Sad gledao na android platformi ima prevod, jer baš pratim te kanale.Kad sam presao na aplikaciju LG Hipernet (uglavnom dobro radi) imam nekoliko stranih kanala da vise nisu titlovani, na Androidu TV nisam imao te probleme.
U pitanju su kanali Discovery, History, Viasat itd...
Uključi titlove u aplikaciji kad pustiš taj kanal, imao sam i ja isti problem na Samsung tv-u.Kad sam presao na aplikaciju LG Hipernet (uglavnom dobro radi) imam nekoliko stranih kanala da vise nisu titlovani, na Androidu TV nisam imao te probleme.
U pitanju su kanali Discovery, History, Viasat itd...
Kod svih operatera imaš prednosti i mane, tako da... Nešto se moraš odlučiti. Nijedan nije savršen, već moraš naći pozitivnu sredinu da vama lično odgovara.Hvala za odgovore
Ja bih da eventualno saznam da l cu se pokajati ako krene svaki cas da mi secka slika, da nestaje, ili da moram svaki cas da resetujem taj box. Nije sad da cu crci bez TVa, al ako cu ga vec posle placati 18 meseci, ja bih da radi kako treba. Ne trazim mnogo.
Za internet mi odgovara bas da je ok, vidim da su svi zadovoljni.
Jedino sto sam nasla je da Yettel nema u ponudi Investigation Discovery.... a ja taj kanal umem da pustim po ceo dan da mi zvrnda u pozadini 😁
Da, da, zato sad i zapitkujem, citam iskustva, pozitivne, negativne strane....Kod svih operatera imaš prednosti i mane, tako da... Nešto se moraš odlučiti. Nijedan nije savršen, već moraš naći pozitivnu sredinu da vama lično odgovara.
To i jeste problem nemam tu opciju, mogu da zamenim samo jezik, bas cudno na Androidu nisam imao ovakav problem.Uključi titlove u aplikaciji kad pustiš taj kanal, imao sam i ja isti problem na Samsung tv-u.
Koja ti je verzija WebOS-a?To i jeste problem nemam tu opciju, mogu da zamenim samo jezik, bas cudno na Androidu nisam imao ovakav problem.
Ako imaš mogućnosti za yetel optički net onda imaš i za mts optički net. Razmotri i tu mogućnost, preko promotera jer znaju da imaju mnogo povoljnije ponude nego one zvanične na sajtu. Uporedi sa Yetelom i onda odluči, samo imaj na umu da mts televizija dosta bolje radi od yetelove, ako ti je to bitnoPozdrav svimaprocitala sam unazad jedno 6-7 strana, da budem u toku koliko toliko. Opet, imam neka pitanja,pa ako iko od vas moze da mi odgovori, bila bih veoma zahvalna.
Dobila sam ponudu iz Yettela za opticki net i digitalnu TV, 12 meseci po 1 dinar, a onda 18 meseci 2999din, jer nema mogucnost za ugovornu obavezu na 24 meseci. Kako god. Ja trenutno imam SBB neki arhaicni paket 😁sa internetom 50/5, sto moje potrebe realno pokriva. No, u poslednjih 7 meseci kako sam se preselila, internet mi puca cesto, nestane mi TV... mnogo vise problema sad nego u 7 godina na drugoj adresi. Obzirom da radim od kuce, potreban mi je stabilan net, i tu onda dolazi Yettel.
Posto sam svasta procitala o HIpernet paketima, mene zanima:
Opticki net je ok, stabilan, koliko sam shvatila?
Digitalna TV ima problema? Box, ili aplikacija?
Moj TV nije ni android ni smart, Vivax LED televizor 32LE120T2, al kontam da bi mi radio povezan na box? Relativno bez problema?
Imam jos recimo 7 dana da odlucim da l ga uzeti ili ne, pa svaki odgovor je dobrodosao![]()
Malo je nezahvalno da ti kazu da box neces resetovati nikada, jer nije tacno. Naprostije internet je dobar. Televizija i sam box nisu sjajni. Bice potreban restart samog boxa, e sad da li cesto ili ne, to ces videti ako instaliras uslugu. A kolega mlax37 lepo posavetovao, cuj i ponudu MTS, ako spomenes yettel mozda dobijes jos povoljnije uslove nego sto bi ti yettel dao.Hvala za odgovore
Ja bih da eventualno saznam da l cu se pokajati ako krene svaki cas da mi secka slika, da nestaje, ili da moram svaki cas da resetujem taj box. Nije sad da cu crci bez TVa, al ako cu ga vec posle placati 18 meseci, ja bih da radi kako treba. Ne trazim mnogo.
Za internet mi odgovara bas da je ok, vidim da su svi zadovoljni.
Jedino sto sam nasla je da Yettel nema u ponudi Investigation Discovery.... a ja taj kanal umem da pustim po ceo dan da mi zvrnda u pozadini 😁
Ukoliko imaš bilo kakva pitanja ili su ti potrebne informacije u vezi sa našim uslugama, predlažemo ti da nam kucneš ovde ili putem društvenih mreža Facebook, Instagram ili X. Svakako nam možeš kucnuti i broj ukoliko si zainteresovana za naše usluge, kako bi te naše kolege kontaktirale u vezi sa samom ponudom koju smo spremili.Da, da, zato sad i zapitkujem, citam iskustva, pozitivne, negativne strane....
Molimo te da proveriš inboks, prosledili smo ti poruku.Moj savet za @AndJustLikeThat je da ne uzimaš u razmatranje njihovu ponudu uopšte, jer vrlo lako možeš da prodješ kao ja.
Već sam pisao ovde, ali suština je da je sad prošlo već više od tri nedelje kako sam se obratio korisničkom servisu i kontakt formi na mail i 10 dana kako sam pisao ovde (naravno odmah je bilo možemo privatno), u vezi mog problema i evo ništa, apsolutno se ništa nije promenilo, a suština je da ne može da se poveže nalog sa ugovorom i zato ne mogu da aktiviram aplikacije za tv
Jednostavno mi nije jasno da je toliko potrebno da se taj problem reši...
Džaba sva moja pisanja, svi moji pozivi, sve moje molbe i svaki put isto kao da put prvi put prijavljujem i objašnjavam problem...
Odem u poslovnicu da pitam, momak koji radi kaže ja ovde nemam nikakvu informaciju.
Zar je moguće da nemaju neku aplikaciju u kojoj vode i vide moju reklamaciju?
I vrhunac, samo ove nedelje dva puta sam pozivan da uzmem njihovu uslugu, iako svaki put kažem da imam i da naznače da me ne zovu.
Totalna neorganizovanost
Imao sam i MTS, ovo jednostavno nije moglo kod njih da se desi i ovoliko traje.
Mislim da je ovo zadnja verzija:Koja ti je verzija WebOS-a?
Na njemu bi trebalo da radi bez problema. Mada su zvanično saopštili da je podržan WebOS 6 i noviji (post #2684 , a i pisalo im je negde na sajtu)Mislim da je ovo zadnja verzija:
5.5.0-1102
Odgovorili smo ti putem privatne poruke, samo je potrebno da ispratiš podešavanje, kucni nam ako je potrebna dodatna pomoć!Поздрав људи, имам VOX тв са WEBOS оперативним системом, дакле као код LG телевизора.
Како да упарим Јетелов даљински од Хипернет бокса са ТВ-ом (они кодови са друге стране ми нешто неће) да могу да управљам и тв-ом а не само боксом.
Или како да упарим VOX даљински, Magic Remote са hipernet boxom?
Покушавам сатима да нађем решење али не успевам, ако може неко да напише.
Sve detalje u vezi sa našim promocijama i kampanjama uredno ažuriramo na našem zvaničnom sajtu, tako da ćemo sve aktuelnosti tamo i objavljivatiNeki novi tv kanali, neko novogodišnje iznenađenje, neki radio kanali... Ništa Yettel, a?
Kako si uspeo da uparis sa tvom?Ne menjam volume sa dve ruke. Otkud ti ta ideja? Od kad sam upario daljinski od Yettel STB-a sa TV-om, običan pritisak na Volume mi menja nivo zvuka na TV-u. Zvuk na STB-u je uvek pojačan do kraja, sva kontrola nivoa se dešava na TV-u ili AV.
Ovo čak i bolje radi jer TV ima 50 nivoa zvuka u odnosu na STB koji ima 10 ili 11.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari