

Idea trenutno nema aktivnih vaučera?

Idea trenutno nema aktivnih vaučera?
Poruči za 10000 RSD plati 8900 RSD. 🎁📲
Poklanjamo vam 1100 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici.
Kod: 1100EA
Vaučer od 1100 RSD možete iskoristiti pri kupovini od 10000 RSD ili više do 22.01.2024.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber ili SMS poruke, samo za online kupovinu sa kućnom dostavom u Beogradu i Novom Sadu.
Vaša IDEA online.

Da li ste znali da su pčelice donele sniženja do 50% na Maxi Online i da ti donosimo sve na kućnu adresu i POKLANJAMO 500RSD popusta i BESPLATNU dostavu? Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod STP500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna! 🎁Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 4000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 22.1.2024.

Tvoj Maxi online

Idea 1500NE
6500 minimum, popust 1500
Naručeno kod IDEA, hvala još jednom na kodu! Pošto je zabranjeno traženje kodova (ne znam da li se to odnosi i na pitanja tipa "da li ima neki važeći kod"?) samo da napomenem da je IDEA sa ovim tipom kodova (popust 23%), izborom robe i akcijama daleko ispred MAXI-ja i bilo bi lepo da svi koji dođemo do nekih kodova podelimo iste i ovde. A MAXI nek istražuje da li im se isplati normalan popust...

Sezona poklona još uvek traje!

Maxi Online ti poklanja kod DLTS1000 u vrednosti od 1000 RSD koji možeš iskoristiti do 23.1.2024.🎁

Popust možeš ostvariti na korpu iznad 4000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga.

Želimo ti ugodnu kupovinu! 😊

Tvoj Maxi Online

Vrh Dno