DaPogledajte prilog 421765
LR..NL - je l' bi trebalo uskoro da bude u Srbiji?
Čestitam, meni jedna LR...NL poručena još u novembru džudži i dalje na carini 🤦♂️LR009186917 поручена 19.12. данас испоручене...
I stigla je u RS 😂
Imam par LA0550 i LA0555 koje jos came u Madjarskoj, dok imaju klasica koji su isporuceni krajem decembra.
LA0555 dobila Arrived in transit country/region
pre sat dvaLA0550 Acceptance completed, Nemzetközi Posta Kicserélő Központ|Vecsés
Po principu zasto jednostavno ako moze komplikovano. Hahah ma u principu vise me i ne zanima sta pise tranzit, local delivery. Cekam samo status Delivery CENTOpet received by local delivery company,kojeg vraga je onda onaj arrived at transit country?03.01 dosta posiljki dobije arrived at transit country a dan kasnije dodele received by local delivery company drugim.
U sustini znaci samo ono Linehaul da je stiglo u Madjarsku pa HU-1005 kada odrade prijem i tek tada znamo otprilike kad ce za Srbiju.Po principu zasto jednostavno ako moze komplikovano. Hahah ma u principu vise me i ne zanima sta pise tranzit, local delivery. Cekam samo status Delivery CENT
Zvao danas postar, pita gde da ostavi...Saznacu tek za 3 dana... Sa mojim postarom sam odlican, ali cesto su neke zamene, obicno ima radnja ispred zgrade u koju im kazem da ostave, moj postar to zna, on samo javi da je tamo ostavio, a zamenama objasnim. Medjutim i ta radnja je na kolektivnom godisnjem.
Kada tu iskoci izvestena i zaduzena ta i ta posta,to znaci da je razduzio i da je u posti.Pogledajte prilog 421917
Zadužena za dostavu danas, pošta radi do 3, kada je najbolje otići po ovo? Pitam jer ne znam da li je poštar poneo sa sobom, nije me zvao na telefon kao inače
Procitaj na 1 stranu poruke od @sasa022 koji je objasnio po xy puta za UA...HU posiljkePrema praćenju na Aliju (što je merodavno za Refund) piše mi
Arrived at local delivery center (20.12.'23.)
za pošiljku UA...HU od 27.10.'23.
Na našoj pošti nema trag, na mađarskoj isto. Prema ship24 piše:
Departure from outward office of exchange BUDAPEST sa datumom 18.12.'23.
Prodavac neće da mi produži delivery - kaže stiglo je - proveri u lokalnoj pošti (to ponavlja već 5 poruka pozivajući se na praćenje sa Alija), za 5 mi ističe Buyer Protection.
Može li nešto pametno da se učini, da ne propadnu novci - ne znam da li će stići pošiljka, ali znam da Refund neće proći?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari