Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Zna li neko sta ide od legendarnih posle ovih uvodnih 10 brojeva? Sad ide skoda 1000mb, pa spacek i to je prvih 10 koji stoje na sajtu.
Planirano je 80 brojeva. Da li će svih 80 izaći, zavisi od interesovanja, odnosno prodaje. Sada je početak pa ide dobro.
Narednih 10 brojeva:
11. Zastava 1300
12. Lada 2105
13. VW T2
14. Trabant 601
15. Mercedes W123
16. Volvo 121 Amazon
17. Mini Moris
18. Wartburg 353 Combi
19. Renault 16
20. Skoda 120LS

Planirano je 80 brojeva. Da li će svih 80 izaći, zavisi od interesovanja, odnosno prodaje. Sada je početak pa ide dobro.
Narednih 10 brojeva:
11. Zastava 1300
12. Lada 2105
13. VW T2
14. Trabant 601
15. Mercedes W123
16. Volvo 121 Amazon
17. Mini Moris
18. Wartburg 353 Combi
19. Renault 16
20. Skoda 120LS
Hvala.
Eventualno ću se iscimati oko broja 13 i 17.

Sta bi s 9. brojem legendarnih? Kapiram da ga juce nije bilo zbog neradnog dana, ali jel izasao danas?

Nova 3 broja

1000019905.jpg

izasao je, ima ga na oglasima jos od pre 6 dana....Mene sestric udavio da mu kupim, a ja ga nigde ne nalazim...
To sto je na oglasima kod preprodavaca ok, pitam za zvanicno, trebalo je juce. Ja sam se pretplatio od proslog broja, sibnuo sam mejl da pitam kad salju.

Ovo su knjige koje izlaze sledece po redu, pa mozete ispratiti da li ste neku propustili (poslednja koju imamo je mis Bazil):

Lisica i pas
Atlantida, izgubljeno kraljevstvo
Oliver i kompanija
Prica o igrackama 2
Knjiga o dzungli 2
Povratak u Nedodjiju
Dosije pilence
Kuca u preriji
Princeza i zabac
Divljina

Video sam skoro na onom Mister Zak kanalu da u Italiji izlaze Star Wars - Millenium Falcon, X-Wing itd. a sto on postavi kasnije se uvek pojavi i kod nas (Iron Man)

Tako da, mozda...

Sta bi s 9. brojem legendarnih? Kapiram da ga juce nije bilo zbog neradnog dana, ali jel izasao danas?
Izlazi 09.01. Ova nedelja je preskočena. Nema ih ni kod preprodavaca uopšte u velikom broju. Imao ga je jedan iz Čačka, verovatno neka veza sa magacinom. Jedan koji izbacuje oglas dan pre nego što dođe do modela je u utorak izbacio oglas, ali ga je u sredu uklonio.:ROFLMAO:

Ajde neka neko napiše da li je (i šta) izašlo od Zvučnih priča. Hvala

Uzete Diznijeve price i na istoj trafici natrcim na Skodu, ostao primerak neprodat do podneva :)

Ko skuplja Titanik. U 33 broju, deo 33P.
Na slici u časopisu: 1. skroz desno, deo ide nadole, a skroz levo, je prikazana strana, čiji je završetak utisnut.
A deo koji je kod mene: 2. skroz desno, deo ide nagore, a ovo ostalo je u tom slučaju isto

Kako izgleda kod vas taj deo? Opcija 1 ili 2?
Ili su oni pogrešno odštampali ili sam ja uzeo deo sa pogrešnom utisnutom stranom.

To i mene zanima 🤔...

@kruuki

Hvala za info.
Inace, ova skoda koja je trebalo da izadje 2. januara je izlasla 9. januara, tako da sad ne znam jel nastavljaju sledece nedelje starom dinamikom, ili je sad sve pomereno za nedelju unapred. 🤔

Da li je izasao novi broj legendarnih? Posto je prethodni prebacen za proslu nedelju, ne znam da li ovaj ide po starom rasporedu ili je sve pomereno za nedelju dana?

Treba odmah da ih salju na kupujem prodajem, ne znam sto se cimaju na trafike.

Pozdrav,
Hteo bih da pitam da li ima neko kojim slučajem zvučnik za čarobne zvučne priče na prodaju?
Mojoj devojci ide rođendan i znam koliko bi bila oduševljena sa time jer je samo to propustila na početku kad se dobijao zvučnik.
Svuda sam tražio po internetu, čak sam i pisao mejl De Agostini kompaniji i nemaju ili su rasprodati.
Ako bi se našao neko ko bi mogao da mi pomogne, bio bih jako zahvalan.

Ima verovatno jos uvek na KP, cene su se kretale od 3000 pa sve do 10000 :)

Sada ima za 7000 najjeftinije koliko sam video. Nije malo. Mozda da probaš da oboriš cenu, ne verujem da bi neko platio toliko.

Ja bas sad gledam oglase, trazio sam Spaceka , u Nisu Diznijeve price broj sa zvucnikom 12000 :D

Vrh Dno