Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Koliko su bile Anker Q30 na prošlom sniženju? Vidim da je za anker store free shipping, ali mi se cene čine dosta više.

^ Ја сам их узео за 45.96$ 16.новембра...

Tako mi se i čini, 60$ koliko su sada onda nije isplativo.

Ryzen 7 7700 sam kupio za 21 hiljadu,nije carinjeno.Moze se i sada kupiti za neke 23 ali opet daleko jeftinije nego kod nas ili Madjara.

Da li jos neko ima problem da ne vidi nijedan proizvod od Factory Direct Collected Store?

Svi imamo problem, ne šalju za Srbiju više. Ta i još nekoliko radnji.

Istorija kupovina, wishlist, prebacis Ship to na drugu drzavu...

Bosch koristimo u firmi, najcesce heftamo etikete u drvene sanduke
izdrzi dosta dugo, sigurno 2 godine nakon cega pocne da slabije zakucava i ne izbacuje kako treba.

^Kod mene je raspon cena od 33-42$

Kod mene je 32$, ali kao sto se mnogo puta reklo na forumu. Stavi ga u wish list i prati super deals

Pokusavao sam to za neke druge artikle, i nista nije pomoglo.. jedino da napravim nov nalog, na ovaj je neka kletva bacena izgleda :LOL:

Jel kupovao neko multimediju za auto? Ne verujem da moze da prodje bez carine posto je ogromna kutija.

Jel može neko da napiše iskustva ovih ankerovih A20i, Life P2 Mini, Moondrop Space Travel TWS svi su donekle u sličnom cenovnom rangu, šta uzeti?

Jel kupovao neko multimediju za auto? Ne verujem da moze da prodje bez carine posto je ogromna kutija.
Multimediju obozavaju da otvore na carini, 99,9 % ide na carinjenje, pritom budi spreman na proizvoljnu procenu carinika, a ne onu cenu koju si platio.

Ako su stigle, kako si prošao sa carinom?
Стигле, нису ми ништа наплатили. Иначе, супер удобне слушалице, добар звук, батерија супер, "noice canceling" добро ради свој посао...
Jel može neko da napiše iskustva ovih ankerovih A20i, Life P2 Mini, Moondrop Space Travel TWS svi su donekle u sličnom cenovnom rangu, šta uzeti?
Скоро стигле П2 мини... Добре слушалице, леп звук, за те паре супер (1800рсд).

Vrh Dno