Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Нема правила очигледно али надам се најбољем, па како буде...

Pitanje:
Nisam baš od juče na Aliju, pa nemam ova iskustva:
Naručio sam neki glupi PIR senzor 11.11. i vreme isporuke je pisalo 06.12.
Pisao sam prodavcu poruku da predmet nije stigao i da mi produži vreme dostave (da ne bi automatski proglašeno da je prispelo) ali on ne odgovara niti je produžio vreme dostave kao što su to neki uradili bez problema.
U praćenju to ovako izgleda:
ali Untitled.jpg
Naravno u pošti nemaju informaciju (zvao čoveka koga znam), a po ovom trackingu će mi ladno odbiti refund ako probam...
Broj porudžbine je LAxxxxxHU - nema traga na mađarskoj a ni našoj pošti u praćenju
Šta je pametno činiti?

Sačekaj da istekne protection, pa opet traži produžetak. Ne znam koliko ti je hitno. Ja uvek razmišljam da bi mi bilo baš krivo ako prestanu da šalju jer ih mi klepamo odavde, a na kraju to stigne. U neku ruku se zbog toga već zakomplikovalo, jer do pred koronu su slali opušteno i jeftino, sad je to malo teže.

Hvala Nidzo, Sale reče da pitam u "praćenju" - pa sam pitao i tamo...
Samo mi reci jel to onih 50 dana?
Iskreno, za ovih 50-ak porudžbina nikada nije bilo nekog odstupanja ili neažurnosti prodavca (izgleda luda sreća)

Jel ima neka preporuka za onaj magnetni power bank za iphone 14? Koliko sam primetio vecina ih je 10000 mAh i 22.5W, jel dovoljno izabrati samo po tim kriterijumima ili je recimo bitan i brend?

Na ovo mislim? Imate li neku preporuku za konkretan model?

Konacno upravo preuzeo i ja svoj Vontar, NS, naplatili carinu....Dok su Anker "velike" slusalice prosle bez carine.

Proveri prvo da li uopste mogu da ti ga dostave do nas, powerbankovi i Srbija su mahom no no.

I bitno je kakav je, zbog elektronike i zastite koja je u njima.

Imas u toj dimenziji Xiaomi kod nas, samo mislim da ovi manji nemaju bezicno punjenje.

Valja li ovo?
https://www.aliexpress.com/item/1005005061354906.html

Vidim da ima par hiljada dobrih ocena...

Uzimao je neko ovde, izvrti Ali teme malo unazad. Secam se da je stigao ostecen (napukla plastika) ali je radio.

Proveri prvo da li uopste mogu da ti ga dostave do nas, powerbankovi i Srbija su mahom no no.

I bitno je kakav je, zbog elektronike i zastite koja je u njima.
Dostava nije problem, treba mi samo ta povratna informacija tj. korisnicko iskustvo ukoliko ga neko ovde ima, ukoliko ne, igracu eci peci pec pa sta ubodem :)

Probaj da napipas neki mali Baseus, Anker ili eventualno Xiaomi u tom slucaju, sa ovim jeftinijim je uvek lutrija a mogu da budu i jako opasni. Moze da ti se zalomi da ubodes neki koji se puni po 6 do 12h ili jace, ostavis ga da se puni i zapali se dok nisi tu, sve da bi ustedeo neki dinar.

Tako se meni pre par meseci powerbank odlucio da crkne na punjenju i zamirisao bas bas na isparenja kad procuri baterija, iako nije davao nikakve znakove da ce da rikne.

Tako da licno se ne bih igrao sa neproverenim powerbankovima, uzmi nesto krsteno.

Stigla mi danas OVA mehanička tastatura. Izgleda pristojno, lepo zvuči, nisam neki mechanical keyboard expert, ovo mi je prva mehanička tatastatura :D
i ja sam zadovoljan s obzirom na cenu, btw. funny thing about the price, pre 40 dana plaćena 21.23$ a sad je kao super deals :ROFLMAO:
Ja sam razmisljao o istom, preko moba mi je cena 2800..preko kompa sada 2100.. zadovoljan si?

Za te pare odlična tastatura. Za "dodatne funkcije" tipa prebacivanje konekcije sa jednog uređaja na drugi, moraju se naučiti kombinacije prečica, kvalitet izrade je na prilično visokom nivou, zvuči sasvim OK :) jedino ću morati da se naviknem na nedostatak numeričkog dela :ROFLMAO:
Kupi slobodno.

Jesu li ti to poslali odavno izgubljene ključeve? :ROFLMAO:
Sa druge strane imaš upisano šta je u pošiljci.
Piši prodavcu uz priložene fotke da vidiš šta će ti odgovoriti, lako je moguće da su malo pobrkali pošiljke. Za refund ne bi trebalo da bude problema.

Dajte neke sluske za gospoDZu, pazaren s23 ultra, a imama 3.5mm ,sad vise nema :] Sta predlazete od tih best value for money sluska sa ALIexpresa! Ja imam soundcore p20 mini

Jesu li ti to poslali odavno izgubljene ključeve? :ROFLMAO:
Sa druge strane imaš upisano šta je u pošiljci.
Piši prodavcu uz priložene fotke da vidiš šta će ti odgovoriti, lako je moguće da su malo pobrkali pošiljke. Za refund ne bi trebalo da bude problema.
Ključ od smarta ženinog. Dispute otvoren i slike poslate
Dajte neke sluske za gospoDZu, pazaren s23 ultra, a imama 3.5mm ,sad vise nema :] Sta predlazete od tih best value for money sluska sa ALIexpresa! Ja imam soundcore p20 mini
S23 ultra i aliexpress ne idu u istu rečenicu.

Poslednja izmena:
Sve preporuke za Anker. Meni su stigle pre nedelju dana liberty 4 nc i odlične su. Izašle su sa onim silnim popustima oko $54.

Imas pravo, ali ne moram da joj uzimam Jbl, jabru, senheiser i ostale porfi sluske! Anker ce vrv pasti ili Soundpeats
Kupi BT sluške kod nas, retko kada baterije traju 2 godine i kod "brendiranih".
Čim počne baterija da zeza = reklamacija = dobiješ nove.

Evo ti moja recenzija za Anker Space A40, prezadovoljan sam

Evo ti moja recenzija za Anker Space A40, prezadovoljan sam
Hvala ali mi je malo jaca cena trenutno, jedino da uzmem za sebe, a njoj da ostavim p20 mini od ankera

Vrh Dno