Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Preporuka od mene za KZ ZSN Pro

Kombinovano sa Az09

Mana je sto izgledaju ko slusni aparat, ali zvuk je nenormalno dobar.
A inace samo slusalice su odlicne za komp i gaming

Gde se sad na aliju gleda onaj member status, koliko porudžbina imate, da li ste gold, platinum, diamond, šta već imaju member?

Gde se sad na aliju gleda onaj member status, koliko porudžbina imate, da li ste gold, platinum, diamond, šta već imaju member?
To se i ne gleda, mora da se žmuri :ROFLMAO:
Od oktobra je to ukinuto čini mi se, meni je mesec dana ranije pa mi bilo čudno te sam malo muvao Evu i objasnila mi je da se ukida status.

Oh!
A nemože da se vidi ni ukupan broj kupovina od registracije naloga?

Ne možeš da vidiš ni broj pošiljke kad potvrdiš kupovinu. Vodi AE sigurno kartoteku za svakog člana, ne sekiraj se, verujem da i ocene prodavaca mogu da vide samo prodavci.

Imas Buyer Summary, mozes da vidis kako su te ocenili prodavci.

Bezveze...
@Lanikor mene interesuje ukupan broj porudžbina od registracije naloga i ukupan potrošeni iznos.

Kupi BT sluške kod nas, retko kada baterije traju 2 godine i kod "brendiranih".
Čim počne baterija da zeza = reklamacija = dobiješ nove.
Ja ni degradaciju nisam primetio na peats air3, a ne da je crkla. Skoro svaki dan se koristi, i to nekad zaspim pa se isprazni do panja.

Imamo i neke velike sa AliE od pre 7 8 godina, rade normalno. Menjao već jednom suđere.

@Sirius9

Nisam siguran da je postojala opcija da se vidi ukupan broj porudzbina.

Znam da su u par navrata pred velike akcije objavljivali
statistiku - broj porudzbina i utrosenu sumu novca

Ako uspes da dobijes nekog "normalnog" agenta preko Eva podrske ,
mozda moze da pristupi bazi i vidi taj podatak

@suboticanin

Ako pratis AE teme , narocito Pracenje posiljki videces u cemu je problem.

@Neitan

Mozes da vidis kod za pracenje

https:// track .aliexpress .com /logisticsdetail .htm?tradeId=xxx
umesto xxx stavis brojeve Order number

Veliki distributeri imaju velike privilegije i mogu da dobiju kompletnu statistiku o svakom kupcu.

Rusi su imali neke svoje seme po kojima su mogli da vide mnogo vise podataka o prodavcima i
distributerima u odnosu na standardni prikaz , ali su se oni u velikoj meri reorganizovali
od pocetka rata u Ukrajini , tako da mnostvo sajtova / foruma / grupa nije dostupno "strancima".

@sasa022
Piše se o samom nalogu i šta su promenili/izbacili a to kako može da se nadje broj pošiljke zaobilaznim putem je druga priča.
Inače svaki prodavac može da vidi komplet statistiku kupca a ocene koje daju kupci objavljuju se samo od pouzdanih kupaca.

@Neitan

Prave s*** nekad veca , nekad manja... 😋

Imaju oni to sve u bazama , ali mnoge opcije izbacuju da bi smanjili
opterecenje servera.
Ko provali fazon , moze da vidi vise...

Nije to smanjivanje opterećenja servera, za članstvo kada si kupovao ono što su ti nudili kao članu sa x statusom? Kada si kupovao ono što su ti nudili za rodjendan? Ovo je čista trgovina i posmatra se psihologija kupca, gleda se kako lakše naložiti na kupovinu a o podršci da ne pišem. Pretražuješ šta ima za 1$ i normalno da će ti trpati gomilu stvari koje ti nikada neće trebati a ni 3 generacije posle tebe neće imati potrebu za tim ali ajde da kupim dž je. Nema nam MIkija koji je po njegovom pisanju provodio min 25h dnevno na AE da kaže šta mu sve izbacuje kad otvori nalog.

Ima li nekog da koristi trenutno ove sluske sa alija ?

Lenovo LP40 Earphones TWS Wireless Bluetooth 5.0

Ja sam poručio neki Baseus sad za crni petak, kad stigne pisaću utiske.

Preporuka od mene za KZ ZSN Pro

Kombinovano sa Az09

Mana je sto izgledaju ko slusni aparat, ali zvuk je nenormalno dobar.
A inace samo slusalice su odlicne za komp i gaming
Narucio, bas dobre ocene imaju na dosta sajtova sa recenzijama.

Jel uzimao neko filtere i kese za Karcher usisivače?
Zanima me kakav je kvalitet u poređenju sa ovim što se prodaje kod nas po 5x većim cenama

Ако је то телефон 10год стар, тешко да ћеш наћи...

Jel uzimao neko filtere i kese za Karcher usisivače?
Zanima me kakav je kvalitet u poređenju sa ovim što se prodaje kod nas po 5x većim cenama
Nisam iz kine narucivao, ali kupovao sam za wd3 kod firme Mlazmatik na Beograckom putu zameniske koje su bile bolje od originala za moj model, a bile su jeftinije. Filcane su, org. su papirne.

Da li neko ima Soundcore Ankter P20mini bluetooth sluske, desna pocela malko da krci , koriscene 40 dana ! PAKAO

Nazad
Vrh Dno