Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

P2 Mini (desno) i Mi Eardbuds Basic 2, cisto dimenzija radi. Imam i P3i ali arcim P2 Mini dok ne smislim kome da ih prosledim.

20231210_124407.jpg

Poslednja izmena:
Kakav je mikrofon na tim p2 mini? Mogao bih i ja svoju častiti za 15 Pro Max 🤭

Unutra ok, napolju labavo.

Imas Mic test na 02:42, ono sto mi gospodja kaze kad je zovem iz neke buke se manje vise slaze sa ovime na klipu.

Može preporuka za neki adapter koji radi na iPhone 12 kako bi mogle da se priključe 3.5mm slušalice?
Probao sam originalni od IPhone 8 i ne radi.

Стигле слушалице и звучник поручено 16. и 17.11.(није ништа наплаћено додатно).

Prilozi

• IMG-20231211-WA0000.jpg
    IMG-20231211-WA0000.jpg
    146.2 KB · Pregleda: 181
Poslednja izmena od urednika:
Мени је да кажем океј, мада сам искрено мислио да је мали јачи... Слушалице су ми супер!

Koji stari SC2, pre njega je bio originalni SC

Za 19-20$ tesko da ima bolje a novo, spram toga treba da budu i ocekivanja

Стигле слушалице и звучник поручено 16. и 17.11.(није ништа наплаћено додатно).
Koliko dana su provele sa statusom za carinu? Moje zaglavile od 04.12.

Stigle i meni Anker Soundcore slušalice, bez ikakvih troškova. Dosta pristojno zvuče, posebno za slušanje podkasta, nisam jos testirao muziku. Noise canceling dobro radi, ima dosta preset modova, naravno i equalizer sa dosta preset modova. Deluju veoma kvalitetno napravljene, dobra plastika, udobne.

Stigle i meni Anker Soundcore slušalice, bez ikakvih troškova. Dosta pristojno zvuče, posebno za slušanje podkasta, nisam jos testirao muziku. Noise canceling dobro radi, ima dosta preset modova, naravno i equalizer sa dosta preset modova. Deluju veoma kvalitetno napravljene, dobra plastika, udobne.
Koje si uzeo ? Ja prezadvolkan sa P20 mini

Koliko dana su provele sa statusom za carinu? Moje zaglavile od 04.12.
Од 06.12. статус на царини а није ми се ни мењао статус од тада ни у АЕ апликацији ни у "17track" и само поштар донео...

Je l uzimao neko ove pumpe za gume 12 V za auto, neku da je ok il to uzeti ovde kod nas ?

Hajde da se opet prijavim. Imam Mi portabl kompresor, kupio ovde na nekoj akciji. Odlična stvar za bicikl (posebno kad treba pumpati nekoliko za više dece), za trotinete. Nisam probao na auto gumama.

Pumpa i auto gume ali mu treba vremena. Ja ga koristim za bicikle i lopte primarno a dobro dođe da se proveri pritisak u gumama na kolima i eventualno dopumpaju po potrebi.

Je l uzimao neko ove pumpe za gume 12 V za auto, neku da je ok il to uzeti ovde kod nas ?
Moja preporuka ako je vec za 12V je ona iz Lidla kad bude u ponudi (bila je nekoliko puta) za 2k din. Vrlo dobra pumpa, dobijas i dodatke za par razlicitih ventila.
A inace, za te slicne pare imas i na drugim mestima ako ti se zuri pa tako nesto mozda i ne bih narucivao s alija.

Moja preporuka ako je vec za 12V je ona iz Lidla kad bude u ponudi (bila je nekoliko puta) za 2k din. Vrlo dobra pumpa, dobijas i dodatke za par razlicitih ventila.
A inace, za te slicne pare imas i na drugim mestima ako ti se zuri pa tako nesto mozda i ne bih narucivao s alija.
Jedino paziti na crevo gde ulazi u samu pumpu, hoce da se prelomi, pogotovu ako stoji u kolima tokom zime... Vec drugi sam zamenio

Hajde da se opet prijavim. Imam Mi portabl kompresor, kupio ovde na nekoj akciji. Odlična stvar za bicikl (posebno kad treba pumpati nekoliko za više dece), za trotinete. Nisam probao na auto gumama.
Upravo stigla ova, a imam i Mi, ali mu je otisla jedna gumica, i skoro pa i ne duva, to im je mana, svima ode, ja sam nasao neku priblizno zamenskoj, za sada radi, a pitanje koliko ce dugo, pa sam ovaj uzeo za rezervu.

Prilozi

• 20231212_130942.jpg
    20231212_130942.jpg
    142.2 KB · Pregleda: 114
  • 20231212_131040.jpg
    20231212_131040.jpg
    125.5 KB · Pregleda: 99
Trenutno ne, te dobre cene su bile pre ovih kvazi popusta na Anker robu za Black Friday i 11.11.

Svakako prati.

Vrh Dno