NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
I ja sam ali neće. Možda što već imam dual viber na tabletu🤔Ja sam na MIUI 14.0.11.
Moraću da probam da ga skinem sa tableta pa da vidim da li će hteti onda.
I ja sam ali neće. Možda što već imam dual viber na tabletu🤔Ja sam na MIUI 14.0.11.
Kako misliš nemaš 60 FPS na snimanju videa?Ja sam pisao da sam što se tiče video kamere oduševljen
Iako nije 60fps (mada postoji ta opcija ali je zaključana) odlično hvata i zvuk i sliku plus stabilizacija top
Što se tiče slika za sada su mi tu malo pomešani utisci ali nisam je još isprobao čestito
Nekad zna da napravi baš onako zrnastu fotografiju a nekada baš savršeno čistu.
Probao sam oba filtera čini mi se da leica authenthic pravi za nijansu bolje fotke
Nema samo u 4K, u Full HD ima.Kako misliš nemaš 60 FPS na snimanju videa?
Nema ni na jednoj rezoluciji videa ili?
Da, ja sam se malo pogrešno izrazio.Nema samo u 4K, u Full HD ima.
Od 5.5 do 7+Ja u proseku 5h SOT na 24h sa jednim punjenjem na wifi/na mobile data je dosta manje.
Koliko vi izvlacite SOT-a?
Jel ovo sve na wifi? Lokacija, sync, wifi/bt skeniranje upaljeni?Od 5.5 do 7+
Ali neki prosek 6-7h
Mešovito, wifi/mobile data, bt stalno upaljen zbog sata kao i lokacija.Jel ovo sve na wifi? Lokacija, sync, wifi/bt skeniranje upaljeni?
Dosta dobar SOT sa svim tim popaljenim, nema staMešovito, wifi/mobile data, bt stalno upaljen zbog sata kao i lokacija.
Gde imam manje SOT-a tu su bili mobilni podaci samo.
Brigtness mi je na auto.
Ostavio sam u pozadini samo najčešće aplikacije koje koristim da mi budu u standby, sve ostalo ograničio kroz battery managment
Iz mog iskustva mogu ti reći da npr Aliexpress app srče bateriju kao Aca Lukas belo.Dosta dobar SOT sa svim tim popaljenim, nema stamene mrzi mnogo da cackam, ali probacu malo da ga iznamestam da vidim oce da se poboljsa SOT.
Koja verzija sgcam?Koga zanima, 13t moze snimati 4k60fps video sa sgcam.
Recimo da jesmoKako ste zadovoljni kamerama?
jašta je, ja ga zbog toga držim na 10 sekundiAlways on display je super stvar ali jede bateriju, koji god je model. Činjenica.
Mnogi ljudi i isključuju AoD baš zbog toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari