Sada sam izašao do trafike da uzmem zvučnu i kaže žena poslednji komad dobijaš. Iznenadila me, mislio sam da se sve slabije kupuje i da sam sada među retkima koji je još istrajan u kupovini...
Pa dobro, ja u bližem okruženju znam bar 10 parova koji kupuju deci samo one priče koje su njima poznate i koje su oni (roditelji) voleli kao mali.
Dakle ništa Frozen, Cars, Toy story i sl, samo old school Pinokio, Uspavana lepotica i sl.
Ovaj miš je bio baš popularan kad smo mi bili mali, možda je to razlog, a možda je i slučajnost.
Ja u NS imam par prodavnica u kojima proveravam, ukoliko ne nađem na ovom prvom kiosku ujutro, a tu u 99,9% slučajeva nađem jer se zabodem pre sedam. Naravno napočetku je bilo fora da na kiosk stiže xy komada, a da je baš tih xy već obećano, ali više ne, kontam da su me prihvatili kao stalnu mušteriju. Nisam nikad tražio da mi sačuvaju broj, ali verujem da bi i to uradili.
Prošli broj mala bila bolesna pa nisam u sredu stigao da obilazim kioske, ali sam u četvrtak uredno našao Zlatokosu, doduše ne na tom prvom kiosku gde sam pitao, tu je prometno pa ipak ode sve poručeno, ali u tim ostalim štekovima imaju na stanju i nedelju-dve posle izlaska.