Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Uvek bih uzeo boks pre stick-a.

Ako bih hteo da podelim stopostotno lično iskustvo, morao bih da imam oba uređaja, ali pošto imam samo jedan od ponuđenih, iskustvo je polovično.

Moj Mi Stick 4K se pokazao fenomenalno i radi bukvalno bez greške, ali mi nije u prvom planu jedino zbog skladišnog prostora koji se svede na oko 5GB nakon preinstalacije.

Koji brauzer je najpogodniji za android tv?

Delim mišljenje sa Antarom, ako nije potrebno ispuniti određene kriterijume tipa mora iz TVa ili često premeštanje uređaja, onda uvek box ispred stick-a.

Ne koristiš ti, ali neko drugi koristi. Ako ništa drugo bolji cpu & usb port za istu kintu. Ali kapiram šta si hteo da kažeš.

Nisam te dobro skontao u prethodnom postu,mislio sam da si rekao Mi box s i stik 4k.Između ova dva nema dileme,mada su ga,bar po meni,unakazili sa Google TV,toliko je "težak" da reči nemam...Što ne napravi Slimbox za njega,odmah bi ga flešovao(ne trebaju mi sertifikati) :)

Ми бокс С и Стремио су у питању. Поједине филмове ми пушта убрзано а кад пустим неки други старим, пусти га нормално. Има ли неко сличан проблем или зна о чему се ради?

"Drugi starim"? Drugi link, boks? Pojasni🤣

Хахахахаха тастатура исправила, мислио сам други стрим за филм... Значи уђем на неки филм, има лупам 15 стримова и неке ми пушта убрзано а неке нормално.

Nikad video ništa slično. Verovatno je do linka. Neka posebna serija/film ili se dešava na svim?

Па на више њих ми се дешавало, буквално одаберем филм и тек 3.-4. линк ми пусти нормално...

Stigao i Hako Pro i mogu reći samo, odličan boks. Naročito uparivanje daljinskog sa LG Smart TV 49 sve radi, netflix, hbomax, primevideo, Disney, skyshowtime, Stremio sa svih apk zvuk uparen sa TV. Power off i on direktno sa daljinskim od Hako na jedno dugme. Voice govorno pretraživanje perfektno. Jedva mlak na najveće opterećenje. Wifi najbolji kvalitet od kojih sam test do sada a bilo ih je bar 7-8 vrsta. Automatsko ažuriranje software, do kada će biti videćemo.

Ubacujem TV (neki Fox 43 non-smart) u spavaću sobu pa mi treba preporuka koje mi je najefikasnije rešenje da bih mogao da gledam EON i XploreTV premotavanje unazad.
Za internet jedina opcija je wifi, nekih 7-8m od rutera (kupatilo izmedju).
Tu sam za sve predloge, može novo može polovno može aliexpress, hvala unapred :)

Ubacujem TV (neki Fox 43 non-smart) u spavaću sobu pa mi treba preporuka koje mi je najefikasnije rešenje da bih mogao da gledam EON i XploreTV premotavanje unazad.
Za internet jedina opcija je wifi, nekih 7-8m od rutera (kupatilo izmedju).
Tu sam za sve predloge, može novo može polovno može aliexpress, hvala unapred :)
uzmi polovan eon box, mozes pored eona staviti jos dosta app tivimate npr za IPTV, a jeftini su polovni

Тих 7-8 до рутера, са 2 преградна зида... Биће то приличан задатак за многе боксеве.

Ako uzme polovan eon box mora da zna da ne uzima Kaon jer on nema wifi. Ako uzima sdmc morace da zna kako da enabluje wifi. Morace da zna da instalira Eon klon aplikaciju,i na kraju najbitnije -NE SME da ga resetuje. Sto se wifi tice xiaomi box ili stik su bez premca u odnosu na druge jeftinije kineze

kupatilo izmedju
Ово убија сигнал више од било каквог бетона, ја сам морао да набавим појачавач да покријем део собе. Купатило између ћошка собе и рутера је скроз упропастило сигнал.

Hvala za predloge, verovatno će biti polovan EON box, videh na KP ima jedan sve otključano to što ste naveli.
U istoj sobi laptop na SBB 5ghz Internet 150/15, speedtest bude 89.5/14.5 ping 11 na laptopu.
Računam da će i box lepo da radi da neće seckati.

za EON box postoji posebna tema u sobi "Internet provajderi" pa vidite tamo kakve su u stvari mogućnosti u zavisnosti od modela/proizvođača (Kaon, SDMC...)

bolje je za ovu namenu uzeti Mi Box, kako je naveo @Gileb

Los mu je samo wifi na 2.4ghz ali moze mu se oprostiti.
Nije baš tako. Meni je to ok od 50/8 46 wifi 48 lan tako da i po tome na istim netu gde je na ranijim box bio 39 na njemu je bolje, to jest tip-top.

Prilozi

• IMG_20240107_121504.jpg
    IMG_20240107_121504.jpg
    162 KB · Pregleda: 15
  • IMG_20240107_121204.jpg
    IMG_20240107_121204.jpg
    131.5 KB · Pregleda: 15
Vrh Dno