NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995

Onako, za razonodu ok.
6/10
Ljudi moji sta sam ja sad odgledao, rekoh aj da vidim taj korejski... Auh brate ludilaОдгледао корејски Ang-ma-reul bo-at-da (видео сам ђавола) - осмица к`о врата. Свака препорука за филм.
Сад сам решио да погледам шведску акциону трилогију Миленијум са Нуми Рапас (или како се већ изговара 😁 ). Интересује ме редослед гледања. Ако сам добро пронашао редослед је
- Девојка са тетоважом змаја (у оригиналу: мушкарци који мрзе жене)
- девојка која се играла са ватром
- девојка која је шутнула стршљеново гнездо
Sad gledaj The Chaser, Memoirs of a Murderer, Ayeossi, Madeo, Burning...sve korejska ostvarenjaLjudi moji sta sam ja sad odgledao, rekoh aj da vidim taj korejski... Auh brate ludila
Jedan od krštenijih japanskih da valja.Confessions (2010)
![]()
Ok film (sa nekoliko nelogičnosti), odlična kinematografija. 7.5/10
Interstellar prvi ako nisi 🤣Метју МекКонахи дефинитивно има добре филмове, мораћу мало да се бацим на гледање његових филмова, мали број сам погледао али су сви били добри.
Метју МекКонахи дефинитивно има добре филмове, мораћу мало да се бацим на гледање његових филмова, мали број сам погледао али су сви били добри.
Nisi ništa propustio, jeste platno sa punim formatom slike i sjajnom slikom ,ali je ozvučenje takvo da je neprijatno glasno.Oppenheimer je bas dobar film.........zao mi sto sam ga letos propustio u IMAX-u al uvek se nesto isprecilo.......
Ja od kad je stigao Imax u galeriji samo u tu salu idem i nije mi nijedan film bio preglasan do sad. Mozda oppenheimer jeste, ne znam. Reklame jesu uvek preglasne pre filmaNisi ništa propustio, jeste platno sa punim formatom slike i sjajnom slikom ,ali je ozvučenje takvo da je neprijatno glasno.
Bukvalno mi se više ne gleda ni jedan IMAX kod nas (BW galerija cineplex u pitanju, jelte jedini u BG).
E zamisli ceo film kao reklame. Ona scena kad nakon prekida rata svi u sali udaraju nogama je sumanuto glasan. U fazonu sam škk, čemu ovolika glasnoća.Ja od kad je stigao Imax u galeriji samo u tu salu idem i nije mi nijedan film bio preglasan do sad. Mozda oppenheimer jeste, ne znam. Reklame jesu uvek preglasne pre filma
I od serije True Detective samo prvu sezonu. Mekkonahju je ubio ulogu.Interstellar prvi ako nisi 🤣
A Time to Kill mu je odličan, Frailty meni jedan od najjačih njegovih filmova i generalno nezavisno od njega,
Стоји на листи вечност и коначно дошао ред да одгледам. Добар филм са одличном глумачком екипом, али некако преслатко за мој укус.![]()
7/10
Odatle je famozni citat Davida Duhovnog koji većina misle da je iz Dosijea X a popularizovao ga je Astral Projection krajem 90ih.Džabe mu sve.
Pre dan-dva sam opet pogledao "Larger than life" (1996) a preveden kod nas "Veliki kao slon". Inače prvi koji sam ikada uzeo iz lokalnog video kluba.
Kako god, uloga Tip Takera mi je ostala urezana i takvog ću ga uvek pamtiti. Volim te ekscentrične role.
A do pre koju godinu sam mislio da je Bred Pit zapravo glumio Takera. Upamtio ga iz filma "Kalifornia" (1993) pa mislio da je odigrao još jednu hillbilly rolu.
Nisam znao, mislio sa da su njega i Gillian lansirala X-files serija... Oboje su posle imali par filmova, ali nista znacajno do skoro...Odatle je famozni citat Davida Duhovnog koji većina misle da je iz Dosijea X a popularizovao ga je Astral Projection krajem 90ih.
When you dream there are no rules. People can fly. Anything can happen. Sometimes there's a moment as you're waking and you become aware of the real world around you, but you are still dreaming. You may think you can fly but you better not try.
Kako si napisao, ispada da je citat iz "Larger than life" a zapravo je iz "Kalifornia". People can fly - Astral Projection, sa albuma Trust in Trance.Odatle je famozni citat Davida Duhovnog koji većina misle da je iz Dosijea X a popularizovao ga je Astral Projection krajem 90ih.
When you dream there are no rules. People can fly. Anything can happen. Sometimes there's a moment as you're waking and you become aware of the real world around you, but you are still dreaming. You may think you can fly but you better not try.
Slažem se, i meni je Kalifornia baš dobar film, rado ga pogledam svaki put kad uhvatim na TV.Mozda gresim, ali nekako mislim da je Kalifornia bas underrated film.
Mislio sam na citat i muzičku mu numeru od koje su trnuli mozgovi na donjoj strani kalemegdana u vikendima izmedju srednjoškolskih dana.Nisam znao, mislio sa da su njega i Gillian lansirala X-files serija... Oboje su posle imali par filmova, ali nista znacajno do skoro...
Gillian mislim da nisam ni video do American Gods serije
Duhovnom je Evolution (i XFiles) film bio tezak flop i prakticno ga "zakopali", tj bio je bez angazmana do Californication 2007 ili 2008 koji mu je oziveo karijeru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari