Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Hvala.
Znači, opet se krijemo iza VPNa, ilegala, rođaci.
Što se tiče 'original' diskova, gde to kupujete u Srbiji ? Mislim, gde je najsigurnija kupivina..pitam ,jer koliko kapiram jedino originali rade na PS5 konzoli ?
Kakvog VPN?!?
Poročitaj post koji ti je kvotovao @psihodel
Zašto misliš da iko treba da gubi vreme jer si ti lenj da odvojiš 10 minuta vremena da se edukuješ?

Rekao sam simbilično VPN jer se uvek krijemo iza VPNa , da li je u pitanju YT Premium, Spotify , ili bilo koji drugi servis, dajmo malo mašte i humora uneti u Diznilend.

@Čika_Kure ,Vidimo se iza VPN-a :cool:

Poslednja izmena od urednika:
Dobro, mislim da je vise metaforicki rekao ovo, realno za sve zivo moramo da se pravimo da smo iz neke druge zemlje, tuga malo

Što se tiče 'original' diskova, gde to kupujete u Srbiji ? Mislim, gde je najsigurnija kupivina..pitam ,jer koliko kapiram jedino originali rade na PS5 konzoli ?
Купујеш у нормално у радњама за игрице ГамеС, Гаме Центар.. а и свака продавница технике има и игрице. Угвсном имаш свугде, имаш и половне игрице да купиш које и нису нешто јефтиније.

Hvala @faca.
Koliko sam shvatio Sony ne izbacuje konzole na svakih 6 meseci/godinu, već na 5-6 godina razmaka. Shvatio sam da uskoro, nakon Slim, treba da izbace Pro verziji. Mislio sam ako već uzimam, da uzmem onda tu poslednju PS5 verziju.

Imaš naloge sa igrama koji su najpovoljnija varijanta.
Ako ces se striktno drzati zakona, u onom end user agreementy, zabranjeno je da prodajes i menjas naloge i igras sa nih 😆 Al Sony za sada tolerise.

Ne budite tako veseli i srecni sa digitalom, iako je jeftinija - evo skoro sam pricao kako ne moze vise iz Beograda cak bi sa VPN turski nalog da se napravi. Jednostavno, nista ih ne sprecava da sve pobrisu sto imate ako stoji “negde tamo”

Prilozi

• 20231217_234411.jpg
    20231217_234411.jpg
    65.1 KB · Pregleda: 24
Pozdrav svima, koji charging station preporucujete i da li je moguce puniti dok je na dzojstiku zastitna maskica?

Samo original.

Ako ces se striktno drzati zakona, u onom end user agreementy, zabranjeno je da prodajes i menjas naloge i igras sa nih 😆 Al Sony za sada tolerise.

Ne budite tako veseli i srecni sa digitalom, iako je jeftinija - evo skoro sam pricao kako ne moze vise iz Beograda cak bi sa VPN turski nalog da se napravi. Jednostavno, nista ih ne sprecava da sve pobrisu sto imate ako stoji “negde tamo”
Nemam sta da budem veseo sa digitalom kad imam disk verziju. Samo koristim ono sto je meni funkcionalnije i isplatljivije.

Те дигитал игрице које се продају по багателној цену, у чему је фора?
За сваку игрицу треба нови налог, ја волим да имам све на једном налогу.

Postoji li WCIII ili The Frozen Throne za PS5? Koliko čitam na Netu, nema?

Ne treba novi nalog za svaku igru, nego ljudi hoće da posle prodaju nekom tu igru, pa zato rade tako.
Мислио сам на оне Инстаграм профиле где се продају све могуће игрице, моје је само да одаберем.
А и како би ти например мени продао само једну игру са свог налога?

Ako zaista kupujes celu igru, onda je ta igra kupljena na jednom nalogu i samo to ima na nalogu, nista drugo. Onda ti prodavac prosledi login kredencijale i to je to.

То значи да свака игра има свој налог, посебан маил и лозинку? 10 игрица 10 налога.
И тако за сваку игрицу.

Не разумем баш продају дигиталних игара за мале паре.

Кад сам једном питао, кажу добијам нови налог за ту игрицу.

Ako se prodaje svaka igra zasebno, onda da. Tj, ja ne znam drugi način.

EDIT: znam drugačiji način kupovanja jeftinijih igara i da sve bude na istom nalogu, ali to ne uključuje instagrame, kp i ostalo. Malo je cimanje dok se ne usemis.

I da, to sto ti imas 10 igara na 10 naloga, sve mozes da igraš sa svog glavnog naloga. Taj dodatni nalog samo koristis da instaliraš igru, posle igras sa glavnog. Ne secam se tacno, ali mislim da mozes da imas max 20 naloga ulogovanih na PS.

Не волим да имам 16 налога на Sony. 😀
Одакле њима толико различитих игрица, налога и маил.
Твоје је да изабереш, они направе налог и пошаљу ти податке за логовање. На коју државу обично праве налог.

A bre druze ako ne volis, kupis i storeu po redovnoj ceni, ne moze ti nikog magicno stvoriti igru po toj ceni na tvom nalogu 😃
До сада сам углавном куповао дискове, једино сам Wolfenstein 2, Old Blood и Spiderman Morales купио преко стореа.
Хтео сам и GTA 5 али је коштало скоро као диск.

Него мене је занимало одакле толико тих јефтиних дигиталних игрица. Која је фора.
Сад видим да су дељени налози, али опет их има пуно.

Nazad
Vrh Dno